dinsdag 9 oktober 2018

Supermarkt duitsland zondag open

Duitsland is al jaren een paradijs voor shoppers de steden bij onze Oosterburen hebben een goed en gevarieerd aanbod van winkels en service schrijf je in Duitsland nog met hoofdletters. In veel gevallen is winkelen in Duitsland ook nog eens een stuk goedkoper en het aanbod bij veel winkels is enorm. Uitzonderingen zijn de stations van enkele grote Duitse steden.


Hier zijn winkels elke zondag open. Winkels in stations In het station van Dortmund is de Rewe to go supermarkt geopend van uur tot 24. De winkel van Rossman (drogisterij met een assortiment dat vergelijkbaar is met Kruidvat) is open van tot 22.


Zoals al gezegd is de zondag nog steeds heilig in Duitsland en zijn de meeste winkels gesloten. En het is niet zozeer de kerk alswel de vakbonden die tegen zondagsopening strijden. Koopzondagen kent men daar dus maar heel beperkt.


Supermarkt duitsland zondag open

Doorgaans zijn alleen winkels in een treinstation open op zondag. In Duitsland zijn ruim grote supermarkt ketens. Nu de Kerstdagen voorbij zijn, is het tijd om de belans op te maken. En tot slot zijn er natuurlijk de kerstmarkten.


De aanbiedingen, zoals met name de festiviteiten rond carneval, ook wel zijn er supermarkten open op zondag in duitsland geheten in Duitsland. Opvallende, verrassende en bijzondere winkels in Duitsland : deze site biedt een selectie uit het winkelaanbod in de Duitse grensregio. De regels voor het aantal koopzondagen verschillen in Duitsland per deelstaat. In het algemeen zijn de winkels tijdens een koopzondag geopend van 13. In de deelstaat NoordRijn-Westfalen mogen de winkels in een grote stad maximaal dagen per jaar op zondag geopend zijn (zon- en feestdagen plus een adventszondag).


Openingstijden Supermarkten. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over openingstijden, koopavonden en koopzondagen van de betreffende Supermarkt. Winkelen op Zondag in Duitsland tijdens de koopzondagen. Nooit meer in Duitsland voor een gesloten winkeldeur staan. Als je weet waar je het moet zoeken, kun je je prima op jouw dagje winkelen voorbereiden met de juiste informatie over openingstijden, koopzondagen en feestdagen in Duitsland.


Als je naar Duitsland op vakantie gaat, zul je waarschijnlijk ook wat levensmiddelen kopen in een supermarkt. Daarom helpt Yenom je met wat aanvullende informatie over supermarkten in Duitsland. Om te weten welke producten je voordeliger vanuit Nederland kan meenemen, kan je het beste de Duitse vakantie bespaartest doen. Lebensmittel bequem vor die Haustür.


Alles für die Vorratskammer zum Best-Preis! Kaffee zum Sonderpreis! Top Artikel zum spitzen Preis! Gutscheincode: DRINKS10. Daarmee is het de grootste supermarktketen van ons land.


Op zondag december (Kerstavond) zijn maar liefst 7filialen open tot 19. Al de openingsuren van de verschillende Supermarkten in België open op zondag november. Ook adresgegevens en contactgegevens van winkels zondag open vindt u hier.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor zondag open duitsland. Ik zit momenteel in regio Enschede en we willen naar Duitsland gaan omdat alles dicht is hier. Zijn de winkels in Duitsland ook open op zondag ? Welke stad in de buurt raden jullie mij aan? Groetjes en alvast bedankt.


Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Supermarkt vestigingen in Ommen. Black friday, de uit USA overgewaaide uitverkoop, wint ook in Duitsland terrein. Zelfs rond de kerstdagen zijn de meeste winkelcentra op zondag gesloten.


Supermarkt duitsland zondag open

Samen met mijn zus ben ik vorige week naar Kaufland in Kleef (Kleve) geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts