woensdag 17 juni 2015

Samen wandelen samen genieten

Wendy Ik heb genoten verleden jaar om met Lidwien en de “Kring” samen te wandelen in dit geweldige mooie gedeelte van Portugal: de westkust onder Lissabon. Afwisselen ruig en liefelijk. Misschien dat deze video daar het juiste antwoord op is. SAMEN WANDELEN is niet alleen plezier voor mensen.


Het maakt je blik ruimer, je denkt makkelijk out of the box! Zo fijn om samen te genieten van deze creatieve en flexibele gedachtes en dit met elkaar te delen. Van daaruit vertrekken we voor een stadswandeling. Een van de evenementen waar de sporters zich voor konden inschrijven was de wandeling met de bewoners van Careyn de Plantage. Er werd een lange tocht gemaakt langs de singel en over de wallen van Brielle.


Samen met jou even een eindje lopen. Gezelligheid en bewegen gaan hand in hand. Ga met ons mee op de duofiets, als zelf fietsen niet meer gaat. Naar we hopen mogen ze zo nog lang de wandelsport beoefenen.


Samen wandelen samen genieten

Alle bewoners zijn van harte welkom, ons team zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een beetje ontspanning! Variatie troef in Scheldeland. Beleving, unieke natuur en bovenal een warme gastvrijheid typeren deze regio die zich uitstrekt tussen de kunststeden Gent, Antwerpen, Brussel en Mechelen. Blauwe draad is de Schelde met haar vele zijarmen als de Dender en de Rupel, die de streek doen bruisen.


Elke maand gaan ze samen aan de wandel. In het bos, de stad of het strand. Wil en Trees kijken er elke keer weer enorm naar uit. Ik zoek een maatje om gezellig samen thuis te genieten van mijn tuin onder het genot van een kopje koffie. Dit keer waren we weer eens te gast bij atletiek-vereniging Pijnenburg, natuurlijk zoals aanbevolen met badpak.


Ik ben aan het trainen voor de Vierdaagse (een grote uitdaging die ik dit jaar voor het eerst ben aangegaan). De Twentsche Courant Tubantia heeft enige tijd geleden drie wandelroutes voor haar lezers uitgezet, in de omgeving van. Green Race inspirator Jochem Uytdehaage plante samen met de bestuursleden Peter Kranenburg en Quirine Potter van Loon een appelboom als teken van nieuw groen vitaal leven.


Het verhaal achter de foto Het olieverfschilderij maakt deel uit van een vierluik. Na eerst het geheugenpaleis van Hannibal Lecter te hebben geschilder vond Marten het tijd om zijn eigen geheugenpaleis te schilderen. Dat van Marten is aanmerkelijk gezelliger dan dat van Dr. In deze video zie je de interactie tussen mezelf en de paarden, maar ook tussen de paarden. Dat geeft weer energie overdag.


Samen wandelen samen genieten

Stadswandeling door Den Bosch of door Oisterwijkse bossen en vennen. Daarna samen genieten van een drankje. Wandelen verbetert ook de kwaliteit van je slaap. Een wandeling over de Leenderheide en dan gezellig iets drinken bij de Achelsekluis.


Ga je mee wandelen op de heide van de Loonse en Drunense duinen? Picknick mee met broodjes en koffie. Een lekker Belgisch biertje op een terras.


Fysiotherapie Het Want organiseert voor mensen van alle leeftijden met of zonder beperking, samen wandelen. Plezier (in bewegen), natuurbeleving, contact met ander mensen, je hoofd leeg maken staan voorop. Het ritme van je stappen, het rondgaan van je pedalen stimuleert je gedachten en het vinden van woorden voor een goed gesprek.


Onze Thuisboerderij is het startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten. Fietsmaatjes, een vrijwilliger en een gast, maken samen heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Ervaar het samen met spiritueel natuurcoach Marja Nijskens. Door op Marja’s manier de natuur te beleven worden middels ademhalings- en grondingsoefeningen je zintuigen wakker, waardoor je allerlei nieuwe indrukken op doet en volledig tot rust komt. We wandelen onder alle weersomstandigheden dus draag gepast schoeisel en kleding.


Met de wandelkaart Getuigenheuvels in de hand stippelden ze hun eigen wandeling uit. Ze kozen Louise-Marie, een gehucht op de grens tussen Maarkedal en Ronse, als hun vertrekpunt. En zou je het leuk vinden dit te combineren met een paar uur vrijwilligerswerk?


Wij wonen op locatie de Hartekamp, een prachtig historisch terrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts