woensdag 20 januari 2016

Attent zijn in relatie

Zomaar een incident uit mijn leventje. Zoals er velen op te noemen zijn. En eerlijk is eerlijk, van nature ben ik verre van attent. Jullie zijn al lang bij mekaar, dan doen de meeste mannen niet zoveel moeite meer, spijtig hé En wij vrouwen kopen toch altijd maar iets omdat we dat ergens ook een beetje terugverwachten. Ik zou hem daar toch attent op maken dat hij daar beter wat aandacht kan aan schenken.


Dat dit voor jou toch belangrijk is. En vertel ons terug zijn reactie. Als jij echt graag een attent persoon wilt zijn , omdat je een betere vriend(in) wilt zijn dan is er niets aan de hand. Je werkt met een systeem zodat jij kunt zijn wie je wilt zijn. In een goede relatie is het niet zo dat de zijn of haar behoeften volledig wegcijfert, en als een sloofje voor de ander aan de slag is.


Dat betekent dat jullie alletwee attent zijn op wat de ander nodig heeft. En er niemand in de relatie het gevoel heeft dat de ander een egoïstische eikel is, die weinig liefde geeft. Relatie verbeteren door attent zijn. Een cadeau gaat niet om de waarde maar om de intentie.


Attent zijn in relatie

Als je iemand een cadeautje geeft, laat je namelijk merken dat je diegene waardeert. Een recept voor een gelukkige duurzame relatie is er niet. Maar er zijn wel een paar punten die belangrijk zijn als je je relatie leuk wilt houden en wilt doen slagen.


Het lijkt in de genen te zitten en het kost hen geen enkele moeite om attent te zijn. Attent zijn Sommige mensen zijn het altijd … attent. Dus ook in de relatie zal dit dan gemakkelijk(er) zijn. Helaas is het geen vaststaand feit dat als je van nature attent bent, je dit ook in de relatie bent. Dit zal zeker nodig zijn als je een man date die autistisch is of asperger heeft.


Je kunt hem leren wat hij moet doen om jou tevreden te houden, ook al zal hij nooit op het niveau komen van iemand die er geen last van heeft. Dit attent zijn moet je de hele relatie lang volhouden. Ook als het slecht gaat of als je twijfelt. Je partner respecteren. Als je een lange en succesvolle relatie wilt hebben, dan moet er allereerst sprake zijn van wederzijds respect.


Je moet ervoor zorgen dat jij jezelf en je partner ziet als team, en dat je zo attent , eerlijk en. Een definitie van de moderne liefdesrelatie? Twee mensen met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en verlangens die elkaar zo lang als mogelijk proberen te bevredigen op emotioneel, seksueel, intellectueel, vriendschappelijk en huishoudelijk niveau.


Attent zijn in relatie

De deelnemende staten worden erop attent gemaakt dat het beginsel van een echte gemeenschappelijk pot van belang is, maar elke deelnemende staat beslist, conform de financieringsregels en -procedures van BONUS, of hij zijn eigen bijdrage beheert dan wel of zijn bijdrage door het BONUS-EESV wordt beheerd. Zie het als een weegschaal waar jij aan de ene en je partner aan de andere gewicht bijlegt of weghaalt. Een relatie in balans is een goede relatie , maar mannen staan er wel om bekend dat ze minder geven in een relatie. Hoe langer de relatie duurt, hoe minder attent en hoe passiever de man wordt.


Volgens mij, als je rekening houdt met iemands voorkeuren en dan niet alleen deze informatie hebt, maar ook dat omzet in daden. Vrouwen willen partner zijn in een relatie , geen moeder of een groot kind. In enquêtes over relaties zeiden vrouwen overwegend dat ze een partner willen die naast hen staat, hun beste vriend is, die echt luistert naar wat zij zeggen, blij zijn met hun successen en begaan zijn met hun mislukkingen.


Attent zijn in relatie

Het enige dat u hoeft te doen is ons te bellen en wij leveren persoonlijk een stijlvol en gepersonaliseerd geschenk af bij uw relatie. Probeer een testverzending en ervaar dat attent zijn werkt. Een complimentje hier, een aai daar, het maakt veel verschil. Ontbreekt dit binnen een relatie , dan is hij gedoemd. Er zijn best wel veel mensen die genoegen nemen met een partner die ze eigenlijk niet zo leuk vinden.


Liever samen dan alleen, is de gedachte. Maar een relatie is al ingewikkeld genoeg als je met iemand bent waar je van houdt. Als het even moeilijk wordt, zal iemand die niet voor de volle 1 voor je gaat, afhaken.


Sommige vragen zijn serieuzer dan andere, dus lees ze door en kijk welke relatie vragen geschikt zijn voor je partner en jou. Vragen om je partner te leren kennen. Een van de meest belangrijke dingen in een relatie is dingen te weten komen over je partner. Je weet wat je van ze kunt verwachten en je kunt nagaan of jullie een goede match zijn.


Jouw idee van een relatie is een vriend die jou constant cadeautjes geeft (en dat moet dan wel iets kostbaarders zijn dan een paar koffiemokken) en je regelmatig meeneemt op weekeindjes uit. Op zijn kosten, want dat is pas attent. Een vriend die zijn hobby maar opgeeft om dat allemaal te kunnen bekostigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts