donderdag 15 maart 2018

Boer zoekt vrouw brieven

Nederland voorstellen in de hoop de ware liefde te vinden. Yvon Jaspers brengt de binnengekomen post langs. Hier stellen de boer (inn)en zich aan het publiek voor in de hoop dat zij veel. In het programma, dat via televisie en internet wordt uitgezonden, gaan vrijgezelle boeren voor het oog van de camera op zoek naar een geliefde.


Boer zoekt vrouw brieven

Op het moment dat Gijs zich voorstelde, werd mijn aandacht getrokken. Wat ik zo leuk aan hem von was zijn open gezicht met een twinkeling in de ogen. De dagen erna merkte ik dat Gijs in mijn gedachten bleef. Ik besloot te schrijven. In deze aflevering brengt Yvon de brieven langs de boeren.


Hoeveel brieven hebben ze gekregen? Zal de ware ertussen zitten? En de belangrijkste vraag: welke vijf boeren zullen de komende afleveringen nog gevolgd worden op hun liefdespad?


Na afloop van de tv-special op januari stelden de boeren zich opnieuw voor op de website. Omdat hij slechts ‘een overzichtelijk aantal’ brieven had gekregen, werd de formule noodgedwongen aangepast. Op zondag september jl.


Yvon ging traditiegetrouw met de brieven langs bij de boeren. De vijf met de meeste schrijfsels mogen door. Maar niet alle boeren waren even populair. Ruu die stiekem toch best gek op de boerin was geworden, werd aangeslagen naar huis gestuurd.


Boer zoekt vrouw brieven

Het programma heeft hem nu wel iets leuks opgelever want hij wordt overladen met brieven en pakketjes van potentiële nieuwe liefdes. En wel met de brievenronde. Riks kreeg de minste, Marc de meeste. Maar de populaire tilapia-kweker leek in deze allereerste aflevering al zijn charme. Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven?


Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. Canada, Finlan Kaapverdië. Stem mee: welke BzV- boer krijgt de meeste brieven ? Of nou ja, de boeren zijn voorgesteld.


Na de voorstelaflevering van de buitenlandse boeren in augustus, zaten gisterenavond 3. Was het tot voorkort nog onduidelijk of er wel een nieuw seizoen zou komen, nu blijkt dat er achter de schermen alweer hard gewerkt is door de KRO-NCRV om nieuwe boeren te vinden. Zie hier alvast hoe Wim reageert op zijn brieven. Twaalf boeren stellen zich voor, waarna belangstellenden een brief kunnen schrijven.


In de eerste uitzending van het 11e seizoen presenteren de boeren zich aan de kijker in de hoop mooie brieven en mails te ontvangen. We staan in de top dus we hebben jouw stem hard nodig! De zwarte krulletjes van de vrijgezelle geitenhouder bleken goed voor een flinke zak brieven. De lange man, met het grijze haar en zijn spontane lach? De populaire boer Jos kreeg maar liefst 8brieven.


Het was geen seconden in de kandidaat opgekomen dat de rollen nu omgedraaid zouden zijn en hij brieven zou ontvangen. Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina. Dit keer zoekt Yvon het weer verder op en vliegt ze de hele wereld rond om de boeren aan de liefde van hun leven te helpen. Het betekent dus ook dat potentiële verliefde dames goed moeten nadenken of ze die ene boer leuk genoeg vinden. En dit seizoen, hoe saai ook af en toe qua inhou verbrak alle kijkcijferrecords.


Het werd een versie met boeren die in het buitenland wonen en werken. Deze editie brak het record van meeste brieven. Ziel en zaligheid leggen kandidaten in hun brieven aan de boeren die hun hart sneller doen kloppen, maar die liggen nu op straat.


Open en bloot blijken de brieven en foto’s van de aspirant-boerinnen en -boeren onbeveiligd op internet te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts