dinsdag 26 januari 2016

Avontuurlijke namen

Like an adventure, dangerous, eventful, exciting Wat een avontuurlijke reis! Zijn verhaal is boeiender dan TV. What an exciting journey! His story is more fascinating then TV. It is the longest ft (6mm) narrow gauge route in the world at a length of 2kilometres (1mi).


Hmmm, uiteenlopende namen van totaal onbekend tot bekend. April vind ik wel mooi klinken in een Engelstalig land. Ik ben het eens met Roos, er zitten een aantal jongensnamen tussen. Duurzaamhei Fair Trade, Puur Natuur en Cultuur! De wereld is als een boek.


Wie niet reist, leest enkel één bladzijde. Avontuurlijke reizen met Els en Pat. Een leuke wandeling omheen Signy-le-Petit. Vertrek aan de parking aan het Etang de la Motte. In de zomervakantie kan het daar wel heel druk zijn, maar wees gerust: de mensen komen daar om te zwemmen en te zonnen op het strand aan de noordkant.


Avontuurlijke namen

De Belgische provincies Luik, Namen en Luxemburg vormen samen een schitterende wandelstreek in het zuiden van België. Het afwisselende landschap loopt van de bosrijke bergketen van de Belgische Ardennen tot in het zachte, licht glooiende groene landschap bij Luik. Een van de mooiste wandelingen van de Ardennen maak je in het dal van de Ninglinspo. Volgens Belgen het mooiste beekdal van de Ardennen.


The town is located 13km south-east of Uniondale on an intersection of the R3and Rregional routes. Het was een prachtig beestje om te zien en wij namen net zo goed de tijd om het dier uitgebreid te bekijken. Roodborstje (Erithacus rubecula) Het roodborstje staat symbool voor vrolijk, plagen en melancholie.


Avontuurlijke namen

Met zijn avontuurlijke aard bleek Julien de geknipte kapitein om de Rita I te voeren. Gedurende enkele maanden gingen de Rita Uno en de Rita Dos, die het net tussen zich sleepten in de zogenaamde “pareja”-manier, veel vissen voor de Engelse en Ierse kunsten, maar op een nacht brak muiterij uit op Juliens schip. Aan de binnenkant van de armbanden staan de namen van mijn kinderen gegraveerd.


Ik koos voor een subtiele gravering. Niet zichtbaar voor iedereen. Een woor een naam, datum. Alles kan en wordt in een door jou gekozen lettertype met de hand in het sieraad gegraveerd.


Echt een mooie personal touch al zeg ik het zelf. Voor mezelf mag het subtiel. Morgen maak we de namen. Kijk snel en ontdek wat wij gedaan hebben deze week.


In dat geval denk ik dat ik meer van de schattige namen ben, komt daar ook nog een lijstje van? Goldkaul, Goldfralay, Eulenburg sowie Schelmelay und Ramelay sind die Namen einiger Felsen, an denen diese Tour vorbei führt. Die eigentümlichen Namen gehen häufig auf Mythen und Sagen zurück. Durch die Verwitterungsprozesse sehen die Sandsteinfelsen teilweise wie skurrile Figuren oder Gesichter aus.


Avontuurlijke namen

Need to translate avontuur from Afrikaans? Na mooie jaren namen we afgelopen week helaas afscheid van onze super ontwerp collega Delle Benton. Ze gaat samen met haar gezin een hele avontuurlijke wereldreis maken. Het ongerepte bos nodigt uit tot gezellige wandelingen vol verrassende uitzichten of vol avontuurlijke mountainbike tochten. Paardrijders en hengelaars kunnen in alle rust op ontdekking gaan in deze prachtige streek.


De afsluiter van de bosklassen! Dat moest natuurlijk een avontuurlijke onderneming worden en dat zullen we geweten hebben. We begonnen met een heuse death ride!


Daar hield de uitdaging niet op want we beklommen ook een bergflank, gingen over de apenbrug en daalden af door te rappellen. Wij kijken alvast terug op een geslaagde bosklassen! Ben het met veel nummers eens!


Ben ook bezig de ultieme sad song playlist te maken (op Spotify). Ben zelf niet zo van de Nederlandstalige nummers en sommige liedjes zijn nu eenmaal heel persoonlijk omdat het bepaalde herinneringen en emoties oproept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts