dinsdag 15 oktober 2019

Winter in het park oostende

Winter in het park oostende

Winter in het park is heel sociaal. We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen een magische kerstsfeer bezorgen tijdens de koudste periode van het jaar. Envie de vivre une expérience magique pendant la période des fêtes de fin d’année ? Venez donc découvrir le tout nouveau marché de Noël d’Ostende ! They’ve set up an ice skating rink right above the pond.


Zo gezellig als het klinkt zal het ook zijn volgens ons. Op nog geen 150m van ons verwijderd ligt het Leopold Park die dit jaar zal omgetoverd worden tot een heuse winterse belevenis. Reviews Wss van de mooiste kerstmarkten van het land!


Beleef een magische eindejaarsperiode op de kerstmarkt van Oostende. Het evenement is een grote kerstmarkt waar je de gezelligste periode van het jaar nog intenser beleeft! In het Leopoldpark in Oostende schiet er een groot kerstdorp uit de gron inclusief een schaatspiste!


Winter in het park oostende

Klein detail: de piste drijft. Ben je geen fan van op je bek gaan op het ijs, dan kun je fijn rondwandelen tussen de houten standjes en prachtig verlichte bomen. Toerisme Oostende heeft opnieuw een gevarieerd eindejaarsprogramma klaar. This item is archived and can no longer be modified.


Please contact an administrator if you wish to unarchive this object. Ook dit jaar trakteert de stad Oostende met 3. Oostende Naast de ijspiste zijn er ook een 50-tal chalets in het Leopoldpark in. De tentoonstelling Het Vlot loopt nog tot april.


We zijn het er allemaal over eens zijn: de sfeer is er echt magisch! Nu de dagen op zijn kortst zijn en de duisternis al ergens in de late namiddag valt, kunnen we nog meer genieten van de schitterende pracht in het park. Blikvangers zijn een lichttunnel met maar liefst 232.


Het winterevenement in het park wordt een totaalbeleving voor de hele familie! De winter in Oostende ondergaat een metamorfose. Van november tot en met januari kan je hier schaatsen op de grote ijspiste, shoppen in één van gezellige Kerstchalets en jezelf, na al die inspanning, trakteren op een warme chocolademelk in een van de cosy winterbars.


Winter in het park oostende

Oostende : Dat is niet alleen bikini’s en strandballen maar ook glühwein, shopping en schaatsen. De moeder der badsteden hangt de kerstslingers uit en lezers van Het Nieuwsblad genieten mee. Wij gebruiken zowel cookies van onzelf als van derde partijen voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Het is een echte kerstmarkt waar je kerstdecoraties zoals kerststerren, kerstballen en winterkleding kan kopen.


Dit park heeft zich al vaker ontleend voor evenementen en deze waren ook een succes. Tijdens de kerstvakantie maken dagelijkse animaties en activiteiten voor kinderen de beleving compleet. Ook in de winter is een bezoek aan deze fraaie kuststad de moeite waard. We genieten van de vele bezienswaardigheden in de stad en laten ons meevoeren in de kerstsfeer.


Want ook in Oostende weet men het gezellig te maken in de eindejaarsperiode. Geniet van de kerstsfeer in Oostende. Het Leopoldpark vormt het decor voor deze gezellige kerstmarkt. Zo kan je er onder meer een bezoekje brengen aan de meer dan kerstchalets. Je vindt er een gevarieerd aanbod aan producten.


Geef een reactie Reactie annuleren. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Naast de grote ijspiste op de vijver in het Leopoldpark vindt u er talloze kraampjes. Hier kan je terecht voor delicatessen uit alle landen van de we-rel maar ook voor een lekkere war-me chocomelk.


Het park werd gedeeltelijk aangelegd over de oude stadswallen, maar ook gedeeltelijk erbuiten in militair domein. Het heeft een oppervlakte van ongeveer hectare. Lekker uitwaaien met een ontspannende wandeling in de frisse zeelucht en daar meteen een bezoekje aan Mu.


ZEE aan vastknopen, bijvoorbeeld. Of wandel langs het unieke kunstparcours van The Crystal Ship, het grootste street art festival in zijn soort in Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts