maandag 1 oktober 2018

Wat willen vrouwen horen van mannen

Wat willen vrouwen horen van mannen

Waarom mannen liegen over wat ze aangenaam vinden. Hoe je door deze leugens heen prikt en zijn beste vriendin of flirt ooit wordt. De nummer fout die vrouwen maken als ze mannen een compliment geven.


Doe dit verkeerd en hij neemt het je niet in dank af. Simpel: Deze Dingen Benieuwd wat een vrouw wil van een man en waar vrouwen op zoek naar zijn in een relatie, in bed of wat ze graag willen horen ? Ondanks dat we romantiek en seks heerlijk vinden, willen we soms gewoon op de bank hangen, vertellen over wat we zien op televisie, hoe onze dag was, met wie we hebben gepraat, wat er is gebeurd toen we naar huis gingen en misschien zelfs wel over het meisje achter de kassa van de supermarkt waar we zojuist boodschappen hebben gedaan. Vrouwen vertelde me altijd op dates wat ze nog allemaal met hun leven wilde doen.


Wereldreizen, een carrière in het buitenland of misschien wel drie of vier kinderen en wonen in een boerderij, ik heb allerlei verhalen voorbij horen komen. En wat me daarbij opviel is dat vrouwen snakken naar passie en iets van hun leven willen maken. Ik heb het hier niet over de standaard dingen zoals schoonhei korte rokjes en lang haar. Ik heb het over een bepaald type mens die elke man zoekt… Een type mens die steeds minder te vinden is in onze maatschappij.


Wat willen mannen van mij? Ik zeg hier expres mens en niet vrouw, omdat dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Mannen willen geen vrouw die voortdurend gestresseerd en angstig is.


Doe het rustig aan en maak je niet over alles druk. Het is nooit het einde van de wereld. Iets wat vele mannen helaas toch blijven geloven. De achterliggende drijfveren van ‘net wat beter’ blijven wel. En aangezien we het hebben over wat vrouwen willen , zal ik het voor je verklappen: Persoonlijkheid en uitstraling.


Ik zei ‘uitstraling’ …’niet uiterlijk’. Ook jij zult het ongetwijfeld geprobeerd hebben met aardig zijn, lief zijn, attent zijn, zorgzaam zijn en meegaand zijn. En hoogstwaarschijnlijk vraag jij je nu ook vertwijfeld af wat je in.


Hier leer je hoe je mannen begrijpt, wat ze willen horen en waar ze van houden (zelfs in bed). Mannen verschillen heel erg van vrouwen , zondermeer op emotioneel gebied. De man is opgegroeid met het idee dat er gepresteerd moet worden en dat laat zich het beste in sport en carrière zien.


Wat willen vrouwen horen van mannen

Tien simpele tips, niks moeilijks aan. Uitprinten en aan haar geven. Zeg maar dat het van ons komt. Gemiddeld gezien spreken we zo’n 15. Dit geldt voor zowel mannen , als voor vrouwen.


Het stereotype dat vrouwen driemaal zoveel spreken als mannen is dus helemaal niet waar. De woorden die we uitspreken gaan over van alles. Als mannen nu eens zouden weten wat vrouwen willen , zou alles een stuk makkelijker zijn. Je hebt het vast zelf wel eens ervaren: Een botsingen tussen jou en een vrouw doordat jullie beiden iets anders willen of naar iets anders op zoek zijn.


Dat mannen en vrouwen van elkaar verschillen maakt de andere sekse natuurlijk ook heel interessant. Uit een vragenronde onder een groepje mannen bleek dat ze soms dingen die ze niet leuk vinden in bed niet vertellen, want ze willen voorkomen dat je blokkeert en nooit meer iets durft te proberen. Nu heb je geleerd wat mannen zoeken en wat zij aantrekkelijk vinden in een vrouw en wat ze graag willen zien in het innerlijk van een vrouw. Daarnaast is het belangrijkste leerpunt in dit artikel dat vrouwen meer bezig moeten zijn met innerlijk dan met uiterlijk.


Je leert wat de eigenschappen, versiertrucs en woorden zijn die vrouwen willen horen van mannen. Er zijn miljarden mannen over de hele werel die allemaal verschillend van elkaar zijn. Ze hebben allemaal een ander karakter en of gevoelsleven en zelfs manier van denken.


Wat willen vrouwen horen van mannen

De eerste is voor wat mannen willen in be speciaal voor de vrouwen. En we sluiten het artikel af met een overzicht van wat vrouwen willen in be speciaal voor de mannen. Dames, heren, geniet ervan. Vrouwen zijn, na duizenden jaren bezit te zijn van mannen , in korte tijd veel verandert door de broodnodige emancipatie. Mannen hebben niet hetzelfde proces doorgemaakt.


Mannen waren de dominante groep, dus er was simpelweg geen urgentie voor verandering. De rol van de vrouw is veranderd en neemt (gedeeltelijk) de rol van de man over. In dit artikel lees je in welke categorieën mannen vallen en wat vrouwen nou ECHT willen in een man. Af en toe begrijpen wij helemaal niets van manlief en andersom geldt hetzelfde.


Tóch zijn er een aantal dingen waarvan mannen graag willen dat vrouwen ze weten. Bovendien zijn er ook een aantal zaken die vrouwen horen te weten over een man! Ook mannen horen graag complimentjes! Ik weet dat je in Cosmopolitan en de Flair al een en ander over seks gelezen hebt.


Maar die blaadjes worden geschreven door vrouwelijke stagiaires die net zoveel weten van mannen als jij. Vergeet maar wat je daar las, het klopt toch niet. Mannen zijn namelijk vaak niet eerlijk over wat ze willen. Met de juiste gedachte, ben je al halverwege met wat vrouwen in bed willen.


Dit is het belangrijkste om te begrijpen: Mensen hebben seks om verschillende behoeften te vervullen. Begrijp daarom beter hoe vrouwen denken. Alle vrouwen willen een man die haar kan waarderen.


Dat geldt niet alleen voor vrouwen , mannen willen het ook. Herinner haar er geregeld aan hoe fijn je het vindt dat ze weer thuis is van het werk. Door haar aanwezigheid te waarderen laat je merken dat je haar nog steeds wil.


Vertel haar wat je zo waardeert aan haar en hoeveel ze voor je betekent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts