donderdag 17 september 2015

Bijwerkingen thyrax gewichtstoename

Bijwerkingen thyrax gewichtstoename

Volgens de internist blijkt uit het bloedonderzoek dat de dosering voldoende is. Ik blijf echter in gewicht toenemen, afvallen lukt van geen kanten. In een jaar al kilo minimaal aangekomen. Zou verhogen van de Thyrax kunnen.


Bijwerkingen thyrax gewichtstoename

Algehele malaise, enorme gewichtstoename , vermoei Na algehele check Up lab onderzoek kwam trage schildklier naar voren. Ben begonnen met Thyrax 75ug, maanden later verhoogd naar 1uh. Dus met instellen door goede specialist was ik al een jaar verder.


Een tijd later verhoogd naar 1ug. Levothyroxine geeft meer bijwerkingen dan dat het helpt. Had eigenlijk geen klachten, behalve een gezwollen schildklier (tot verbazing van ha).


Doorgestuurd naar internist en moest medicatie met 0. Eerst was hij te snel en toen te langzaam. Vorig week weer bloed laten. Wellicht dat je Thyrax nog wat scherper kan worden afgestel maar meestal zeggen ze dat je bij een slecht werkende schildklier meteen levenslang op dieet mag.


Het zijn dus niet de medicijnen, maar je aandoening. Nu zijn we dus een 7-tal maanden verder en wat is mijn klacht? Ondertussen weeg ik 60kg. Zelfs 2kg meer voor ik met mijn medicatie begon.


Mijn waarden zijn opnieuw gecontroleer maar weer kreeg ik te horen dat mijn waarden goed zijn met mcg l-thyroxine. Na lang zeuren weer terug op de Thyrax. Moe, altijd slaap, vocht vast houden, gewichtstoename , suf en vele nare bijwerkingen. Dus nu eindelijk weer terug bij mijn vertrouwde Thyrax. Goede avon Ik heb jaar Thyrax geslikt, vrijwel direct goed ingesteld.


Ook de nodige kilo’s afgevallen waar ik hard voor gewerkt heb. Afvallen met thyrax Er is veel te doen rondom afvallen met thyrax. Thyrax wordt normaal gesproken genomen door mensen met een traag werkende schildklier. U vraagt zich misschien af wat de voor- en nadelen zijn.


Bijwerkingen na introductie nieuwe verpakking Wie Thyrax gebruikt, gebruikt dit meestal zijn leven lang. Erg vreemd is dan ook de toename in meldingen over bijwerkingen onder patiƫnten die al jaren lang Thyrax gebruiken. Deze ontwikkeling liep parallel met een verandering in de verpakking van Thyrax.


Oorsuizen, gewichtstoename , moe, lusteloos, allemaal gekomen bij de tijdelijke overstap naar Euthyrox. Sinds een klein jaar weer op Thyrax. Dat middel wil ik echt nooit meer gebruiken! Toch kunnen sommige bijwerkingen ook na langere tijd aanwezig blijven, bijvoorbeeld gewichtstoename of klachten van seksuele aar zoals minder zin in seks, erectiestoornissen of moeilijker een orgasme kunnen krijgen. Hoeveel bijwerkingen er zijn en hoe lang iemand daar last van heeft verschilt per persoon.


Bijwerkingen thyrax gewichtstoename

Na de Thyrax -ellende overgezet door de huisarts op Teva. Dat gaf heel veel blijvende bijwerkingen zoals gewichtstoename door vocht vasthouden, ernstige gewrichts- en spierpijn, haaruitval, vermoeidhei obstipatie. Na overstap naar Tirosint verdwenen alle klachten binnen weken. Bent u benieuwd of het medicijn dat u slikt als bijwerking gewichtstoename heeft?


Zoek het dan op op deze website onder ‘Medicijnen’ en kijk bij het kopje ‘Wat zijn mogelijke bijwerkingen ? Medicijnen tegen depressie (antidepressiva) kunnen ervoor zorgen dat de eetlust toeneemt. Het effect kan per medicijn en per. Als u een van deze bijwerkingen ervaart, neem dan contact op met uw arts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts