woensdag 16 oktober 2019

Serviceflats antwerpen te huur

Serviceflats antwerpen te huur

Vind serviceflats te huur antwerpen. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Antwerpen. Huur de serviceflat van uw keuze. Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden.


Serviceflats antwerpen te huur

U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs. De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur.


Alle handige items die we verkopen in De Schakel, zijn getest en goedgekeurd door senioren. Want simpele dingen zélf blijven doen, dat is belangrijk voor u. U vindt er bijvoorbeeld producten die u helpen om makkelijker te koken, te eten, te wandelen en te slapen. Info over serviceflats te huur.


Ontmoet de architect van Schelde “Ik hou van elimineren, het uitpuren van bepaalde vormen tot de essentie. Schelde straalt ook sereniteit uit door het gebruik van rustige materialen. Service flat te koop, Antwerpen (Provincie). De nieuwbouw serviceflats van Cadix zijn te huur of te koop via een woonrechtcertificaat. Dat is vergelijkbaar met een obligatie (kasbon) waaraan een woonrecht voor jaar is verbonden.


Bij een verhuis naar een woonzorgcentrum, bij overlijden of uiterlijk na jaar, krijgt de intekenaar het initieel geïnvesteerde kapitaal terug. Wil jij als eerste de nieuwste droomwoningen zien? Residentie Ravelsberg Zoveel meer dan een assistentiewoning.


Kopen en verkopen op 2dehands. Er komt een moment dat uw huidige thuis niet meer voldoet aan uw woon- en zorgbehoeften. U wil een appartement huren?


Daarnaast bieden we ook serviceflats te huur aan in alle districten. Nu bouwen we ook in de groene omgeving van het Neerlandpark. In deze brochure maakt u kennis met deze flats. Zorgbedrijf Antwerpen is een bedrijf van de groep Antwerpen dat een ruime waaier aan woon-zorgdiensten aanbiedt aan Antwerpse senioren.


Nieuwe serviceflats te koop en te huur Alle 1serviceflats werden uitgerust met alle comfort: een ingebouwde keuken, een badkamer met inloopdouche, een aansluiting voor wasmachine en droogkast, stopcontacten op aangepaste hoogte, een antisliplaag op de vloer, een noodoproepsysteem en een internetaansluiting. ANTWERPEN Niemand verlaat op zijn oude dag graag zijn vertrouwde wijk. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht serviceflat te huur bergen zoom. Woonruimte te huur in bergen op zoom, noord. Een woonhuis met een oppervlakte van 157m kamer(s) en slaapkamer(s).


Het zal gemeubileerd opgeleverd worden. De eerste serviceflats in Glabbeek zijn zo goed als klaar. Ze kunnen nog voor het einde van het jaar in gebruik worden genomen. Senioren die niet meer zonder assistentie kunnen wonen, kunnen. Appartement te koop in Tielt - slaapkamers - 70m² - Vraag ons om advies.


Drie erkende serviceflats in het centrum van Tielt, alles op wandelafstand bereikbaar. Het is mogelijk een ondergrondse staanplaats aan te kopen (EUR 200) waarvan de gezamelijke ondergrondse ruimte wordt afgesloten met een automatische poort. De nadruk ligt hier steeds op een ruim aanbod van kwalitatieve zorg en dienstverlening en dit in een groene en beschermde omgeving.


De bouw van de serviceflats Oosterveld (Middelheim) in Wilrijk schiet goed op. Meer dan 7geïnteresseerden schreven zich ondertussen in voor de infosessies in maart over het bouwproject. Door archeologische opgravingen starten de werken nu pas, maar de oplevering loopt geen vertraging op. Als je op het punt staat om te investeren in serviceflats dien je jouw huiswerk te maken.


Stel je bent van plan om een serviceflat te kopen in Antwerpen of Amsterdam. Dan spreekt het voor zich dat je enkele projecten van residenties met serviceflats met elkaar gaat vergelijken. De grote vraag naar serviceflats , maakt dat je eigenlijk een huurgarantie hebt. Om uw investering te maximaliseren, let je best op de bouwtechnische kwaliteit, comfort en de afwerking van de serviceflat.


Ook een centrale ligging met nabijheid van winkels en openbaar vervoer is belangrijk. De aankoop van een financieel recht is een ander verhaal. Aangevuld met heel wat handige buurtinformatie. Ranst - De serviceflats die woonzorgcentrum Czagani in Broechem sinds oktober in gebruik nam worden vlot verhuurd.


Van de moderne appartementjes blijven er nu nog maar tien beschikbaar. De Kommekensstraat is heerlijk gelegen, op een boogscheut van het historische centrum en aan de voet van het Eilandje, als toekomstige bewoner geniet u zo van al het moois wat Antwerpen te bieden heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts