donderdag 29 maart 2018

Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 4

Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 4

Overnemen uit andere culturen. Samenleven in verscheidenheid. Flash and Javascript are required to view this site. Ik begrijp deze woorden. Omvormen elektriciteit. Uitspraken over batterijen.


Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Oefentoets Focusthema Oefentoets Focusthema 2. Gepost door 6de leerjaar op 9:a. Dit e-mailen Dit bloggen!


Inhoudstafel en register. Niet alleen op klasniveau, maar ook op schoolniveau krijg je een volledig overzicht. O utputgerichte evaluatie. Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en.


Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen. Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families. Het verhaal van zure regen Zet de nummers van de tekening bij de juiste zin. De vervuilde druppels vallen als zure regen naar beneden.


Zesde leerjaar VBS De Ark. Wegwijs in mijn atlas en in mijn land. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Welkom in mijn tuin - Focusthema bio. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Het bronnenboek is het lees- en infoboek voor de leerlingen van de tweede en derde graad.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 4

Per leerjaar is er een bronnenboek. Naar aanleiding van Werelddierendag op oktober selecteerden we voor het 2e t. Bij elk leesboek vind je een link naar gratis oefeningen begrijpend lezend! Mundo bestaat uit lagen. De lessen rond kaartgebruik, coördinaten, stand van de Aarde,.


Hier zullen we dingen opzetten die we gedaan hebben of wat er gebeurd is. Of er kunnen ook gedichten en spreekbeurten opstaan. Vrije basisschool Jan Ruusbroec. Kimberly DG Mijn volledige profiel weergeven. De leerlingensite is vrij toegankelijk en bevat tools om te werken aan ICT-vaardigen, oefentoetsen , webquests.


Sarah Bolle GBS Het Anker Heist 2de leerjaar 5de leerjaar GBS De Vonk. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie. Woordpakketten 6de leerjaar De dictees voor de woordpakketten van het 6de leerjaar vind je hier. Even voorstellen… Isabelle De Mulder 2. Wat verwacht je van het zesde leerjaar ? Wat moet de juf doen om jou te helpen om er een succesvol jaar van te maken? Wat zal jij moeten doen om er een succesvol jaar van te maken?


Hier kan je op zoek naar allerlei vragen en antwoorden. Kan een computer denken? Waarom is het ene dier slimmer dan het andere? Proficiat, kleine weggebruikers!


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 4

We zitten in volle voorbereiding voor de OVSG toetsen, je kan deze nog steeds oefenen op de toetsentrainer. Maar ook de werkbladen die we in klas maakten kan je inoefenen, de leesbundel kan je hier downloaden. Alles te weten komen over het verleden tot nu, dat is onze missie. Onze brieven in de kijker. Feesteworpstoet laatste info.


Inschrijvingsbrief typecursus. MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts