donderdag 29 maart 2018

Houthakkershemd flanel heren

Het houthakkershemd is een typisch geruit hemd dat zijn naam te danken heeft aan de tijd waarin het vooral door houthakkers gedragen werd. Tegenwoordig echter heeft iedere man wel een houthakkershemd in zijn kast hangen. Het hemd bestaat in verschillende kleurencombinaties en heeft een stoer en uiterst mannelijk imago.


De hemden voor heren vormen dé key voor een stylish outfit! Of je nu classy, businesslike of gewoon casual voor de dag wilt komen, de hemden voor heren will do the job! Afhankelijk van hoe je ze combineert, zet je steeds een nieuwe, fashionable stijl neer. Op zoek naar een overhemd met een flanel weving voor heren ? Soms wordt flanel gemaakt met enkele synthetische vezels.


Flanel vindt zijn oorsprong in Wales, waar het sinds de 17e eeuw werd vervaardigd. Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.


Bij HM shop je heren overhemden voor elke gelegenheid en stijl. Van nette overhemden voor op kantoor tot casual overhemden. Casual overhemden voor heren geven meer klasse aan je outfit, zonder dat je in een keurslijf zit.


Fris gewassen en gestreken op een chino voor een preppy look, op een mooi gesneden jeans met een jasje erover, of het overhemd over de jeans voor een urban look. Bestel kleding online bij de beste webshops. Heren overhemd type BDU met diverse zakken op de borst.


Herenoverhemden houden je look scherp en brengen alle elementen van je pak bij elkaar. Witte en zwarte exemplaren zijn altijd goe maar een gekleurd exemplaar breekt ook wel eens lekker de week. Het geruite hemd is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en stoffen, van luchtige katoen tot winters flanel. Omdat ook dames natuurlijk niet zonder houthakkers hemd willen, hebben we bij CA nu een collectie voor zowel dames als heren.


Mooi overhemd van heel comfortabel flanel ! U gaat als een echt stijlicoon door het leven. Overhemden - Flanellen houthakkershemd. Het hemd is uitgerust met een kraag met knoopjes aan de uiteinden, klassieke mouwsplitten en een opgestikt borstzakje. Mooi gecombineerd: denim en flanel hebben een goede verstandhouding en het contrast met het opvallende dessin van het hemd is niet te sterk.


Draag je het houthakkershemd liever over de rok, kies dan een slank gesneden model, zoals een kokerrok. Wanneer je het hemd in de rok draagt, dan mag die ook wat uitlopen. Met een blauwe denimbroek zit je altijd goed. Het is ideale vrijetijdskleding, bijvoorbeeld als je thuis aan het klussen bent of op een vakantiedag van een outdoor activiteit als wandelen of trekking geniet. Heren houthakkers hemd dik van 1 katoen.


Voorzien van steekzakken en borstzakken. De traditionele en zachte flanel komt in verschillende ruitpatronen en houdt je knuffelig warm. Een borstzak en knopen in retro-look Het model is 88m en draagt maat M. Onze standaardmaat is vergelijkbaar met overhemden van J. Heren kiezen, afhankelijk van hun figuur, slim-fit of wijde overhemden in combinatie met een denim bootcut jeans en leren enkellaarsjes. Een brede leren riem is hierbij het perfecte accessoire. In tegenstelling tot een thermohem is een houthakkershemd niet gevoerd.


De stof is gemaakt van katoen en het is extra dik geweven. Een houthakkershemd is ideaal voor de gure herfstdagen en kan worden gedragen als een jas. Binnenkant van het shirt heeft een warme fleece voering en mouwen zijn voorzien van gewatteerde voering. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Een regular fit overhemd voor heren kent een ruime pasvorm, maar minder ruim dan die van de comfort fit overhemden. Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres voor regular fit overhemden in een scala aan verschillende stijlen en kleuren. Gevoerde overhemden houthakkersstijl Werkoverhemden. Echte mannen dragen flanel.


Een comfortabele, gewatteerd houthakkershemd met fleece en gewatteerde voering. Te koop overhemd adidas paarse ruit in flanel stof heren maat xl in goede staat, geen verkleuringen. Wil je graag goed voor de dag komen?


Dan zijn de overhemden van Bristol ideaal voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts