vrijdag 12 oktober 2018

Vlaams woningfonds contact

Kom gerust eens langs in één van onze kantoren. Home › Contact Contact. Onthoud mijn gegevens Wachtwoord vergeten?


Diensten en producten: verzekeringen, Hypothecaire leningen, Leningen, verzekering, Leningen, Verzekeringen, Hypothecaire. Vlaams Woningfonds , Brussel. Wilt u een woning kopen en hebt u een bescheiden inkomen?


Or for other companies in the sector Financial services - other. Informatie en diensten van de overheid. Uitzondering: in juli en augustus en tijdens de kerstvakantie is de dienst gesloten op donderdagavond. Contextual translation of vlaams woningfonds contact details from French into Dutch. NL Woningfondsen monitort het gehele beheerproces en adviseert de vergunninghouder SectieBeheer gedurende de looptijd van het woningfonds.


Ten behoeve van het onder de aandacht brengen van plaatsing van een te initiëren woningfonds , werkt NL Woningfondsen samen met de dienstverlener Connect Invest B. De VMSW gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Heb je vragen over deze Woningfonds hypotheek? Neem contact op met je financieel adviseur, of met onze medewerkers van het Hypothekenteam Klantenservice.


We helpen je graag verder. Klik hier voor meer informatie. Leiden en SectieInvestments N. NL Woningfonds is als beleggingsinstelling geregistreerd bij de AFM en wordt beheerd door SectieBeheer B. AFM om te mogen optreden als.


Gelieve een lijst aan te maken. De betaling van de intresten is degressief, de terugbetaling van het kapitaal progressief. In uitzonderlijke gevallen kan het Fonds toch kredieten toestaan voor een duur die langer is dan deze bedoeld in het eerste lid en kan afwijken van de in het tweede lid bepaalde leeftijdsvoorwaarde. Zoekt u een comfortabele woning? Maar hebt u een beperkt inkomen?


Dan komt u misschien in aanmerking voor een sociale huurwoning. De huurdersbonden geven juridisch huuradvies aan alle private en sociale huurders in Vlaanderen. U kunt lid worden als individu of als organisatie.


Nee, beide premies combineren is niet mogelijk. Wonen-Vlaanderen controleert wel of uw huursubsidie kan overgaan in een huurpremie:. Neem voor meer informatie contact op.


Je kan altijd contact opnemen met het bedrijvenloket via mail of telefoon. We maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek op afspraak! Kom langs in de Woonwinkel, Molenstraat op maandag of woensdag tussen en 11.


Vlaams woningfonds contact

Wil je een woning kopen en heb je een bescheiden inkomen? Eigendom verwerven is geen recht! Welkom op de website van de stad Herentals.


Het stadsbestuur en dienstencentrum Conventzetten hun deuren open voor diensten aan de bevolking die niet onder de bevoegdheid van de stad vallen. Opgelet: Deze rentevoeten zijn onderhandelde rentevoeten van collega-bankshoppers. De juistheid ervan ligt bij de auteur. De betrokken instelling alsook renteopdevoet. Functieomschrijving: Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de realisatie van kleinschalige sociale woonprojecten.


Zitmoment in Eeklo (Moeie 16A): elke dinsdag van 09utot 12u0 uitsluitend na afspraak. Bart Mestdagh CONTACT 08. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


Een campagnebeeld met een lokaal tintje, toegepast op de stad in kwestie. De regelgeving over de bescherming bij de verwerking van persoonsgegevens geeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts