dinsdag 5 maart 2019

Onbeantwoorde liefde loslaten

Onbeantwoorde liefde loslaten

Onbeantwoorde liefde loslaten ? Ik wens je heel veel succes. Als iets niet helemaal duidelijk is, schroom dan niet en stel je vraag in de reacties. Ik lees alles wat er binnenkomt. En wil je weten wat je kan doen als je een man ontmoet die wel de moeite waard is? Die je wel ziet voor de sterke, onafhankelijke vrouw die je bent?


Moet je een onbeantwoorde liefde loslaten … Of is er een kans dat hij bijdraait en jullie een liefdevolle relatie kunnen beginnen? Het is een vraag die vele maar dan ook echt VELE mannen en vrouwen bezighoudt. Het is pijnlijk… Want de persoon aan wie jij continu moet denken, kan jou niet de liefde geven waar je zo naar hunkert. Je onbeantwoorde liefde loslaten.


Als je verliefd bent op iemand en het gevoel is niet wederzijds, kun je idee hebben dat de wereld vergaat. Het kan echt ontzettend veel pijn doen. Het is moeilijk, een onmogelijke liefde loslaten. Je verstand zegt dat je dit moet doen maar je gevoel zegt iets heel anders. Zolang die twee niet op één lijn zijn met elkaar, zal het niet gaan lukken.


Onbeantwoorde liefde loslaten

Vandaar ook de uitspraak van Woody Allen: “De enige liefde die stand houdt is onbeantwoorde liefde”. Er is maar één oplossing: alle contact verbreken en afkicken van de verliefdheidshormonen. Cold turkey , net als bij elke andere verslaving.


Ben je hopeloos verliefd op iemand die absoluut onbereikbaar is? Dan zit je in een moeilijke situatie. Niks zo erg als een onbeantwoorde liefde. Dus tips om eroverheen te komen zijn je vast heel welkom! We hebben het allemaal wel eens meegemaakt.


Hopeloos verliefd maar helaas. Duidelijk is echter wel, dat dit geen gezonde vorm van liefde is. Soms is het enige dat ons bindt aan dit gevoel van zogenaamde liefde de adrenaline die we krijgen wanneer we iets hebben om voor te leven.


Een onmogelijke liefde loslaten , vergeten en verwerken in stappen. Hieronder geef ik je een stappenplan. In stappen lees je hoe je die onmogelijke liefde eindelijk kunt vergeten en loslaten , en hoe je weer ruimte creëert in je leven voor andere mensen en andere dingen.


In praktische zin absoluut! Maar de liefde voor de ander hoeft er niet minder te worden als de ander niet van jou zegt te houden. Het hoeft niet van twee kanten te komen, jouw liefde is op zichzelf al compleet. Liefde kan dus onvoorwaardelijk zijn. Met dit in het achterhoofd kun je hopelijk beter de onbeantwoorde liefde loslaten.


Nadat ik mijn onbeantwoorde liefde heb kunnen loslaten , creëerde ik de ruimte voor mezelf om mijn doel te realiseren: Ik ben coach geworden en help nu anderen zichzelf te ontwikkelen. Bovendien heb ik talloze fantastische ervaringen met geweldige vrouwen die ik nooit gehad zou hebben als ik niet korte metten had gemaakt met m’n onbeantwoorde. Our new desktop experience was built to be your music destination. Maar laten we dieper kijken, waarom liefde loslaten zo pijnlijk is Iedereen is opzoek naar bezigheid die betekenis voor ons heeft.


Is dit je wel eens overkomen? Je werd verliefd op iemand met wie je onmogelijk kon zijn? Misschien had je al een relatie met iemand anders, misschien was er sprake van een extreem leeftijdsverschil tussen jullie, ging het om een onbeantwoorde liefde etc. Wat de reden ook was, je werd verliefd op iemand die we als verboden terrein kunnen beschouwen.


Het loslaten van een onmogelijke liefde is dan ook iets dat ons nooit van de ene op de andere dag zou lukken. Het vereist vastberadenhei moed en karakter. Het zal moeilijk worden en er zullen kleine tegenslagen zijn, maar de tijd zal je helpen groeien. Of je nu degene bent die liefheeft of dat er iemand is die jou begeert, het kan voor. Omdat jouw onbeantwoorde liefde geen kant op kan beheerst het je hele leven.


Maar in plaats van alles door een roze bril te zien zal je je hoogstwaarschijnlijk op zijn minst een beetje rot voelen, maar als je je compleet uit het lood geslagen voelt is dat niet vreemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts