dinsdag 30 oktober 2018

De dikste hond ter wereld

DE PERFECTE SNEEUWBAL MAKEN! Je gelooft niet hoe groot de grootste hondenrassen ter wereld zijn. EnzoKnol 597views. Hoewel er geen universele hoogte of gewicht is waarop een hondenras officieel geclassificeerd wordt als grote hond , definiëren sommigen, honden als grote honden wanneer deze zwaarder wegen dan kg.


De Chihuahua is de allerkleinste hond ter wereld , met een maximaal gewicht van kg. Het Chihuahua ras is afkomstig uit Mexico. Ze zijn vernoemd naar de staat Chihuahua in Mexico.


Ze hebben een klein rond hoofdje, rechtopstaande oren en ronde ogen. Ieder jaar wordt er in Amerika de competitie gehouden van ‘lelijkste hond in de wereld ’. En lelijk, dat zijn ze! De meeste van deze honden zijn Chinese gekuifde naakthonden, maar ook met andere rassen kan het volledig mis gaan.


De dikste hond ter wereld

Grootste hond van de wereld Meerdere honden zijn bekend geworden doordat zij in het Guinness Book of World Records terecht zijn gekomen als de grootste hond ter wereld. Zorba Zorba was ooit de ambassadeur van Pedigree. Zij is nog steeds recordhouder van de grootste en langste hond.


Hij weegt maar liefst kilogram en als hij op zijn achterpoten staat, is hij meter groot. De Deense dog Freddy staat niet voor niets genoteerd als “ de grootste hond ter wereld ” in het. Met alle kleine schoothondjes die zo populair zijn de laatste tij is een mooie grote hond wel zo verfrissend. Er zijn een aantal rassen die bekend staan als de grootste hondenrassen, maar ook onder die honden kan er maar eentje de grootste zijn. Zeus, inmiddels helaas overleden, was de grootste hond ter wereld met een hoogte van 1. Al is de Duitse dog of Deense dog het grootste hondenras ter wereld , toch zijn ze niet de allersterkste.


Met een hoogte van gemiddeld meter kan je niet anders verwachten dat ze toch bij de allersterksten behoren. Al lijkt de Deense dog gevaarlijk wegens zijn kolossaal uiterlijk, toch zijn ze meestal vriendelijk en zachtaardig. De Ierse Wolfshonden is een van de hoogste honden in de wereld.


Ondanks zijn grote hoogte is de Ierse Wolfshond een perfecte gezelschapshond. Loyaal naar de baas en goed met vreemden. De hond kan kg worden. Het is een prijs waarvan je hoopt dat je hond hem nooit krijgt. Het gaat om de Engelse Bulldog Zsa Zsa.


Geen leuke prijs natuurlijk, maar de hond won. De jaar oude Deense dog Freddy is officieel uitgeroepen tot de allergrootste hond ter wereld. De maar liefst een meter hoge megaviervoeter, eigendom van de Britse taxichauffeur Claire Stoneman. Maar ook genoot de kleinste hond ter wereld veel succes onder de gewone burgers. De populariteit van de Praagse Rattler nam met de wereldoorlogen een stevige duik.


Het ras mocht zelfs niet optreden in hondenshows omdat het “te klein” was. Zeus stierf in de Amerikaanse staat Michigan een natuurlijke doo kort voordat hij zes jaar zou worden. Dat meldden Amerikaanse media vandaag. Dit geldt ook voor de esthetisch minder bedeelden onder ons.


Onlangs werd er een nieuwe winnaar aangewezen. In deze galerij zie je niet alleen de meest recente winnaar, maar ook andere super lelijke deelnemers en winnaars uit het verleden. Hierdoor is hij ook bekend als de nationale hond in Zwitserland. Bij ons is natuurlijk Beethoven uit de films ook een bekende st. De mannetjes kunnen tot centimeter groot worden en de vrouwtjes ongeveer cm.


Lees ook: Hond Harvey wil samenwonen met zijn grote liefde. Record Disney, die nu weken oud is, is de kleinste pup van Groot-Brittannië. Als ze met dezelfde ‘snelheid’ blijft groeien, breekt ze waarschijnlijk het officiële record van Guiness World Records voor de kleinste hond ter wereld. Bizar De dikste kat ter wereld zoekt een nieuwe thuis. Om Sponge bob echter de kans te geven een nieuw baasje te vinden, zet het asiel hem nu op een streng dieet.


De dikste hond ter wereld

Medewerkers konden hun ogen niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts