maandag 11 januari 2016

Javaanse namen betekenis

Alle Indische meisjesnamen staan op alfabetische volgorde van A tot Z. Mocht er een naam niet tussen staan zet hem dan onder dit artikel in het reactieveld. Dan voegen we die zo snel mogelijk toe. Deze speciale Javaanse filosofie is gebaseerd op de zogeheten Primbon - de mythische almanak van Midden-Java. Traditiegetrouw wordt de Primbon gebruikt om een huis te bouwen, een nieuw leven te beginnen , voor het sluiten van een huwelijk, maar ook in het gewone allerdaagse leven. Javaanse namen voor jongens en meisjes Javaanse namen voor jongens en meisjes P. Hieronder vind je alle Indonesische namen uit onze databank en de betekenis ervan.


Javaanse namen betekenis

Wil je een uitgebreidere beschrijving en meer achtergrondinformatie? Of bekijk hier alle Aziatische namen. Veel namen hebben een Amerikaanse of Engelse klank, maar ook veel namen hebben een Hindoestaanse herkomst. De meeste namen en hun betekenis komen in de westerse cultuur uit de godsdienst. Surinaamse jongensnamen.


Vaak komt de betekenis van een naam uit het verleden. Het kan komen door gebeurtenissen in het leven van de dragen van de naam , maar ook woorden uit een andere taal worden als naam gebruikt. Je vindt hier meer dan 30.


Ben je in blijde verwachting maar heb je nog geen naam voor de kleine? Op deze website kun je een naam voor je zoon of dochter vinden met een mooie of een aparte babynamen betekenis. De betekenis van Javaanse vind je op deze pagina.


Er werd definitie van Javaanse gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Mijn Javaanse vrouw is in verwachting van ons eerste kind.


Wie kan ons helpen aan een site met Indonesische namen , of wellicht via dit Forum wat tips meegeven. Zoek hieronder de mooiste japanse namen voor een meisje. Klik op de meisjesnaam voor meer informatie, de populariteit van de naam en reacties van anderen over deze japanse meisjesnaam. Bekijk ook onze lijst met alle japanse jongensnamen.


Als de lijst met namen te lang is, gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier om meer filters te kunnen gebruiken. De naam komt van het Griekse woord andros, wat betekent sterk, mannelijk en moedig. Andrew is patroonheilige van Schotland en Rusland. Zie ook Jedrick en Kendrick.


Javaanse namen betekenis

De eerste leden hiervan werden eind 19e eeuw door de Nederlandse kolonisators uit toenmalig Nederlands-Indië aangevoerd. De namen die gegeven worden zijn gebaseerd op kennis van het Nederlands of andere Europese talen en kennis van Nederland. Voorbeelden hiervan zijn: – Een slavin van Van Emden krijgt de naam Oostvriesland (Emden ligt in Oost-Friesland in Duitsland).


Ook kunt u hier zoeken naar betekenissen van voornamen wanneer u een naam aan het verzinnen bent voor bijvoorbeeld uw toekomstige kind. Constant wordt onze database up-to-date gehouden dus ook de nieuwste baby namen kunt u op deze website vinden. Update: inmiddels hebben we de lijst geüpdatet met wat namen die een christelijke betekenis hebben – maar niet per se een bijbelse oorsprong hebben.


Het zijn er ook wat meer dan 1geworden :) Bijbelse namen en christelijke namen. Abel, Joah of Evi… Er staan heel wat mooie namen in rij bijbelse namen die we vonden. Javaanse Jongens Javaanse Jongens is een merk shag dat in Nederland op de markt wordt gebracht door Koninklijke Theodorus Niemeyer BV, een onderdeel van British American Tobacco. Varianten== De bekendste variant is Tembaco, eerder ook bekend als driekwart omdat het qua pittigheid en zwaarte tussen de shagsoorten halfzwaar (zoals bijvoorbeeld Drum) en zware shag.


Javaanse tijger is een van de drie ondersoorten van de tijger die zijn uitgestorven. Over de italiaanse jongens namen De italiaanse jongens namen is samengesteld door de bezoekers van brabbels. Door een baby naam te bezoeken of beoordelen kun jij hier ook aan mee doen. Heb jij een mening over een naam. Links in het menu kunt u klikken op de beginletter van een familienaam.


Als u vervolgens op een naam klikt, kunt u zien op welke plantage(s) deze naam werd toegewezen. Een lijst met namen ter inspiratie om een naam te kiezen voor je komende dochter of zoon. Naast de betekenis geven we je gelijk de herkomst van de naam. Ook altijd leuk om te weten!


Populaire meisjesnamen. Hoe populair is jouw naam of die van een ander? Bekijk de top 1meisjesnamen voor alle jaren en kijk of je eigen naam er ook tussen staat of bekijk. Er zijn ontelbaar veel familienamen en daar weer variaties op. Er zijn er die nu nog veel voorkomen, anderen zijn totaal verdwenen.


Javaanse namen betekenis

Geneanet bevat tienduizenden namen en patronymen. Ontdek hier de geografische oorsprong en de betekenis van familienamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts