Flash and Javascript are required to view this site. Kringloop van het water. Ik begrijp en geef voorbeelden. De actieve voedingsdriehoek.
Wereldoriƫntatie in het Lager onderwijs ( 4de leerjaar ). Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Bij elk thema (eerste graad) of focusthema (tweede en derde graad) is er een kort werkkatern.
In de werkkaternen is er telkens aandacht voor ‘leren leren’. Er is bovendien vaak ruimte om het werkkatern aan te passen aan de eigen specifieke schoolomgeving. Duik in de wereld van water en leer heel wat bij met DROPPIE WATER ! Wanneer je klikt op het thema, bekom je de oefentoets. Het is nuttig om deze toch wel eens in te oefenen. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking.
Focusthema : Naar het park! Een heel afgebakend thema dat door het bezoek aan het park heel erg leeft bij de kinderen. Op die manier was de overstap naar de kaart heel snel gemaakt.
Les4: De buurt van Achterdonck In deze les gaan we alles toepassen op een stadsplan van een andere school om op die manier het kaartlezen helemaal onder de knie te krijgen. Voeg toe aan mijn Yurls. De koning en zijn familie Y. Mijn Plakboek is een heel toegankelijke en praktische methode voor kinderen en jongeren vanaf ongeveer jaar (tot ca.
jaar) met een autisme spectrumstoornis (ASS) die is gebaseerd op de posters Autisme Sterke Kanten. Het verhaal van zure regen Zet de nummers van de tekening bij de juiste zin. De vervuilde druppels vallen als zure regen naar beneden. Ervaren, onderzoeken, vaststellen en uitdrukken hoe de werkelijkheid verandert en de kennis erover evolueert in de tijd - Onderzoeken. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls.
Advertentie) Doe mee met Yurls! Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Online (beveiligde) leeromgeving voor de lagere school van Die Keure waar leerlingen extra leerstof terugvinden bij de lesmethodes. Ken je alles al voor je wo-toets?
Hier zullen we dingen opzetten die we gedaan hebben of wat er gebeurd is. Of er kunnen ook gedichten en spreekbeurten opstaan. Hier kan je op zoek naar allerlei vragen en antwoorden. Kan een computer denken?
Waarom is het ene dier slimmer dan het andere? Per leerjaar is er een bronnenboek. MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema. Mundo bestaat uit lagen.
Oefentoets - Oefentoetsen WFT, SVH, VCA en medische verpleegkundig rekenen - Op oefentoets. Op de off kans dat je site die een hoge bekendhei zowel je meer gast verdwenen en je pick-up hoog voordeel op promoties die je laten zien. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof! Op deze plaats vind je alle links terug die aan bod komen in het derde leerjaar. De ene groep zit bij juf Annelies en de andere bij juf Barbara.
In de ene kolom schrijf je de oorzaak, in de andere kolom zet je de gevolgen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.