dinsdag 4 juni 2019

Landnummers

Dit betekent natuurlijk niet dat de netnummers bij telefoongesprekken naar het buitenland weggelaten kunnen worden. The prefixes enable direct dialing to the country that has been dedicated the specific prefix. Wat is het landnummer van elk land in de wereld.


Lijst met landen en hun landcode- landgetal. Afghanistan Åland Albanië Algerije Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaans-Samoa Andorra Angola Anguilla Antarctica Antigua en Barbuda Argentinië Armenië Aruba Australië Azerbeidzjan. Internationaal telefoneren. Landnummer, landcode en netnummer, drie woorden die je weleens ziet staan en waarvan je wel ongeveer denkt te weten wat ze betekenen, maar het niet zeker weet. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie.


In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. Alla landsnummer för alla länder - i hela världen. Vi har även informativa sidor om bluffsamtal och landskoder. Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft? De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land.


De landnummers worden bij het bellen voorafgegaan door een internationale toegangscode die per land verschillend kan zijn. Aanwijzing voor het gebruik: het Landnummers is bij internationale telefoongesprekken voor een lan wat het netnummer bij nationale telefoongesprekken voor een plaats is. United States of America vindt u in Noord-Amerika en gebruikt Dollar.


Wil jij het landnummer van een bepaald land weten? Een mooi overzicht van alle landen met bijbehorende landcodes en landnummers vind u hier op landcode. Dit overzicht is een overzicht met telefoon landnummers. Mocht u gebeld zijn door een onbekend iemand vanuit het buitenlan dan is het altijd raadzaam voordat u terugbelt, erachter te komen vanuit welk land is gebeld. Dit voorkomt dat u hoge kosten maakt.


Landnummers

Het landnummer is dat deel van het telefoonnummer dat verwijst naar een specifiek land of gebied. Bij het bellen naar een gebied met een ander landnummer wordt in het gekozen nummer het landnummer voorafgegaan door de internationale toegangscode. Deze website hebben wij opgezet om mensen te helpen die op zoek zijn naar het landnummer van Canada en natuurlijk landnummers van andere landen.


We hopen dat je snel en makkelijk het landnummer van Canada hebt gevonden en wensen je succes met het bellen naar Canada! Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het hoofdmenu ‘landcodes op land‘ bovenaan vinden, de landen staan alfabetisch gerangschikt.


Met Telefoonboek vindt u eenvoudig een telefoonnummer en aanvullende informatie van nagenoeg alle bedrijven en personen in Nederland. Indonesië Landnummers telefoon, internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes, landcodes. Azië Landnummers telefoon, internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes, landcodes. Landcodes en landnummers in een handig overzicht.


Een compleet overzicht met landcodes en landnummers. Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan.


Landnummers

Vind landcode, landnummer en netnummers. Lijst van landen en bijbehorend internationaal landnummer. Vindt op deze website de landcodes voor het bellen naar buitenlandse nummers. Circa 2landcodes beschikbaar.


Landnummers moeten altijd voor het telefoonnummer worden gedraaid als je naar het buitenland belt, zowel bij het bellen naar vaste als mobiele telefoonnummers. Op deze website kunt u op twee manieren zoeken naar netnummers van plaatsen in Nederland. Dus wanneer je in het buiteland belt naar Nederland moet je voor het kengetal 0intoetsten. Toen in het buitenland op vakantie was Had ik de 0vergeten in te toetsen en kwam ook gewoon uit het bij Nederlandse nummer dat ik wilde bellen.


Gebeld door een onbekend of anoniem nummer, een zogenaamde Microsoft medewerker of vertrouw je een bepaald nummer niet? Zoek het nummer op in onze database en lees de ervaringen. De politie heeft vandaag een landelijke waarschuwing doen uitgaan om niet ‘blind’ de telefoon op te nemen, maar eerst op het display te kijken door welk nummer u wordt gebeld.


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. U kunt hier heel gemakkelijk telefoonnummers en adresgegevens van personen vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts