donderdag 10 oktober 2019

Waterman en kreeft in bed

Seksuele match Waterman. De Waterman onderscheidt zich van de andere sterrenbeelden door zijn vrije geest. In bed houdt hij dan ook van experimenteren en hij is altijd op zoek naar nieuwe sensaties. Hij verwacht van zijn partner dat die hem volg in deze ideeën. Beste seksuele match: Boogschutter.


Dit is waar twee dromers elkaar ontmoeten. Eén droomt echter thuis, in zijn comfortabele bed en de ander droomt over verre oorden, soms zelfs onrealistisch. De Kreeft boeit de Waterman echt. Terwijl Kreeft naar een gezin verlangt, een veilige thuis en emotionele stabiliteit, opteert Waterman eerder voor vrijheid en ruimte en zo weinig mogelijk betrokkenheid. Het is de logica zelve dat als Kreeft en Waterman op een lange relatie willen aansturen ze extra hard hun best zullen moeten doen om deze kans op slagen te kunnen geven.


Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen. Ze zijn super sensueel en perfectionistisch in bed. Een ram wil graag aandacht, en ze schromen niet om dat te vragen. Ze hebben veel stimulatie en avontuur nodig om tevreden te zijn.


Waterman en kreeft in bed

Het beste standje voor jou: met de Reverse Cowgirl staat de. Ze heeft juist een stevig type nodig die meer gas terug geeft. De steenbok is veel te vrij en onregelmatig, terwijl jij graag de touwtjes en controle in handen houdt. Weegschaal en andere dominerende sterrentekens zoals Ram, Kreeft en Steenbok zullen nooit de beste vrienden worden en als ze een relatie aangaan zal het er altijd een zijn die bezaaid is. Met een kreeft tussen de lakens betekent dat je een grote kans maakt op een volledig allesomvattende seksuele ervaring.


Teveel nieuwheid en experimenten laat de kreeft meer van de andere partij afhangen. Verwacht bij een kreeft gerust kaarsen naast het bed , een romantisch muziekje en volop voorspel en massages achteraf. En Waterman is vooral in zijn jeugd flink losgegaan. Daarna gaan ze het wat rustiger aandoen.


Waterman en kreeft in bed

Kreeft heeft een partner nodig met wie ze kinderen kunnen grootbrengen, en met Waterman zullen ze erachter komen dat ze een ware kindervriend zijn. En andersom, hoewel waterman de betrouwbaarheid en oprechtheid van stier erg waardeert, kan de vasthoudendheid en voorspelbaarheid (steeds meer van hetzelfde) waterman niet boeien. Stier is meer bezig met genieten in het nu en waterman richt zijn pijlen voortdurend op toekomstige doelstellingen, plannen en ideeën. Kreeft met Waterman U bent zo enorm verschillend dat u absoluut gefascineerd bent door elkaar. Waterige Kreeft heeft nabijheid nodig en het gevoel nodig te zijn.


Luchtige Waterman heeft ruimte nodig en een gevoel van onafhankelijkheid in een relatie. Kreeft kan Waterman warmte en affectie bieden welke geen uitleg behoeft. Hun geest -of intellect- gaat zelfs serieus boven alles. Dé manier om ze voor je te winnen is dan ook via hun hoof bijvoorbeeld door ze een brief lange mail of gedicht te sturen, en in bed niet al te bang te zijn voor een ‘gesprekje’ af en toe in de vorm van dirty talk. Win de mind van een waterman , en je hebt de halve oorlog dus al.


Waterman en kreeft in bed

Waterman is het elfde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen januari en februari. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Je horoscoop is een fijne gids als het gaat om de juiste partner zoeken. Sterrenbeeld Waterman in liefde, seks en relaties.


Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een waterman -vrouw of aquarius-man? Waterman , Vissen en Schorpioen Kreeft Waterman hebben een liefdesrelatie die de unieke kans biedt zichzelf te onderzoeken. De combinatie Waterman Kreeft heeft een sterke chemie en ze sluiten zich niet voor elkaar af. Kreeft Vissen kunnen samen alle hobbels aan door hun doorzettingsvermogen.


Op zoek naar de ideale partner, of heb je ‘m al gevonden? Of jullie goed matchen of niet, staat in de sterren geschreven. Volgens de astrologie zijn er heel wat eigenschappen verbonden aan je sterrenbeeld die uitwijzen of jullie goed – of minder goed – bij elkaar passen. Overeenkomsten tussen Kreeft en Waterman Een relatie tussen Kreeft en Waterman heeft weinig kans op slagen.


Beide personen hebben weinig duidelijke overeenkomsten in persoonlijkheid en karakter, hetgeen alleen tot ruzies en onenigheid leidt. Zo ziet hij jou het liefst: In neutrale kleuren, zonder loshangende knopen of draadjes, kort of lang haar maakt niets uit, als het maar naturel is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts