donderdag 11 oktober 2018

Spirituele spreuken liefde

Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde , geluk, vriendschap of het leven. Spirituele spreuken , uitspraken en citaten.


Mijn hele leven ben ik al gek op mooie spirituele spreuken , uitspraken en citaten, ik heb ook op mijn toilet een prikbord met daarop een aantal (vaak sprituele) spreuken en wijsheden in de vorm van kleine kaartjes hangen, om mij telkens weer te wijzen op mijn eigen valkuilen. De liefde is niet ingetogen. Ontdek op deze pagina mooie spirituele spreuken , quotes over spiritualiteit, gezegden en wijsheden van Boeddha die jou in hogere sferen brengen.


Bekijk het bord spirituele teksten van lenyvermeulen op Pinterest. Naast de spreuken die je kan toepassen op verschillende situaties, heb je natuurlijk ook spirituele spreuken. Spreuken zijn er in allerlei soorten en maten. Het mooie aan dit soort spreuken is, dat ze te gebruiken zijn in verschillende situaties maar dat je ze ook met verschillende soorten mensen kan delen om ze een hart mee onder de riem te. Zoek uw toevlucht in innerlijke stilte, maak uw gedachten los van de buitenwerel dan zult ge merken hoe God de stralen van Zijn liefde en goedheid over u en het heelal uitstort.


Je kunt je weerspiegelingen niet in stromend water zien, maar wel in stilstaand water. Wat van zichzelf stil is, kan dingen tot stilte brengen. Iedere dag komen er nieuwe spirituele wijsheden online. Jij mag je kinderen geven van je liefde , maar niet van je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten. Je mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen.


Je mag proberen hun gelijk te worden, maar tracht hen niet aan je gelijk te maken. Dat is de reden waarom was vertoon van dit onderwerp op het moment. Wat zijn essentiële kenmerken van een spirituele liefdesrelatie en intimiteit?


Wat is de ware fundering van je relatie en hoe kun je daarin groeien? Korte spreuken over liefde , de leukste op een rij! Soms schieten woorden even tekort als je de gevoelens wilt uiten. Gautama Boeddha of Siddhartha Gautama Boeddha (Sanskriet, Pali: Gotama Boeddha) was een spirituele leider die volgens de historische wetenschap waarschijnlijk leefde van ca.


Door moderne geleerden wordt ook ca. De onderstaande spreuken over kerstmis, citaten over kerst en kerstfeestquotes bevatten minder dan 1tekens en zijn dus geschikt om te delen via Twitter. De roos als symbool voor de aardse en de spirituele liefde. Deze website van stresscounselor Olaf Hoenson verstuurt al bijna jaar elke dag een citaat per e-mail.


Spirituele spreuken liefde

De Dagelijkse Gedachte staat voor spiritualiteit met beide benen op de grond. Dat vind je terug in onze online spirituele winkel. Mooie spreuken over de liefde.


De quotes en teksten die me een zacht en kwetsbaar gevoel geven. Daar kies ik graag voor. Het leven gaat over haat vervangen door liefde , over accepteren wat op ons pad komt en over terugkijken en glimlachen.


Spirituele spreuken liefde

Houd niet vast aan woede, angst of pijn. Een jong leven, te weinig gegeven. Te kort op deze aarde, maar van onschatbare waarde. A million words won't bring you back, I know because I tried.


Liefde houdt niet op waar het leven eindigt. Neither would a million tears, I know because I cried. Ouder worden is niet erg, niet meer ouder worden, dát is pas erg.


Hier een overzicht van een aantal mooie. En zo vroeg rabbi Israël Baal Sjem-Tov zijn leerlingen, hoe men het uur zou kunnen bepalen waarin de nacht eindigt en de dag begint met morgengloren. Zij belijden de liefde maar laten het nooit zien. Velen zullen beweren dat ze niets dan liefde en mededogen hebben in hun hart voor de mensen die ze bestraffen.


Toch hun acties bewijzen het tegendeel. Info over spirituele liefde. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts