maandag 18 januari 2016

Meerkeuze quizvragen

Overzicht van alle quizvragen , Nederlandstalig. Het kost niets en is dus geheel gratis. Je kunt de vragen uitprinten wanneer je zelf een quiz organiseert, of misschien ben je wel op zoek naar nieuwe vragen voor een spel waarvan je alle bijgeleverde vragen al kent.


Meerkeuze quizvragen

Alle quizzen bestaan uit vragen met multiple choise antwoorden. Quizvragen en antwoorden - meerkeuze - vind je op quiznet. Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats. Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen. Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen.


In dit artikel vindt meerkeuzevragen voor kinderen, ideaal voor tijdens de natte vakantiedagen of gewoon voor tussendoor. Beste Sweethearts het moment van de waarheid is aangebroken om te bewijzen wat jullie waard zijn. Velen spreken er voortdurend over, maar wat weten ze er eigenlijk van. Hier de vragen die mijn leerlingen hebben moeten oplossen.


Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Maak je eigen kwis voor uw vrienden, familie,. Hoe haal je meer resultaat en plezier uit onderlinge samenwerking?


Collega’s beter leren kennen is van belang voor een goede samenwerking. Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat de samenwerking in een team of met een collega minder optimaal was dan zou kunnen. Het leuke aan deze community is dat iedereen quizvragen kan toevoegen aan het systeem. Hierdoor kan de website groeien tot de grootste quiz community van de Benelux. Door een eigen quiz samen te stellen kan u vrienden vragen om de quiz in te vullen.


Een meerkeuzevraag maken. Dit vraagtype toevoegen: Sleep Meerkeuze vanuit de sectie Opbouwen naar uw enquête en zet het daar neer. Voer de tekst van de vraag in.


In een sigaret zitten de volgende stoffen: O Ammoniak, suiker en zout O Koolmonoxide, teer, nicotine en nog andere schadelijke stoffen O Papier, tabaksplant en benzine. Waar zit het meeste alcohol in? In deze quiz leuke, grappige en interessante vragen over Nederland. Welke markt wordt er in Alkmaar, Edam en Gouda gehou. Quiz vragen over Nederland.


Hier vind je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen? U hebt de perfecte plaats gevonden voor het samenstellen van een leuke quiz. Leuke quizvragen en antwoorden. Ik heb ze zelf ook beantwoor ik vond sommige best lastig.


Zet zeker even hieronder in de reacties welke jij goed of fout had en wat je ervan. En dan is het nu tijd voor een uitdaging. Hoeveel van de voorzetsel heb je goed? Meerkeuzevragen Klik in het menu aan de linkerkant op het hoofdstuk waarvan je de meerkeuzevragen wil oefenen. Alle antwoorden vindt u onderaan terug!


Kwisvragen voor kinderen, gemakkelijke vragen. Bekijk hier quizvragen voor kinderen. Dit is de eerste ronde van het spel De Slimste Mens ter Wereld: bij het juist raden van de derde, zesde en negende vraag krijg je telkens seconden erbij. Quizlet makes simple learning tools that let you study anything.


Start learning today with flashcards, games and learning tools — all for free.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts