woensdag 14 maart 2018

Beste uitgaanssteden belgie

Het beste nachtleven in België, Europa. Berlijn is en blijft een van de beste uitgaanssteden van Duitsland – of eigenlijk ook van de wereld. Of het nu maandag of vrijdag is, er wordt altijd ergens in de stad wel een extravagant, experimenteel, alternatief feestje gevierd.


Vaak op een underground of industriële locatie (die met gemak uur kunnen duren). Wat te doen in België, Europa. De beste evenementen in Manchester geven er niet zo veel om en hebben ook geen strikte dresscode.


Met stip op één, want Gent is voor ons simpelweg de mooiste en leukste stad van België. Het oude centrum alleen al, met die Harry Potter-achtige huisjes, hobbelige straatjes en kronkelende rivieren, is een lust voor het oog. Europa is een top party bestemming voor reizigers van over de hele werel en daarom hebben we de beste party bestemmingen in Europa voor je op een rijtje gezet.


Opmerking: alle accommodatie prijzen zijn afkomstig van HostelWorld. De beste partyplekken langs de Belgische kust Je hoeft echt niet naar het zuiden van Europa af te reizen voor een zon-, zee- en partyvakantie. Ook de Belgische kust heeft veel plekken om met een biertje in de hand en zand onder je voeten een feestje te bouwen.


Is het zo erg daar in Turnhout? Mijn voorkeur gaat meer uit naar gezellige kroegen. Snap dat je die vindt in de steden maar ben ook benieuwd of er andere plaatsen zijn zoals wat je bijvoorbeeld van Westerlo of Hoogstraten aangeeft waar ook iets te doen is. Dat men echter ook weet hoe je een avond uit op niveau aanpakt, bewijst Spirito. Deze Brusselse club heeft een high end karakter en uitstraling en kan zich zeker meten met de beste clubs in ons land.


Wat is de leukste uitgaansstad van de Benelux? Een kameraad en ik willen volgend weeken een weekendweg gaan. Praten over de beste plekken in Europa voor een clubbing weekend zonder daarbij Berlijn te noemen is als het wegnemen van de eieren uit een zichzelf respecterend post party ontbijt. De stad danst op vele technobeats op allerlei locaties: van verlaten pakhuizen tot chique, intieme clubs.


Besprekingen van de beste en vooral hipste bars en clubs ter wereld. Daarnaast vind je er een top-10 bijeen gestemd door de bezoekers. De bars werden afgevlagd op design, de kwaliteit van de drankjes en de service. Welke steden zijn het beste om uit te gaan? Berlijn: De hoofdstad van onze oosterburen is de plek om naartoe te gaan wanneer je van techno houdt.


Je vindt hier geweldige clubs en andere evenementen die het hele weekend doorgaan! Barcelona: Deze bruisende Catalaanse stad is een diverse stad en heeft voor iedereen wel iets leuks te bieden. Beoordelingen van uitgaansgelegenheden en het nachtleven van diverse internationale bestemmingen en top steden post je hier De leukste en beste uitgaanssteden voor jongeren en feestliefhebbers die dol zijn op stappen in het buitenland vind je hier verzameld op Stedenreis. Bekijk onze Strand en Uitgaan in het buitenland. Beste weekenden: Prijzen in Berlijn schommelen in augustus en september.


Deze stad op Mallorca is de beste bestemming voor een zonvakantie. Luieren en soms een duik in de zee, dat is waar Mallorca, en dus ook El Arenal, vooral bekend om staat. Natuurlijk is dit niet het enige dat je hier kunt beleven.


Beste uitgaanssteden belgie

Wil je feesten in Italië? Ga dan naar Rimini aan de Adriatische kust. Baia Imperiale is de grootste discotheek van Europa en geheel gebouwd in Romeinse stijl, en met een verlicht. De Universiteit van Utrecht is al dertien jaar de beste onderzoeksuniversiteit van Nederland.


De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is één van de grotere kunsthogescholen in Europa. De beste bestemmingen voor jongeren op een rijtje staan in deze top jongerenreizen! Daarbij is gedacht aan de bestemming, budget en uitgaansgelegenheden. De meeste bestemmingen zijn uitgegroeid tot echte jongerenbadplaatsen, met vele bars, discotheken, feesten, stranden etc, kortom de ideale jongerenvakantie! Ik heb al zo’n veertig landen bezocht, maar de meeste daarvan zijn gewoon in Europa.


Met name tijdens Oud en Nieuw heb je keus uit de beste feestjes en kun je het ontzettend laat (of eigenlijk: vroeg) maken. Tijdens de Silvesterparty bij de Brandenburger Tor is het samen met een miljoen andere mensen aftellen tot het nieuwe jaar en kun je dansen op de muziek van bekende DJ’s en internationale artiesten. Hier zijn de beste dingen te doen en te zien in Verona. Maar soms is het lastig om de beste deals te vinden.


Zeker als je goedkoop en snel naar de beste jongerenbestemming wil. Wij helpen je met je keuze door de beste , goedkope last minute jongerenreizen op een rijtje te zetten. Leuke uitstapjes voor een Weekendje weg in Nederland.


Beste uitgaanssteden belgie

Romantische bestemming? Kijk snel voor een heerlijke stedentrip. Op loopafstand van Plaza Catalunya vind je Portal de L’Angel met haar vele kleine boetiekjes, cafés en restaurants met traditionele gerechten en ook. Of bijvoorbeeld Asschaffenburg.


Ben je al eens in Fulda geweest. Om maar iets te noemen. En ja, Múnster is ook al genoemd en hoort ook in dit rijtje thuis. Er zijn zoveel leuke Duitse steden die die kultuur, shoppen en uitgaan makkelijk kunnen combineren voor een weekend weg.


Veel leuker dan de eerste de beste grote stad als bijvoorbeeld Dortmund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts