maandag 17 juni 2019

Reizen zonder eenpersoonstoeslag

Ook Kras heeft diverse single reizen in zijn assortiment. Hieronder hebben we de beste single reizen aanbiedingen op een rijtje gezet, zodat je geld bespaart en nog vaker op vakantie kunt gaan! Betaal geen toeslag voor een éénpersoonskamer of single en geniet bovendien van promoties. Een selectie van weekendjes, citytrips en vakanties met nul euro toeslag.


Reizen zonder eenpersoonstoeslag

Hotels zonder eenpersoonstoeslag. Soms wil je gewoon een hotel boeken voor jezelf. En dan is altijd het ding dat je eenpersoonstoeslag moet betalen. Het is en blijft dezelfde kamer. Overzicht single reizen zónder toeslag!


Voor veel singles is de vakantieperiode eigenlijk de één van de moeilijkste periodes. Familie gaat met elkaar op vakantie en de vrienden uit je vriendengroep met wie je normaal de stad in duikt, gaan op met hun partner op stap. Single reis zonder of met zeer lage toeslag kan ook Voordeeluitjes. Zo is single op reis weliswaar niet altijd geheel zonder toeslag, maar toch wel zeer voordelig! Voor sommige mensen is het noodzaak dat ze alleen reizen omdat niemand met ze mee wil, maar voor andere mensen is het een bewuste keuze om alleen op vakantie te gaan.


Ze willen tot rust komen of juist heel actief zijn terwijl hun reispartners waarmee ze normaal reizen juist rustig aan willen doen. Reizen Het aantal singles in België blijft jaar na jaar toenemen. Een recente studie bracht aan het licht dat het aandeel van singlereizen is gestegen van procent naar procent. Wat een onzin is dit, sommige hotels rekenen een toeslag van 1. Waar is dit op gebaseerd vraag ik me af.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in prijzen, deals of indien de touroperator zijn aanbod wijzigt of indien een aanbieding niet meer beschikbaar is. De touroperators waar wij mee samenwerken, zijn allemaal wettelijk in orde en beschikken over de nodige licenties. Vakantiestunter is onafhankelijk en verkoopt zelf geen reizen. Kijk ook eens bij de treinreiswinkel voor ideeen. Ze hebben echt leuke reizen met de trein zodat je geen auto meer nodig hebt.


Reizen zonder eenpersoonstoeslag

Je kan daar best je treinreis boeken maar boek de accommodatie los. Nederlandse touroperators laten je vaak een eenpersoonstoeslag boeken maar dat is echt niet overal zo. Er zijn veel opties als je wilt reizen naar Frankrijk, zo kun je met de bus, auto, trein of het vliegtuig. De hotels zijn beduidend goedkoper in het laagseizoen en het is dan ook een stuk minder toeristisch. En van reizen worden we happy.


Dus singles, ga vooral eens met andere alleenstaanden reizen. En vier samen op een ongedwongen manier vakantie, op vakantiebestemmingen waar ook ter wereld. Of u nu kiest voor een stedentrip, actieve singlereis of een rondreis, uw singlevakantie maakt u altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Individuele rondreis zonder begeleider. Programma vrij in te vullen, je reist aan eigen tempo. Geen andere kortingen van toepassing. Rondreizen aanbiedingen. Ben je op zoek naar een rondreis aanbieding, kijk dan eens bij de bestemmingen die we momenteel in het assortiment hebben.


Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een paar dagen weg om de batterij op te laden, uit te rusten of te waaien en lekker tot jezelf te komen. Wij hebben een paar heerlijke suggesties zonder extra kosten! Wil je er eventjes een paar dagen tussenuit of een weekendje weg en geen eenpersoonstoeslag betalen?


Reizen zonder eenpersoonstoeslag

Dat kan van eenvoudige tot heel luxe kamers. Zij hebben zelfs speciaal geselecteerde hotels op de site staan die geen toeslag rekenen. Een cruisevakantie en alleen reizen gaan perfect samen, zeker nu Costa Cruises de eenpersoonstoeslag overboord gooit voor meer dan dertig van zijn ver weg cruises.


Dit Canarische Eiland heeft de meeste zonuren van heel Europa en wordt versierd door parelwitte zandstranden en felblauw water van de Atlantische Oceaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts