maandag 25 maart 2019

Kerstmarkt brugge 2019

Kerstmarkt brugge 2019

Brugge is de ideale stad voor mensen die houden van een combinatie van geschiedenis en toch zeer moderne winkels. De wandelroute van de kerstmarkt Brugge brengt je automatisch naar de grootste winkelstraten die Brugge rijk is. We bedoelen dan vooral de Steenstraat en de Mariastraat. Hier vind je werkelijk alles terug. De Kerst- en wintermarkt heeft plaats op de Markt en het Simon Stevinplein.


Je vindt er eet- en drankkraampjes, met ijskoude jenever, een hartverwarmende gluhwein, een dampende braadworst of ander lekkers. In de historische binnenstad van Brugge kan je dit jaar een feeërieke lichtwandeling maken langsheen het lichtparcours of schaatsen op het Minnewater op de kunstschaatspiste. We starten onze wandelroute aan de grote kerstmarkt op de Grote Markt van Brugge. Er is ook een mogelijkheid om aan het station van Brugge in te pikken op deze wandeling. Vanaf het station ga je dan naar het begijnhof.


Kerstmarkt overzicht met kerstmarkten in o. Openingstijden Dagelijks van 12. In de prachtige binnenstad van Brugge vinden elk jaar twee kerstmarkten plaats. Ze brengt een combinatie van lekker proeven, veel beleven en fijn shoppen. Het is een magische sta het hele jaar door, met een geschiedenis ingebouwd in elke steen van elke straat en elk gebouw. Windroos vzw, een dagcentrum voor volwassenen met een meervoudige mentale beperking.


Een aanrader tijdens de kerstmarkten in Brugge is de verlichte ijspiste op de Markt. De ijspiste is ideaal voor kinderen, zij zullen hier genieten. De kerstmarkt is niet geel groot maar wel erg sfeervol!


Op de Grote Markt staan er chalets met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Er zijn demonstraties bloemschikken, waar je inspiratie opdoet voor een mooi kerststuk. Het Sneeuw en IJssculpturen Festival Brugge is tevens een aanrader.


Kerstmarkt brugge 2019

Proef de gezellige kerstsfeer die overal hangt. U kunt kortingsbon uitprinten. Amsterdam laat dat nog maar eens zien rondom de kerstdagen. Wintermarkt In het kort. Het eindejaar zit meestal propvol etentjes, feestjes en familiebezoekjes.


Om van de kerstsfeer te kunnen genieten, zou de gezelligste periode van het jaar heel wat langer mogen duren. Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen! Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten.


We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen een magische kerstsfeer bezorgen tijdens de koudste periode van het jaar. Top mooiste kerstmarkten van Europa. Schaatsen en kerstshoppen met lekkernijen en drankjes. De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg.


De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten! Ieder jaar, van end november tot begin januari wordt de Brugse binnenstad omgetoverd tot een stemmige kerstmarkt. De verwachte aankomsttijd in Brugge is tussen 11:en 12:00. U zult van de chauffeur horen hoe laat u precies terug moet zijn bij de bus.


Kerstmarkt brugge 2019

Inclusief - Vervoer per luxe touringcar, voorzien van faciliteiten zoals toilet en bar. Genieten van de meest sfeervolle kerstmarkt van Duitsland! Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt ! Er is een heel mooi sprookjesbos en winterlandschap. Dit jaar heeft de kerstmarkt in Brugge een nieuw concept. Je kan daar natuurlijk terecht voor lekkere gluhwein, braadworsten of een leuk kerstcadeau.


Op de Markt is een ijsbaan, waar je heerlijk kan schaatsen. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Brugge. Mocht een koopzondag in Brugge niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!


Bekijk ook alle Winkels Brugge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts