woensdag 20 december 2017

Personen ten laste betekenis

Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Betekenis Persoon ten laste.


Personen ten laste betekenis

Wat betekent Persoon ten laste ? Hieronder vind je betekenissen van het woord Persoon ten laste. De Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) past in de praktijk eigen criteria toe om te oordelen of je ten laste bent, vaak zonder rekening te houden met andere bewijsmiddelen. Voor kinderen (met een handicap) ten laste van een alleenstaande, zijn die bedragen hoger (art.


1WIB 92). Nettobestaansmiddelen zijn in principe alle inkomsten van uw kind. Om ten laste te kunnen zijn van uw ouders, moet u aan de volgende voorwaarden voldoen. Een kind met een handicap telt voor twee kinderen.


Personen ten laste betekenis

Het terugbetaalbaar belastingkrediet voor kinderen ten laste is vrijgesteld bij de berekening van de bestaansmiddelen voor het (equivalent) leefloon. Een gehandicapt kind van de functionaris of van zijn echtgenoot of geregistreerde partner wordt, ongeacht de leeftijd van het kin beschouwd als een persoon ten laste. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. U woont samen met uw broertje dat jaar is en met uw ouders (inkomsten boven het grensbedrag). Uw broertje is financieel ten laste van uw ouders.


U bent geen gerechtigde met gezinslast. Uw zus is financieel ten laste van haar echtgenoot. Of een van de ouders heeft het kind fiscaal ten laste en het belastingvoordeel door kind fiscaal ten laste wordt verdeeld (fiscaal co-ouderschap, waardoor het belastingvoordeel door het betalen van onderhoudsgeld vervalt).


Het kind is voor een volledig jaar ten laste van één ouder. Uw echtgenoot, de persoon waarmee u wettelijk samenwoont of met wie u een feitelijk gezin vormt, kunnen bijgevolg nooit als ten laste beschouwd worden. Toch nog een bijkomende opmerking i. De domme menigte dicht hun, die als hervormers der maatschappij optreden, altijd zelfzuchtige bedoelingen toe.


Achteruitgang van het kennisniveau gaat alleen ten koste van de patiënt en diens gezondheid en komt derhalve niet ten laste van de onderwijsbudgetten. Any attempt to water down the high standard of learning will be at the expense of patients and their health, rather than the education budget. Het is wenselijk slachtoffers van ongevallen en hun personen ten laste te ontlasten van financiële zorgen op korte termijn in de periode onmiddellijk na het ongeval. It is desirable to relieve accident victims and their dependants of short-term financial concerns in the period immediately after the accident.


Op mijn loonbrief staat nu niemand ten laste. Kan ik mijn vrouw ook ten laste nemen wegens niet voldoende pensioen? Graag zou ik willen weten wat hiervan kan voor ik mijn werkgever daarvan op de hoogte breng.


Belangrijk : deze belastingvrije som wordt ook nog verhoogd met 5euro wanneer u voor kinderen jonger dan jaar geen specifieke uitgaven voor kinderopvang fiscaal aftrekt. Als ouder, grootouder of overgrootouder van de gerechtigde kan je aansluiten als persoon ten laste. Hetzelfde geldt als je ouder, grootouder of overgrootouder bent van de echtgenoot of echtgenote van de gerechtigde.


Of zelfs als je stiefvader of stiefmoeder bent. De voorwaarde is: Samenwonen in België. Voor een jongere (groot)ouder is er een verhoging met 1. Toch bepaalt de Belgische Verblijfswet dat de bestaansmiddelen minstens gelijk moeten zijn aan 1 van het leefloon tarief ‘persoon met een gezin ten laste ’. Dit betekent een verhoging van een te betalen belasting van 15. Geef hier het aantal personen ten laste op die de leeftijd van jaar hebben bereikt. Kinderen ten laste in een feitelijk gezin.


Als er in een feitelijk gezin een gemeenschappelijk kind is, mag alleen de belastingplichtige die aan het hoofd van het gezin staat dat kind fiscaal ten laste nemen. U moet zelf, bij het invullen van uw aangifte, aanduiden wie van beiden het kind ten laste neemt en bijgevolg als gezinshoofd wordt. Help mee, en voeg een woord toe.


Personen ten laste betekenis

Alle soorten woorden zijn welkom! Personen die niet in deze lijst voorkomen, kunnen in geen geval als fiscaal ten laste worden beschouwd. De gemiddelde jaarlijkse uitgaven die ten laste komen van de begroting van de Europese Gemeenschappen, bedragen ca.


The annual average expenditure to be charged to European Communities budget is about M€.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts