donderdag 21 maart 2019

Kerstmenu bilzen

Onze speciale thema-events kleuren elke feestdag culinair in. Zo kan je bij Het Magazijn smaakvol genieten van een uitgebreid paasmenu, een romantisch valentijnsdiner of een kerstmenu om duimen en vingers bij af te likken. We combineren alles tot één geheel, in de stijl en de sfeer van het evenement of het feest.


Zo is traiteur Jeurissen vandaag de geprefereerde huistraiteur van een aantal spraakmakende locaties in België, zoals Het Fonteinhof in Gotem, Het Wijnkasteel in Genoelselderen en de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. Wij werken enkel op reservering, zo kunnen we de prijzen laag houden en elke dag gaan voor een verse kwaliteit. Indien uw reservering verandert in aantal of er uitzonderingen bij zijn die we niet kennen voor binnenkomst kunnen wij hiervoor extra kosten aanrekenen. Traiteur MAS te Hoeselt verzorgt al je feesten en bedient regio Bilzen , Tongeren, Hasselt, Diepenbeek.


We werken graag samen met jou jouw feest of evenement uit tot een unieke en smaakvolle beleving voor jezelf en je gasten. Het Apostelhuis - Brasserie, Café, Restaurant, Feestzaal, Alden Biesen, Bilzen. ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF.


Niet alleen de bieren van Martin’s worden hier geschonken, maar ook een uitgelezen selectie lokale bieren zoals de blonde Kompel Bovengronds en de donker bruine Kompel Ondergronds, het Jazz Bilzen Bier, genoemd naar het legendarische muziekfestival, of het unieke Heer van Biesen Hoogstam bier, waarin gisten van oude hoogstam fruitrassen zijn. Slagerij en Traiteur Groven Eddy is dé slager in Schoonbeek- Bilzen en omstreken. Naast een klassieke slager waar u terecht kunt voor de aankoop van uw vlees, charcuterie, kaas en kant en klare gerechten bieden Eddy Groven en zijn team een hele waaier van andere diensten aan die telkens onder de gemeenschappelijke noemers lekker, kwaliteitsvol en hygiënisch verzorgd vlees vallen. Op jaar startte hij de Padam.


Altermezzo in Tongeren. Waar uit eten gaan ook leuk mag zijn. Op een steenworp van het historische stadscentrum van Tongeren bevindt zich in de vroegere gemeenteschool van Riksingen het trendy fijnproeversrestaurant ALTERMEZZO. De Brasserie, Markt Bilzen. Kok Peter Briers en zijn echtgenoot Tom Van Aerschot toveren culinaire hoogstandjes uit hun hoe aangepast aan het seizoen.


Kerstmenu bilzen

Zomers kunt u ook buiten op het inpandig terras tafelen, met prachtig zicht op het landschapspark Petry. Bistrot Padam, Bilzen : Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van Bistrot Padam, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Alle kleuren van de Wereld Gastronomie beleven doe je niet enkel met je mond.


Onze creaties zijn daarom kleurrijk en gevarieerd. Brasserie Ons Gedacht, Bilzen : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Brasserie Ons Gedacht, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Bilzen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.


Kerstmenu bilzen

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Culinaire agenda Groep Bevershof Feestzalen. Onze eindejaars festiviteiten staan ook on-line aangezien we met verse producten werken is het mogelijk dat sommige gerechten aangepast moeten worden. In de rode bijbel van de gastronomie werden eind vorig jaar in ons land slechts twintig nieuwe Bib Gourmands toegeken een onderscheiding voor restaurants die een driegangenmenu voor minder dan euro aanbieden.


Le Gourmand is een restaurant-frituur gelegen in de Sint-Jozefstraat te Bilzen. Ze namen een nieuwe start onder de naam Le Gourmand. Voor en naast de zaak is er ruime parkeergelegenheid voor de klanten. Met Koen Kookt wil ik mijn grote passie voor koken met iedereen delen.


Bart Eersels vormde het toenmalige café om tot een gezellig Eetkaffee. Bij het binnen komen van het restaurant zal U de gastvrouw “Marita” de keuze laten over twee verschillende kamers. Wij werken uitsluitend met dagverse producten, dus kleine aanpassingen aan het menu zijn dan ook steeds mogelijk. Graag houden wij rekening met uw persoonlijke wensen, daarom vragen wij u deze te stellen bij uw reservatie zodat wij een volwaardig alternatief kunnen bieden.


Met jaar culinaire ervaring hebben we al heel wat feesten, barbecues, babyborrels, diners en walking dinners op onze teller staan. En nog altijd kunnen we onze passie kwijt in een persoonlijke aanpak op ieders maat. Dat maakt onze traiteurdienst, gevestigd in Grote-Spouwen in Bilzen , ook zo uniek. Leuk menu en echt Engels hier staan wel wat dingen op die ik ook zou willen maken.


Een niet te ingewikkeld menu bestaande uit gangen met veel keuze voor de gasten. Bij brasserie Ons Gedacht kan je buiten-gewoon genieten van kleine en grote geluksmomenten met familie en vrienden. Een kindvriendelijke brasserie op de boerenbuiten, maar toch dicht bij Bilzen centrum en Maastricht! Geniet van onze feestelijke gerechten dankzij onze traiteurdienst!


Welkom bij restaurant hostellerie Vivendum! Bestel tijdig uw afhaalmenu of afhaalgerechten voor de feestdagen en bezorg uw gasten een onvergetelijke avond. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Oudsbergen (Opglabbeek).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts