dinsdag 19 december 2017

Koopzondag keulen 2019

Voordat je nu gelijk in de auto springt kan het geen kwaad om te controleren of deze koopzondag nog doorgaat. Ondanks dat we deze lijst wekelijks bijwerken kan het voorkomen dat er foutjes in zitten. Deze koopzondag is voorlopig de enige koopzondag die is aangekondigd. Innenstadt) en rondom de Hohe Straße geopend voor het winkelend publiek.


Koopzondag keulen 2019

Vandaag is het Volkstrauertag – de Duitse versie van de Dodenherdenking. Alle winkels zijn vandaag echt gesloten. Misschien dat er iets open is op een centraal station of een vliegveld maar dan heb je het ook echt wel gehad. De winkels zijn op de koopzondag in Aachen geopend van 13. Keulen heeft kerstmarkten.


De steden die genoemd worden liggen zowel nabij de grens als wat verder weg. Kijk dus goed of het de moeite waard is. Let op: het kan zijn dat ingeplande koopzondagen onverwacht toch worden veranderd. Ook zijn niet iedere koopzondag alle winkels.


Koopzondag keulen 2019

Wesel in het teken van de historische Hanse. De Hanze wordt beschouwd als een van de meest economisch en cultureel succesvolle tijdperken in de stadsgeschiedenis van Wesel. De Dom, Neumarkt, Rudolfplatz, Alter Markt en Heumarkt liggen in het centrum. Mocht een koopzondag in Den Haag niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!


Bekijk ook alle Winkels Den Haag. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Breda. Op een koopzondag zijn de meeste winkels in de namiddag open. De kerstmarkten sluiten op laatste dag voor kerstmis.


Opgepast tijdens werkzaamheden in Duitsland Reizen met de auto door Duitsland is natuurlijk de manier om het land goed te ontdekken. Opening IJsbaan De ijsbaan is geopend dagelijks van tot uur. Er zijn ook nog kerstmarkten op een schip en aan het Schokomuseum. Op maar liefst pleinen in het centrum kun je genieten van een kerstsfeer.


Dusseldorf combineren met een koopzondag dan moet je zorgvuldig plannen. Er moet namelijk een hele goede reden zijn om een vergunning te krijgen om een koopzondag te houden. Op het oude plein de Münsterplatz bij het stadhuis van Bonn staan prachtig versierde kerstkraampjes.


Vergeet niet dat de optocht al om 10. De meeste toeschouwers al vroeg langs de route een plekje zoeken. Bezoek eens een sfeervolle kerstmarkt eind november en eerste weken van december. De vele kerstmarkten in de oude binnenstad en de vele shoppingstraten zorgen voor dit succes. Ma Ka Pyaar in Kleve is op deze zondag ook geopend.


Koopzondagen in Antwerpen vind je op koopzondagAntwerpen. En dat is ook niet zo vreemd. Op ongeveer anderhalf uur rijden van Utrecht vind je een gezellige kerstmarkt en als grote bonus tref je naast de kerstmarkt het inmense winkelcentrum CentrO! Er zijn meer dan 3kraampjes en heel veel ambachten te bewonderen. Geen wonder dat veel plaatsen dan van de gelegenheid gebruikmaken om er een heel gezellig winkelevenement van te maken.


Koopzondag keulen 2019

In welke steden is er een koopzondag op januari in Duitsland? Dat redt je niet met de auto. Munster ligt dicht bij de grens en is perfect voor een dagje winkelen. Alle koopzondagen in Duitslan ga lekker winkelen in één van de Duitse steden tijdens een koopzondag.


Een overzicht van de komende koopzondagen bij Mandemakers keukens. Bezoek de site van Mandemakers keukens of ontvang gratis keukenbrochures.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts