dinsdag 30 oktober 2018

W817 seizoen 2 aflevering 1

W8SEIZOEN AFLEVERING 2. Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden. Zoë gaat helemaal wild terwijl Steve alles proper wil houden. Akke vreest een samenzwering van de farmaceutische industrie. We zijn allemaal opgegroeid met W817. Nog steeds genieten we van de geniale serie en we gooien te pas en te onpas met oneliners in het rond.


W817 seizoen 2 aflevering 1

De echte fans van het eerste uur weten natuurlijk dat Ketnet de serie pas uitzendt vanaf reeks 2. De Vlaamse komische jeugdserie speelt zich af in een studentenhuis waar zes jongeren samenwonen. Hun huis bevindt zich in wijk nummer of kortweg W817. Kijk de uitzending nu online.


Tom vraagt Ellen ten huwelijk. Wordt het een uitgebreid. Seizoen : Steve wil met Tony naar Spanje verhuizen voor minstens een jaar.


Seizoen : Carlo dient zijn ontslag in bij AKA en vertrekt met de noorderzon. De bende organiseert een feestje voor zijn vertrek. Seizoen 3: Alfons verkoopt het huis wegens geldproblemen en de studenten worden uitgezet.


Er komen drie nieuwe huisgenoten bij. Steve heeft een politieke vluchteling onderdak gegeven. Ook Carlo staat weer voor de deur, want zijn huisbaas heeft hem buitengezet.


Created by Steve De Wilde, Bram Renders, Bart Vaessen. With Kadèr Gürbüz, Govert Deploige, Danny Timmermans, Aron Wade. Steve Mertens and Birgit Baukens, a non-stereotypical gay guy and a wannabe career woman, decide to share a house.


Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. Get Premium Get TV Best of Music. Nochtans is er bijna niemand die de eerste aflevering van de reeks ooit gezien heeft, en. Na zijn vwo studeerde hij aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. In het eerste seizoen vertelden we per aflevering een afgerond verhaal.


Renders begrijpt nu ook waarom de reeks soms provocerend overkwam. De reden daarvoor is dat het simpelweg te expliciet was. Wow, Ambrosia, superbedankt voor de tip. Maar op die site die je noemde staan ook al enkele afleveringen van seiz.


Echt SUPER SUPER SUPER! Zet je schrap, want de bedenkers van D5R hebben een nieuwe reeks gemaakt. In 4eVeR volgen ze vier vrienden, Emma, Lore, Gamil en Robin. Ze hebben heel veel met elkaar gemeen, maar zijn ook heel verschillend zijn.


Eindelijk een antwoord. Tom en Zoë in een bepaalde aflevering. Bekijk hier Temptation Island Seizoen aflevering ! In Temptation Island worden stelletjes blootgesteld aan de ultieme beproeving. En wij vragen ons keihard af hoe het nog met onze favoriete kotgenoten zou zijn.


Het volledige tv programma voor kabel, satelliet of digitale televisie. Registreer uw voorkeuren en ontvang elke dag een gepersonaliseerde tv gids die is afgestemd op uw smaak! Alles wordt opgeruimd en ingepakt ondertussen mijmeren ze over hun eerste kennismaking met mekaar.


W817 seizoen 2 aflevering 1

De cast is enorm enthousiast en er wordt al samengezeten over het maken van een film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts