maandag 17 juni 2019

Spreuken vriendschap

Voor vriendschap is de tijd een bondgenoot, voor de liefde een gevaar. Leuke spreuken over vriendschap , vrienden en vriendinnen. Inspirerende uitspraken en zinnen over echte vrienden, beste vriendschappen en hartsvriendinnen. BF en BFF till the end!


Spreuken vriendschap

Lees de leukste en meest ontroerende spreuken over vriendschap. Er zijn vele gezegden over echte vrienden en quotes over vriendschappen die al jaren meegaan. Beroemde uitspraken, spreuken , gezegden, quotes en wijsheden.


De mooiste spreuken over vriendschap ! Ontdek hier de mooiste verzameling aan vriendschap spreuken over liefde en vriendschap waar we allemaal van houden! Als ik iets fouts zie, bied ik mijn hulp aan. Vandaag even enkele prachtige spreuken over vriendschap. Ter ere van de vrienden waarmee je een fijne band hebt.


Waarmee je lief en leed gedeeld hebt en deelt. Als de vriendschap te groot is loopt ze over. Je moet bij een goede vriend de deur niet platlopen. Vriendschap vol vertrouwen. Onder vriendschaps schijn zit het ergste venijn.


Niets is zo erg als iemand die net doet of hij je vriend is maar het helemaal niet is. Kleine geschenken onderhouden de vriendschap. Als je vrienden af en toe wat geeft dan blijven ze vrienden.


Alle vriendschap citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Hier vind je mooie teksten over vriendschap. Een verzameling van de allermooiste spreuken en zinnen die je kunt delen met je vrienden. Het is heel moeilijk om een definitie van vriendschap te geven. Op zoek naar vriendschap - en liefdesspreuken in het Nederlands?


Hieronder vind je een verzameling van leuke quotes over vriendschap en liefde. Deze citaten over vriendschap zijn inspirerende woorden om te laten weten wat vriendschap voor je betekend of voor. De leukste spreuken en gezegden zijn toch wel echt de spreuken die gaan over vriendschap ( spreuken vriendschap ). Deze mooie teksten hebben wij hieronder op een rij weergegeven. Wanneer u zelf een bijzondere spreuk heeft die hier nog niet tussen staat dan zouden wij het erg leuk vinden om deze toe te voegen aan onze pagina. Bekijk hier meer spreuken en tegeltjes!


De vriendschap die kan ophouden was nooit echte vriendschap. Een vriend is degene die blijft als de anderen je verlaten. Ook uitdrukkingen met vriendschap , met de betekenis meteen onder het spreekwoord.


Zoals een goede vriend is beter dan duizend familieleden. Uiteindelijk zullen we ons de woorden van onze vijanden niet herinneren, maar het zwijgen van onze vrienden. Spreuken en wijsheden over vriendschap.


Spreuken vriendschap

Het is mij volkomen onduidelijk waarom veel mensen meer tijd besteden aan social media dan aan een goed gesprek. De tafel maakt meer vrienden dan het hart. Teksten over vriendschap zijn mooi en vertellen vaak in een aantal woorden wat je voor elkaar voelt.


Een tekst over vriendschap kun je gebruiken om op een cadeau of op een kaartje te plaatsen. Er zijn diverse teksten die gaan over vriendschap , kies de vriendschapstekst die bij jou past. Ben je net zoals ons dol op wensen, teksten en spreuken voor elke gelegenheid of gebeurtenis?


Op deze website vind je een verzameling van mooie korte teksten, voor bijvoorbeeld een tattoo, liefde, in het Engels, overlijden etc. Heb je zelf ook een mooie tekst? Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Het zal jullie vriendschap alleen nog maar hechter maken, als de ander weet hoe erg je hem of haar waardert.


Voor mooie tekskten over vriendschap ben je hier aan het juiste adres, ook als je je vriendschap gedichten kort maar krachtig wil maken. Ook vind je hier bekende gedichten, bijvoorbeeld teksten over de vriendschap van Thé Lau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts