woensdag 27 december 2017

Wat als zwanger

Michaël Philips 261views. De Slimste Mens - Ultieme Compilatie Seizoen - Duration: 16:12. Ik ben zwanger , wat nu?


Het antwoord op deze vraag hebben we hieronder - stap voor stap - voor je uitgelegd. Ten eerste is het heel belangrijk om vast te stellen of je wel echt zwanger bent. Ok, je bent zwanger en nu?


Hierboven hebben we geprobeerd de eerste vragen die je hebt als je zwanger bent te beantwoorden. Uiteraard valt er nog veel meer over zwangerschap te lezen. Lees alles over wat je moet regelen in onze zwangerschapschecklist. Dat is namelijk een hele lijst.


Wat als zwanger

In deze blog hebben we alles eens onder elkaar gezet. Zo weet je wat je niet mag eten, wat je beter niet kunt doen en wat juist wel goed voor je is. Kan ik zwanger worden als ik mijn maandstonden nog niet krijg? Een zwangerschap duurt gemiddeld maanden, weken of 2dagen.


De kans is groot dat je niet op je vermoedelijke bevallingsdatum bevalt. Een bevalling op een zwangerschapsduur van tot weken is heel gewoon. Tijdens een zwangerschap verandert er heel wat , zowel lichamelijk als geestelijk.


Wat zijn je mogelijkheden? Je hebt als zwangere tiener verschillende mogelijkheden om met de zwangerschap om te gaan. Welke mogelijkheid voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Ook laat ze de zwangere Julia zien wat je wel en niet kunt eten als je zwanger bent. Tijdens de zwangerschap houdt jouw lichaam veel vocht vast.


Probeer dagelijks minimaal liter vocht te drinken, bijvoorbeeld water of thee. Of hoor je van iemand dat wanneer je zwanger bent je niet de babykamer mag schilderen. Waarzitwatin helpt je verder, met informatie over de producten waar je wat meer over wilt weten. Je kunt ook een kijkje nemen bij de chemische stoffen.


Wat als zwanger

De stoffen die je hier ziet staan zijn extra interessant om te lezen als je een kindje verwacht. Deze checklist zegt je wat je moet doen die eerste weken van de zwangerschap. Als je zwanger bent staat je leven en je lichaam op zijn kop, zeker als dit je eerste kindje is.


Je leest het allemaal in deze uitgebreide blog! Voor veel vrouwen blijft het een verrassing of het nu een geplande zwangerschap is of niet. Wij zochten het voor je uit! Wanneer naar de verloskundige toe? Je zult momenten hebben dat je het overzicht even kwijt bent van wat je wanneer allemaal moet regelen of aanschaffen.


Wat als zwanger

De eerste symptomen van een zwangerschap hebben veel raakvlakken met de symptomen die je mogelijk ervaart als je ongesteld wordt. Kraamzorg is natuurlijk iets wat pas na de bevalling op je pad komt, maar wat je wél zo snel mogelijk moet regelen. Hoe meld je je aan en hoeveel kost het? Alles over: je zorgverzekering regelen. En als je dan toch aan het regelen bent: het kan nooit kwaad om de voorwaarden van je zorgverzekering er eens bij te pakken.


Borststimulatie kan resulteren in de afscheiding van biestmelk of colostrum, wat volkomen normaal is maar door sommige koppels als storend wordt ervaren. Soms raadt de arts geslachtsverkeer af. Dit gebeurt meestal indien er zich ernstige problemen voordoen tijdens de zwangerschap.


Als je in verwachting bent dan krijg je te maken met een uitgebreide lijst aan dingen die je niet meer mag. Zoals eten van specifiek voedsel of het ondernemen van bepaalde activiteiten die je gewend bent. Ook kun je nu beginnen met foliumzuur slikken.


Ook zijn er dingen die je beslist niet moet doen als je zwanger wilt worden: zoals roken, drinken en drugs gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts