donderdag 20 juni 2019

Lelijkste dier

Lelijkste dier

Zelfs zijn naam is niet bepaald mooi te noemen. Op nummer van de top lelijkste dieren vinden we het knobbelzwijn. Dit dier behoort tot de varkens en komt voor in de savannes van het continent Afrika.


Lelijkste dier

Overdag zijn ze actief en ’s nachts slapen ze in holen. Dit kunnen zelf gegraven holen zijn of verlaten holen van andere dieren. CvGMua ↓ ↓ Lees Verder! Dit zijn de Gevaarlijkste Dieren in de Oceaan! FAbonneer en like deze.


Top lelijkste box arts van de laatste jaren - XGN. Het dier kan anderhalve meter hoog worden en tot drie meter breed zijn als het zijn vleugels uitslaat. Net als de condor heeft de maraboe geen veren op zijn hoof omdat het een bloeddorstige jager is die mogelijk zelfs een flamingo zou durven aanvallen. Powered by Create your own unique website with customizable templates. We zien techniek als wezensvreem maar in feite is techniek zeer diep.


Zou er op aarde nog onbekend leven kunnen voorkomen 07. Ik ben lekker onzichtbaar 08. Waarom het lelijkste dier ter wereld? Zoals de US National Oceanic and Atmospheric Administration zegt, ziet de vis eruit als een groot blobberig kikkervisje, een hoopje van geleiachtig vlees, met een grote neus en starende ogen.


Maar het gekke is, dat de blobvis er alleen maar uitziet zoals hierboven beschreven, wanneer hij uit het water is. De allerlelijkste is toch wel de Blobvis, dit grote beest kruipt over de bodem van de diepe zeeën. Dat heeft de Ugly Animal Preservation Society meegedeel de organisator van de verkiezing die bedoeld is om bedreigde diersoorten onder de aandacht te brengen. For too long the cute and cuddly creatures have ruled the roost! Everyone already knows the panda, the polar bear and the snow leopard.


De hond is een kruising tussen een pitbull en een Nederlandse herder. Hij werd door een dierenarts naar zijn huis gebracht, die werd getroffen door een aangeboren defect in de ruggengraat van een dier. Je kunt bang zijn voor zijn uiterlijk, maar er gaat niets boven zijn goede ziel.


De zwarte panter is een angstaanjagende kat om te zien, je merkt meteen dat het geen dier is dat je kopjes wil komen geven of om lief te miauwen en spinnen. Het is een dominante en intelligente kat die enkel ’s nachts op jacht gaat. Daar komt zijn zwarte vacht goed bij van pas, ’s nachts zijn deze gevaarlijke katten vrijwel onzichtbaar. De Blobvis, ook wel bekend als het lelijkste dier ter wereld. Naast lelijk is de blobvis ook nog eens lui, hij zwemt niet, maar zweeft een beetje over de bodem van de.


Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Zo das weer een tijdje geleden dat ik dit topic had geopend. Daarom organiseerde ze een verkiezing van het lelijkste dier die dieren met een esthetisch ongelukkig voorkomen die altijd worden vergeten een stem moet geven.


Lelijkste hond terwereld. De winnaar werd vandaag bekendgemaakt op het British Science Festival in Newcastle. Nu ik op plazilla ben gaan schrijven, wil ik ook een keer een artikel schrijven dat niet zo serieus is en mensen aan het lachen kan maken en niet perse kennis bij hoeft te brengen.


Lelijkste dier

Dit is een artikel over de lelijkste dieren in de werel dit heb ik geschreven toen ik was en heb het altijd bewaard gehouden. Tijd om te publiceren dus! Er is geen enkel dier dat lelijker is dan de blobvis.


De blobvis is het lelijkste dier. Bedenk nu voor elk dier in het werkkatern een bijvoeglijk naamwoord dat bij het dier past. Ik vind het wel wat hebben.


De vis leeft tussen de 6en 1. Om op deze grote diepte te overleven en te weerstaan aan de hoge druk, bevat het dier een weefsel dat enorm rijk is aan gelatine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts