maandag 4 maart 2019

Wat te doen met slecht weer date

Wat te doen met slecht weer date

Zo, met deze tien gezellige uitjes weet je zeker wat te doen bij slecht weer. En wil je nou dat de date NOG beter wordt? Dat hij tijdens het Glow in the Dark Golfen zich realiseert dat jij niet zo maar een vrouw bent?


Wat te doen met je lief als het regent? Hier een lijstje met leuke dates bij slecht weer ! Regen en wind houden jou niet tegen! Reserveer een leuke locatie om dit te doen en geniet van. Een date bij slecht weer is hét moment om eindelijk die dingen te doen die bij gunstige weerkaarten onmogelijk zijn.


Misschien is het eindelijk tijd voor die kookcursus en schilderklas ? Of ga bijvoorbeeld naar een boeiende fototentoonstelling of je favoriete museum. Geweldige Eerste Date Ideeën Waar Iedereen Van Houdt Wil je weten waarheen te gaan of wat te doen op de eerste of tweede date ? Begin met de spullen die er al zijn en schuif de bank, tv etc. Hier zijn de beste date ideeën, locaties en activiteiten.


Bedenk dan wat er nog mist en ga samen naar de IKEA om wat leuke inkopen te doen. Het is dan wel zomer, maar het regent vaker dan we zouden willen. Gelukkig zijn er nog genoeg leuke dingen om te doen als het weer niet mee zit. Pak deze lijst er dan ook zeker bij als je even geen raad weet met het weer.


Ook is deze lijst ontzettend handig om erbij te pakken als je op reis gaat, want ook in het buitenland zul je een goede stortbui meemaken! Wat er ook gebeurt, probeer vrolijk te blijven want het is uiteindelijk maar regen. Veel plezier met deze ideeën voor een originele date ! Of het nou goed weer of slecht weer is, er is altijd wel een leuke activiteit te vinden in bovenstaande lijst.


Test samen steeds een aantal van deze activiteiten uit tijdens date -avond en ontdek welke jullie favorieten zijn. Hebben jullie eindelijk eens tijd voor elkaar, maar geen inspiratie voor een leuke activiteit? Met deze date ideeën weet je altijd wat te doen ! Protip: Samen door de suisbuis is natuurlijk een must. Aan het eind dan half op elkaar het zwembad indonderen, zodat de één de ander moet redden.


Het kattencafé is de ontdekking van de laatste tijd. Gelukkig is daar wat aan te doen : Door ervoor te zorgen dat jullie vaak genoeg op date gaan. Donderdag heb ik een date met een jongen die ik al een jaar niet gezien heb. De vorige keer was het super gezellig en we lopen al twee jaar om elkaar heen.


Wat te doen met slecht weer date

Ik weet dat hij me heel speciaal vindt en ik vind hem ook echt heel leuk. Ik wil dus ook echt een leuke date met hem, alleen donderdag wordt het slecht weer. Bye Bye picknick of boswandeling.


Bobbejaanland: met ruim attracties is er voor jong en oud wat te beleven in dit attractiepark. Ook voor mensen met een smalle beurs is dit attractiepark dan ook een prima optie voor een boeiend dagje uit. Mmmmm tomatensoep met.


Ga dan naar een brouwerij of wijngroothandel en laat je charmeren door een enthousiaste rondleiding en proeverij. Daarnaast vliegt de avond voorbij in een leuk pool café, waar jullie de hele avond kunnen spelen en kletsen. Een tijdje geleden was het ook zo’n dag, betere gezegd één hele week. De hele week was het al slecht weer , ook op die ene zaterdag.


Toch besloten we de gok te nemen en richting Antwerpen te gaan. Want slecht weer of niet Antwerpen heeft veel leuks te bieden. Dat laat ik je zien in deze tips met wat je kunt doen bij slecht weer in Antwerpen. Wat ook te doen valt met slecht weer in Drenthe, is zwemmen bij Center Parcs De Huttenheugte in Dalen.


Wat te doen met slecht weer date

In het subtropisch zwembad vind je een golfslagba meterba sauna, turbobruiners, kinder-doe-ba watervallen en verschillende glijbanen. Leuke uitjes met slecht weer. Slecht weer hoeft je dag niet te verpesten.


Of het nu regent of stormt, dit zijn de leukste tips voor een dagje uit met je kinderen of met je partner zodat je niet thuis hoeft te blijven. Met vrienden of met je gezin. De weerman kunnen we helaas niet omkopen, maar geen nood! Het Brugse Ommeland beschikt over tal van leuke activiteiten waarvoor je geen paraplu nodig hebt. Ga ronddwalen in één van de prachtige kastelen, kom romeinen spotten in het Romeins Archeologisch Museum of pik gezellig een filmpje mee.


En als het in Italië tekeer gaat, dan gaat het ook écht tekeer. Keiharde regenval, hagelstenen die zo groot zijn als pingpongballen en onweer. Geen pretje om tijdens zulke momenten buiten te zijn. Maar… wat kun je doen tijdens slecht weer ? Genoeg, want je kunt hier kiezen uit een bijna eindeloze hoeveelheid gekke en leuke activiteiten. Tachtig dingen om te doen in Groningen.


Groningen heeft als Hanzestad een hele lange scheepvaarthistorie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts