donderdag 24 oktober 2019

Welke kleur past bij bordeaux rood

Welke kleur past bij bordeaux rood

Hoe je rode kleding kunt combineren, welke tint rood het best bij jou past en wat het effect is van rood , lees hier alles over deze trendkleur! Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Het lentetype staat een jasje in tomaatrood prima en het herfsttype kan het rood mooi dragen in tint bordeaux als pantalon. In mijn oude studentenkamer pasten alles bij elkaar en ik mis nu heel erg het gevoel van thuis komen. Ja ik weet verder niet echt kleuren die erbij passen. Ik draag meestal alleen kleur in een kledingdinges en verder zwart wit, tenzij er nog een kleur is die er geweldig bij past.


Cosmeticabedrijven zijn continu bezig met het ontwikkelde van de meest verleidelijke kleur rood. Maar rood wordt vaak ook in verband gebracht met macht, vuur en bloed. Eerlijk is eerlijk, knalrood en felroze is ook wel een combinatie die meteen in het oog springt, maar met bordeaux rood en roze maak je jouw outfit net wat subtieler en het staat minstens zo stijlvol. Met neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs maak je de outfit nóg meer draagbaar. En daarbij is bordeauxrood ook een prachtige winterkleur.


Welke kleur past bij bordeaux rood

Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Wanneer je om het even welke twee primaire kleuren vermengt in evenredige verhouding, dan bekom je een secundair kleur. Een mix van blauw en geel geeft groen. Door geel en rood te mengen, bekom je oranje.


Rood en blauw samen geeft violet. Licht of donker toevoegen aan deze kleuren geeft eveneens verschillende kleurresultaten. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Blauw is de kleur die vertrouwen en rust uitstraalt.


Maar staat ook voor hygiëne daarom is deze ook vaak terug te zien bij ziekenhuizen en tandartsen. Ik heb rode wandplanken. Heb grijze gordijnen, lichtgrijze kussens, een zwarte leren bank en een glazen tafel in het wit met zwart en mijn muren zijn spierwit. Die laatste ontstaan door een primaire kleur te mengen met een secundaire kleur. Het kleurenwiel bestaat voor de ene helft uit warme ( rood , geel en oranje) en voor de andere helft uit koele kleuren, gebaseerd op blauw en paars.


Elke kleur op het kleurenwiel heeft een eigen karakter. Ben jij benieuwd welke kleuren het best bij jou passen? Maar het is best lastig te bepalen welke kleuren goed bij. Bij elkaar horen zijn de kleuren: geel, oranje, rood en bruin. Of rose, lila, blauw, violet en paars.


Welke kleur past bij bordeaux rood

Toch zou je ook andere kleuren kunnen combineren, omdat de kleur zelf ook al zo verschillend kunnen zijn. Daarom is het ook heel moeilijk te vermelden welke kleuren er nu vloeken. Je hebt op deze manier een warme en koude kleur gecombineerd en met dit wiel past de ene kleur altijd perfect bij de ander. Hij of zij kent de kneepjes van het vak, dus ga zeker niet zelf experimenteren met extreme kleurveranderingen. De kans is groot dat je je haar beschadigt én dat je eindigt met een kleur waarmee je niet tevreden bent.


Welk kapsel past bij de vorm van jouw gezicht? Hallo ik heb mijn haren geverfd maar ik ben niet echt blij met die kleur. De kleur van een stropdas speelt een belangrijkere rol dan het patroon wanneer je op zoek bent naar de juiste stropdas bij je hemd en pak. Dat ze dat tegen je zeiden had niks te maken met jouw fysieke gesteldheid maar alles met de kleuren die je op dat moment droeg. Want welke kleur kleding jou het beste flatteert, heeft alles te maken met de kleur van jouw weelderige bos krullen of modern kort koppie.


En om nu niet dadelijk letterlijk met je handen in het haar te zitten, geven wij aan welke kleur kleding het beste past bij jouw haarkleur. Vind je het lastig om een goede kleur bij je haar-, oog- of huidskleur te kiezen? Hier lees je namelijk welke kleur kleding goed bij jou past en waarom.


Er zijn drie verschillende kleurtypes die wij zullen bespreken, namelijk: een koele, warme of neutrale kleur. Kleurtype koel wordt ook wel het wintertype. Bordeauxrood of kortweg bordeaux is een kleur , meer bepaald een roodtint. Meestal wordt Meestal wordt het beschreven als donkerroo wijnroo of rood met een paarse tint.


Wil jij graag wat meer kleur in je garderobe? Maar vind je het lastig om te bepalen welke kleuren het beste bij je staan? In zo’n geval is het handig om eerst te bepalen of je huid een warme, koele of neutrale kleur heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts