dinsdag 2 oktober 2018

Hulp chat s nachts

Onze deskundigen denken mee met jou en aan oplossingen. Wij bieden je dan ook graag de mogelijkheid om online therapiesessies te volgen. De hulp chat s nachts is daartoe misschien een eerste aanzet. Chat met Fier - online hulp.


Is er iets gebeurd tegen je wil? Heb je fysiek of psychisch geweld meegemaakt of word je bedreigd? Of maak je je zorgen over iemand uit je omgeving? Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Als suïcidegedachten je denken beheersen, is het goed om te weten dat praten oplucht.


Hulp chat ‘s nachts bij suïcidegedachten. Ook midden in de nacht als de wereld om je heen slaapt en jij maar maalt. Het praten over je gedachten aan zelfdoding lucht echt even op. Daarom is er ook hulp chat s nachts , want wij laten jou er niet alleen voor.


Hulp chat s nachts

Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. AWEL is bereikbaar via telefoon (102), chat , e-mail en een forum, en ook deze hulp is gratis en anoniem. Wil iemand praten over zijn of haar zelfmoordgedachten of is men bezorgd om iemand in zijn of haar omgeving die aan zelfmoord denkt?


Een angstig gevoel of een dipje kent iedereen. Maar als dat gevoel niet weggaat, heb je misschien een angststoornis of depressie. Er samen over praten helpt. Heb je last van een depressie, eetstoornissen, eenzaamhei angsten, een burn-out, neiging tot zelfmoor rouw, verslaving of andere psychische problemen, dan kun je online anoniem terecht voor hulp bij hulpverlening.


Een website die hulp mogelijk maakt door contact te leggen met hulpverleners, lotgenoten en vrijwilligers. Dat doe je door zoveel mogelijk andere programma’ s of apps te sluiten. Zorg dat je browser up-to-date is en gebruik de meest recente versie. Anders is de kans groot dat het systeem de chat automatisch. Niet alleen overdag, maar ook ' s avonds en ' s nachts , 3dagen per jaar.


Chatsupport heeft het mogelijk voor One. Bel, chat , What'sapp of mail met een van onze hulpverleners. Neem direct contact op. Klopt (en sowieso mensen met wanhoopsgedachten), maar ik kan me er wel iets bij voorstellen dat je van zenuwpijnen behoorlijk wanhopig wordt.


Je hoeft niet op het kantelpunt te staan voor je hulp mag zoeken lijkt mij. TO kan altijd aan ze vragen of het oké is als ze daar een chat opent. Met onze deskundig en professionele hulpverleners kun jij anoniem chatten voor hulp , raa tips, adviezen of online therapie bij psychische problemen.


Je kunt bij onderstaande hulpverleners ook, in overleg, een afspraak maken voor hulpverlening en therapie bij psychische problemen bij hun eigen praktijk aan huis. Geil meisje zoekt geile jongen voor chat al of niet met cam. Toch alweer een paar leuke chats geha leuk, ook niet te expliciet totdat bij een chat iemand vroeg was wel al s nachts naar mijn skype adres, voelde zich opgewonden en wou verder via skype. Chatlokaal, voor anoniem chatten! Vind je chat fijner dan bellen?


Vertel je verhaal op onze chat. Wij geven hulp met een chatgesprek, veilig en gratis. Wij zijn er voor jou en luisteren met volle aandacht en zonder oordeel naar jouw verhaal. Wij leven mee en stellen soms ook kritische vragen. Online hulp en zelfhulp.


Wil je online hulp proberen om aan bepaalde moeilijkheden te werken? Er zijn verschillende programma’ s die je kunnen helpen. Meer grip krijgen op negatieve stemming? Beter leren omgaan met alcohol of cannabis?


Hulp chat s nachts

Er zijn online zelfhulpprogramma’ s die je volledig zelfstandig doorloopt. Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Deze website is gericht op jongeren.


Je vindt er informatie en antwoorden op vragen over seks, anticonceptie, zwangerschap, SOA’ s , het lichaam, liefde,…Je vindt er ook een overzicht van organisaties die hulp bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts