dinsdag 8 oktober 2019

Tinder nieuwe matches niet zichtbaar

Deze mensen zijn vaak te actief, willen veel matches , maar gaan vaak zelden over op interactie. Zodra ze jou herkennen als overdater, wordt je profiel minder zichtbaar. Een Tinder match ontstaat zoals je weet als twee leden elkaar leuk vinden. Het kan voorkomen dat je een melding krijgt van een nieuwe match maar als je de lijst met matches controleert is er geen nieuwe.


Verwijder Tinder en eventueel andere apps die je niet meer gebruikt. Zolang je je Tinder -account niet verwijdert kan je profiel nog op de app getoond worden, ook al gebruik je die niet meer. Maar hoe langer je inactief bent, hoe minder vaak dat gebeurt en uiteindelijk zal je, Tinder -technisch gezien, in de vergetelheid geraken.


Door te klikken op Voorkeuren voor ontdekkingen kun je een aantal zaken opgeven Door Ontdekking uit te zetten kunnen andere jou niet meer zien. Tinder Plus Standaard is tinder volledig gratis, maar de app heeft wel wat beperkingen. Zo zitten er bijvoorbeeld advertenties in de app en kun je een swipe die je hebt gedaan niet ongedaan maken.


Daarom heeft Tinder de extra abonnementsdienst Tinder Plus in het leven geroepen, daarmee heb je een aantal extra opties t. Log uit bij Tinder en geef dan de toestemming weer terug. Kijk of je weer matches krijgt. Maak een nieuwe account aan. Ik dacht eerst dat het was omdat je als niet -betalende misschien maar telkens een paar matches zou zien, maar dit is toch echt bizar! Hoe je matches selecteert op Tinder.


Je hebt je profielfoto, maar hoe krijg je nu matches ? Vroeger raadde ik mannen iets anders aan dan vrouwen. Namelijk om alles naar rechts te swipen. Maar nu je maximaal matches per dag krijgt, is dat niet de beste optie meer. De beste manier om matches te selecteren.


Mijn berichten worden niet verzonden. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het probleem zelf op te lossen. Tip 3 Stuur meteen een bericht (ELO score!) Yup, dat lees je goed. De eerste reden heeft weer te maken met je ELO score. Als alleenstaande kan Tinder een goede oplossing bieden om op korte termijn veel nieuwe mensen ontmoeten.


Voor veel mensen werkt Tinder echter niet. Het idee van een vleeskeuring staat ze niet aan, of de app is te laagdrempelig om echt verdieping. Wat je niet wilt doen is opmkeringen maken over hoe sexy ze wel niet is of hoe leuk ze eruit ziet.


Ondanks dat het matchen op Tinder natuurlijk draait om foto’s, wil je voorbij de oppervlakkigheid als je in gesprek bent. Daarnaast wil je jezelf altijd uitdagen anders te zijn dan alle andere mannen. Moest je nog vragen hebben, dump ze met liefde in de comments en ik kijk wat ik voor je kan doen.


Je favoriete speler, Louis. Dan is er wat vage communicatie vanuit de dating app… Tinder zegt namelijk dat je ‘bovenaan de stapel komt’ voor nieuwe mogelijke matches , maar ze zeggen óók dat je ‘één van de topprofielen bent voor minuten’ (en dus niet altijd helemaal bovenaan staat). Meerdere malen contact gehad met Tinder maar zij reageren niet meer op mijn aanvragen. Omdat ik een nieuwe nummer heb, kan ik niet verder tinderen er staat dan een melding van ‘ je tinder account is gekoppeld met je bestaande tinder account ‘’Betaald maanden lang ongeveer, maar je kan Gewoon je geld gedag zeggen.


Het scherm dat zich opent is het Tinder chat systeem. Je ziet links boven op je scherm “ Nieuwe matches ”. Dit zijn vrouwen waar je een match mee bent (swipe van rechts naar links om er meer te zien). Dit laat matches zien waar je al wel een of meerdere berichtjes mee hebt. Tinder optimaliseren voor zoveel mogelijk matches Tinder is door zijn eenvoud razend snel klaar voor gebruik.


Dit is de ultieme Tinder Rotterdam gids. Dit geldt ook voor vriendschappen, alleen als jullie geen gemeenschappelijke vrienden hebben zijn de vrienden ook niet zichtbaar voor je bewonderaar. Eenmaal een account aangemaakt, gaat de app direct op zoek naar mogelijke matches in jouw omgeving.


Als jullie beiden Computer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts