dinsdag 11 juni 2019

Welke kleur past bij oudroze jurk

Welke kleur past bij oudroze jurk

Niet iedere kleur nagellak past bij iedere kleur jurk. Wij laten je zien welke kleuren voor nagellak en jurk bijzonder goed bij elkaar passen. We zien al vrij snel of een kleur het beste in ons naar boven haalt of dat het je flets en moe laat lijken. Hetzelfde geldt voor een haarkleur (lees hier welke kleur het best bij jou past ). Hallooo Ik heb in december een kerstgala op school.


Het is erg formeel, jongens in pak, meisjes in mooie jurken. Ik heb voor dit gala een jurk gekocht bij de HM. Hij is oudroze en heeft een lijfje van plooien en vervolgens een lange rok tot op mijn enkels. Bij zijn vrienden leidde de roze muur in eerste instantie nog tot wat hilariteit (“nu zit je echt onder de plak”), tot ook zij de muur in het echt zagen en toe moesten geven dat het juist erg mooi staat. Wat me elke keer weer opvalt aan de oudroze muur is hoe makkelijk deze kleur te combineren is met allerlei andere tinten.


Toch is het kiezen van de juiste kleur voor je beenmode niet altijd moeilijk en hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. De match met je rok of jurk. Kies de kleur van je kousen die past bij de rok of jurk. In het geval je een donkere kleur draagt kies je ook voor een donkere panty, dit geeft het beste resultaat. Welke jurk moet je nu kiezen uit al die modellen?


Welke kleuren en stoffen flatteren je figuur? Het belangrijkste is dat je je goed voelt in je jurk. Een goed gevoel straal je namelijk ook uit.


Wil je echt schitteren, ga dan voor een jurk die perfect bij je lichaam past. Wanneer je om het even welke twee primaire kleuren vermengt in evenredige verhouding, dan bekom je een secundair kleur. Rood en blauw samen geeft violet. Een mix van blauw en geel geeft groen. Door geel en rood te mengen, bekom je oranje.


Welke kleur past bij oudroze jurk

Licht of donker toevoegen aan deze kleuren geeft eveneens verschillende kleurresultaten. Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Pink is een geweldige kleur om deze zomer te dragen.


Jurken in roze zijn bijzonder opvallend en moet u zeker minstens een in je kast. Bij de paarse jurk heb ik een okergele knoopriem en okergele schoen gekozen. Tip 3: Neem een rokje (of broek) met print met wat geel er in.


Wanneer je aan het onderlichaam een printje neemt met wat geel er in kun je een andere kleur uit de print gebruiken voor vlak onder je gezicht. Dagelijks geven wij in onze FALKE winkel advies over welke kleur panty past bij de outfit. Samen met de klant proberen we met behulp van staaltjes de perfecte match te vinden. Qua kleur heb je twee opties, je kunt kiezen voor een trendkleur of voor een basiskleur.


Hij moet je gezicht een gezonde gloed geven én moet je een glimlach ontlokken. En de enige manier om er achter te komen welke kleuren dat magische effect hebben is te experimenteren. De beste kleuren bij grijs haar. Zodra we ons haar niet meer kleuren en grijs worden slaat de paniek toe.


Veel mensen vragen zich ook regelmatig af welke kleuren bij welke huidskleur goed werken. Want welke kleur kleding jou het beste flatteert, heeft alles te maken met de kleur van jouw weelderige bos krullen of modern kort koppie. En om nu niet dadelijk letterlijk met je handen in het haar te zitten, geven wij aan welke kleur kleding het beste past bij jouw haarkleur. En als je de goede ketting bij je kleding kiest, dan kan dat je outfit iets heel bijzonders geven.


Kettingen kunnen klein en bescheiden zijn, maar de trend van nu is ook groot en opvallend. Je kan er dus alle kanten mee uit. Maar bepaalde kettingen doen het net even wat beter bij bepaalde halslijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts