woensdag 16 oktober 2019

Seks tussen weegschaal en schorpioen

Seks tussen weegschaal en schorpioen

Kunnen ze dat is een fijn leven samen mogelijk. De kama-sutra en seks op ongewone plaatsen is voor jou geen onbekend terrein. Ook tijdens de vrijages heb je zeker geen moeite om te zeggen wat je leuk vindt. De ideale partner voor jou moet vindingrijk zijn en nieuwe spelletjes kunnen introduceren. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een schorpioen -vrouw of scorpio-man?


Seks tussen weegschaal en schorpioen

Dit sterrenbeeld is ook op zoek naar een constant liefdesleven, ook op seksueel gebied. Beste match op seksueel gebied: Stier. Omdat seks heel belangrijk is voor jou, en het voor jou onmogelijk zou zijn om een gelukkige relatie te hebben zonder goede seks. Hij houdt daarom ook van balans op zowel zakelijk als privé-vlak. Jullie levelen heel goed met elkaar en hij voedt je zelfvertrouwen.


Beiden mannen zetten je, wanneer nodig, weer met beide benen op de grond. Ze hebben allebei verschillende meningen en ideeën. Als ze echter een weg naar elkaar vinden, zal het moeilijk zijn en zal één van de twee hier onder lijden.


Ook betreft de seks zal dit hetzelfde zijn. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Lisa (30) en Dominique (38) proberen al enkele jaren kinderen te krijgen‘Al meer dan vier jaar staat alles in het teken van zwanger worden. Heb je een normale, vlotte bevalling gehad. Creëer sfeer met massageolie en kaarsen, want een weegschaal houd het graag stijlvol.


Seks is een tweede taal voor een schorpioen. Zet je preutsheid maar opzij, schorpioenen zijn. Maar de geslotenheid en jaloezie zal ze toch parten gaan. Ze houden van seks en ze praten over seks , maar kunnen moeite hebben het in de praktijk te brengen.


De intellectueel ingestelde luchttekens leven soms teveel in hun eigen werel voor een luchtteken zit seksuele aantrekkingskracht tussen de oren. Schorpioen - Schorpioen. Deze twee sterrenbeelden zullen genoeg tijd moeten uitbesteden aan het beter leren kennen van elkaars stijlen en gewoontes voordat ze intiem betrokken raken met elkaar. Waterman kan dingen makkelijker loslaten en verdergaan naar de volgende relatie.


In bed zal ze genieten van zachte strelingen, kusjes over haar hele lichaam en sensuele woordjes. De omgeving van de seks moet warm en zacht zijn. Ergens in een auto of tussen de struiken is niet aan haar besteed. Je bent creatief in bed en zal, als je iemand in het vizier hebt, niet rusten voor je deze in je bed hebt.


Toch kan dit jaar ook wel lastig zijn, omdat je geregeld een brug over moet steken vanuit je zakelijke kijk op de wereld naar de manier hoe je seks beleeft. Het doel van seks is samen klaar te komen en te genieten. Ze zijn rustig en zeer populair onder vrienden. Hun verenigd punt is het erotische level. In bed zijn ze erg inventief en geven ze een ongelooflijke prestatie.


Het is hun sterke verbintenis. De schorpioen wordt omschreven als één van de meest uitgesproken sterrenbeelden. Een sterrenbeeld waar je trots op mag zijn. Seks en liefde hangen samen met de behoefte aan een soort transformatie die een gewone relatie niet kan bieden.


Uw man heeft de eindverschijnselen van weegschaal en beginverschijnselen van schorpioen in zich. Naar alle waarschijnlijkheid hebben ze immers jou met hun relaxte aard aangetrokken. Carrière en financieel. Weegschalen zijn eigenlijk wel goed in alles.


Voor de weegschaal is het belangrijk dat ze balans en harmonie kunnen bereiken. Hoewel ze ook zeer goede leiders kunnen zijn, ze zullen altijd hard werken om eventuele voordelen te verkrijgen. Eerlijkheid en rechtvaardigheid zullen altijd bovenaan staan wanneer een beslissing moet genomen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts