vrijdag 16 maart 2018

Dikste hond ter wereld

Unsubscribe from EnzoKnol? DEZE HOND KAN BIER BRENGEN! Ieder jaar wordt er in Amerika de competitie gehouden van ‘lelijkste hond in de wereld’. En lelijk, dat zijn ze! De meeste van deze honden zijn Chinese gekuifde naakthonden, maar ook met andere rassen kan het volledig mis gaan.


Een top lijstje met een hoog “Jerry Springer” gehalte, de dikste mensen die ooit geleefd hebben. Je kent de verhalen wel over mensen waarbij er een hijskraan aan te pas moet komen om ze uit hun huis te krijgen. Met alle kleine schoothondjes die zo populair zijn de laatste tij is een mooie grote hond wel zo verfrissend. Er zijn een aantal rassen die bekend staan als de grootste hondenrassen, maar ook onder die honden kan er maar eentje de grootste zijn.


Zeus, inmiddels helaas overleden, was de grootste hond ter wereld met een hoogte van 1. De jaar oude Deense dog Freddy is officieel uitgeroepen tot de allergrootste hond ter wereld. De maar liefst een meter hoge megaviervoeter, eigendom van de Britse taxichauffeur Claire Stoneman. Het is de droom van elke honden eigenaar, een hond die zo oud mogelijk wordt (mits gezond natuurlijk). Helaas overlijden de meeste honden rond de jaar.


Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, sommige honden worden een stuk ouder! Natuurlijk is niet van iedere hond , zeker niet van asielhonden en straathonden, bijgehouden hoe oud ze worden. Grootste hond van de wereld Meerdere honden zijn bekend geworden doordat zij in het Guinness Book of World Records terecht zijn gekomen als de grootste hond ter wereld.


Zorba Zorba was ooit de ambassadeur van Pedigree. Zij is nog steeds recordhouder van de grootste en langste hond. De Deense dog Freddy staat niet voor niets genoteerd als “de grootste hond ter wereld” in het. Lees ook: Hond Harvey wil samenwonen met zijn grote liefde. Record Disney, die nu weken oud is, is de kleinste pup van Groot-Brittannië.


Als ze met dezelfde ‘snelheid’ blijft groeien, breekt ze waarschijnlijk het officiële record van Guiness World Records voor de kleinste hond ter wereld. Het verhaal ging dat hij was begraven in een pianokast. Dit hele kleine hondje, Meysi genaam is ‘s werelds kleinste hond.


Hij trad op in het circus. Deze uiterst kleine terrier woont in Jarocin (Polen) met haar baasje Anna Pohl. Met een gemiddeld gewicht van kilo is de mens eigenlijk een lichtgewicht in het dierenrijk.


Zelfs de dikste mens ooit, de Amerikaan Jon Brower Minnoch, stelt met zijn 6kilo weinig voor. Een gemiddelde koe weegt al veel meer. De zwaarste landdieren zijn wel bijna allemaal zoogdieren. Als onze angst voor haaien opwelt, dan is dit vooral te danken aan deze haaiensoort. De witte haai is de grootste roofvis ter wereld en staat in heel wat voedselketens bovenaan.


Dit is te wijten aan het feit dat hij internationaal respect en erkenning heeft opgedaan voor zijn waardevolle hulp bij vele reddingsoperaties. Hierdoor is hij ook bekend als de nationale hond in Zwitserland. Bij ons is natuurlijk Beethoven uit de films ook een bekende st.


Dikste hond ter wereld

Lizzie is met deze afwijking geboren. Ze kwam vier weken te vroeg ter wereld , en woog toen slechts één kilo. Inmiddels is de dunste vrouw ter wereld jaar, maar doktoren kunnen niet voorspellen hoe lang haar levensverwachting is.


Ze eet chips, kip, taart, alles wat kan. Toch blijft haar lichaam afzetten tegen extra kilo’s. Mills Darden was keer langer en keer zwaarder dan de gemiddelde Amerikaanse man uit zijn tijd. Verzorgers vrezen voor het leven labrador Alfie, zover bekend de dikste hond van Europa.


Dikste hond ter wereld

De obesitas-dog moet snel afvallen, anders staat zijn leven op het spel. Zeus stierf in de Amerikaanse staat Michigan een natuurlijke doo kort voordat hij zes jaar zou worden. Dat meldden Amerikaanse media vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts