woensdag 10 oktober 2018

De schakel waregem programma 2019

Nieuws We gaan alles geven voor de Warmste Week. Van tot en met december zetten we naast het cultuurcentrum van Waregem een opwindend wintercircus op. Rondom de voorstelling van het internationaal gezelschap Zirkusspektakel FahrAwaY (ch) bouwen we een gezellig dorp waarin iedereen kan knutselen aan een kartonnen stad.


Wil je ons nieuw seizoen ontdekken uit eerste hand? Kom dan op dinsdag juni om 20. Soms komen er opnieuw plaatsen vrij en bij veel interesse wordt de activeit mogelijks hernomen. We zullen samen heerlijk eten. Ook zal er een verloting zijn.


Fietsmiddag ter afsluiting van het seizoen met samen fietsen en een gezamenlijke maaltijd. Er zijn goede verbindingen van en naar Kortrijk (Harelbeke) en Gent (Deinze, De Pinte). Morgen start NEXT Artsfestival. Onze programmatoren stelden met de grootste zorg een warm, divers podiumaanbod samen voor zowel kleuters, lagereschoolkinderen als studenten van het secundair onderwijs.


De schakel waregem programma 2019

Van theater en dans over muziek tot circus: voor elk wat wils. De weergoden waren ons goed gezin misschien wel te goed. Reeds om uur ‘s morgens stonden de vroege vogels klaar om te kunnen vertrekken. Ze hadden dit goed gezien want in de namiddag zou de temperatuur oplopen tot 33°C. Naast bekende kleppers als Kommil Foo, De Nieuwe Snaar en Wouter Deprez gaan we op zoek naar pareltjes die je niet onberoerd laten.


Vanaf vijf voorstellingen heb je al een abonnement. Kerstviering in de Houtkamp Tijdens onze kerstviering staan we samen stil bij de geboorte van Jezus. Gea Beijma en Jantine Burgers gaan een gezellige hapjesavond voor ons verzorgen. PROGRAMMA VOOR SCHOLEN.


Heb je nog geen profiel dan kan je dit reeds aanmaken. Oranje zaal Schakelstraat Waregem. Beter een goede buur dan een verre vriend. This event has been added to your Plans.


Het programma van De Kleinste Steeple belooft - naar jaarlijkse traditie - een pakket aan prachtige circus- en straattheatervoorstellingen nu zaterdag in. Tickets and RSVP information for STUFF. Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder - C. DONDERDAG JUNI OM UUR IN DE SCHAKEL. Kortom, de zorgen (als die er zijn) aan de kant zetten dus ! Vandaag is het Open Monumentendag! Dat is u vast niet ontgaan.


De schakel waregem programma 2019

Zoals de titel doet vermoeden wordt het een concert in intieme. TripAdvisor among attractions in Waregem. De ramadan, dit jaar van mei tot juni, is voor moslims een maand van vasten. Bij zonsondergang komen familieleden, vrienden en kennissen samen om dit vasten te breken. De heerlijke maaltijd die volgt wordt de iftar genoemd.


Elk jaar organiseert het dienstencentrum in samenwerking met het Centrum voor Volwassenenonderwijs van Waregem een aantal cursusreeksen. Going there now and then for a nice movie or a play or concert. Kusttheater, BLANKENBERGE. Waregem , vzw Atelier Offline. Waregem 5km wandelen, 5km.


De schakel waregem programma 2019

Schakel vacatures beschikbaar in Waregem op Indeed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts