woensdag 6 maart 2019

Liefde is samen slapen

Liefde is plezier maken. LIefde is stevig vasthouden. Waar kunnen we je mee helpen. Samen met onze forumleden staan we klaar om je verder te helpen.


Samen slapen is super romantisch, maar niet altijd even goed voor je relatie. Als de liefde nieuw is zullen de partners vaak het genot van hun voorkeursslaaphouding opofferen aan de belonende intimiteit van het samen slapen. Na een jaar of vijf samenwonen voelen veel stellen zich zeker genoeg om een beetje meer ruimte - en comfort - toe te laten in hun bed. Ik woon net samen met mijn vriend en heb ik last om met hem samen te slapen. Soms gaat het goed en soms wordt ik gek van zijn ademhaling en gesnurk (zelfs met watjes in mijn oren).


Verder heb ik ook net als Mela het alerte gevoel als hij naast mij ligt, ik kan dan niet helemaal rustig slapen. Het geeft je een veilig gevoel omdat je niet alleen bent. Met zijn tweeën sta je sterker dan alleen, toch? Probeer een oplossing te vinden want apart slapen is een slechte optie. Eén van de beste dingen die je kunt doen voor je huwelijk is samen gelijktijdig naar bed gaan.


Liefde is samen slapen

En toch zijn er legio mensen die geen last hebben van snurken, gewoon samen thuis zijn en niet samen naar bed gaan. De volgende ochtend kun je meteen je bizarre dromen met hem delen. Er is in het verleden al vaker onderzoek naar gedaan, maar niemand lijkt er een definitief antwoord op te kunnen geven.


Het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen, is dat samen slapen zowel voor- als nadelen heeft. Is samen slapen beter voor je relatie? Maar wist je dat uit onderzoek blijkt dat samen slapen eigenlijk helemaal niet zorgt voor meer passie? Sterker nog, apart van elkaar slapen geeft meer liefde in een relatie.


Liefde is samen slapen

Lees verder, dan wordt het je duidelijk. SAMEN SLAPEN WORDT AL HEEL LANG GEDAAN. Al heel lang slapen partners samen in één bed. Wel verandert je relatie zodra er kinderen komen.


Je hebt samen de zorg te dragen voor een mini-mensje. Daar kan je soms samen zo druk mee zijn, dat je even elkaar uit het oog verliest. Een paar weken geleden was mijn paard opeens extreem bang in der box. Ik heb haar toen op dezelfde stal verhuisd naar een andere box.


Daar is ze gelukkig weer mijn relaxte Zennie. Vorig jaar bleek dat ze een ernstige blessure had. Aan het begin van een relatie ben je als straalverliefde het bed niet uit te slaan.


Toch kan het zomaar zo zijn, dat jullie na een tijdje van slaapritme veranderen. Baby Slaap Moeder zijn. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van. Dit betekent dus ook samen in één bed slapen met je vriend. Daarnaast kan het een slechte invloed hebben op jullie relatie.


Liefde is samen slapen

Ach ja, baby’s zijn net mensen. Al snel wordt het bestempeld als verwennerij of zelfs gekoppeld aan een gebrek aan opvoedkundige vaardigheden. Je komt er nooit vanaf” en “Zo leert ze nooit alleen slapen”.


De kritiek vloog ons om de oren. Mensen in onze omgeving, die erachter komen dat we niet samen slapen , zeggen dat we te jong zijn om niet samen te slapen. En noem alle andere vooroordelen maar op.


Dat het getuigd van weinig liefde. Maar met onze liefde en ons seksleven is niets mis. Samen op kamer slapen is namelijk erg goed voor de hechting van een kind en verlaagt de kans op wiegendood.


Overdag, maar ook zeker ’s nachts. Maar als je in onze maatschappij vertelt dat je baby (of peuter) bij je in bed slaapt, dan is de eerste reactie vrijwel altijd negatief. Het is daarom ook lastig om goede informatie te vinden over veilig samen slapen.


Hierbij de belangrijkste regels van samen slapen met je baby op een rij. Je kan zeggen wat je wil, het lijkt erop dat bedden zijn ontworpen om alleen in te slapen. Deze dingen denkt elke vrouw die het bed deelt met een man. We slapen af en toe samen als we een verjaardag hebben van zijn vrienden of na het uitgaan, en ik merk dan ook nooit dat hij er tegenop ziet of het niet leuk vindt, integendeel.


Ik snap dus ook niet waarom het altijd een probleem is als ik er naar vraag op een normale dag. Nog twee lastige vragen. Hoe komt het eigenlijk dat u in deze twee jaar niet bent gewend aan het samen slapen ? Bent u wel helemaal zeker van uw nieuwe liefde ? Ik krijg het gevoel dat het samenwonen voor u misschien meer een moeizame klus is, dan een sterk verlangen dat in vervulling gaat. Over en van de liefde kunnen we blijven leren.


Ook de wetenschap doet haar best om meer inzichten te bieden in dat kluwen van emoties De liefde : van altijd blijven slapen tot nooit meer willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts