maandag 28 september 2015

Ibiza vakantie vriendinnen

Vakantie vieren en genieten van het bruisende Spaanse eiland in de Middellandse Zee en onderdeel van eilandgroep de Balearen. Het zal je dan ook niets verbazen dat je je als toerist eigenlijk niet hoeft te vervelen op Ibiza. Een vakantie zonder subtropisch zwemparadijs, pierenbadje, glijbanen, animatie of speeltuin. Maar een inspirerende omgeving met lekker eten en bij voorkeur ook zon. Dit zijn mijn favoriete bestemmingen voor een vakantie met vriendinnen.


Ibiza vakantie vriendinnen

Heb jij nog geen vakantie met je vriendinnen voor deze zomer geboekt? Ibiza is een op-en-top vakantie -eiland. De jetset kan zich hier terugtrekken in prachtige villa’s, gezinnen kunnen een zonvakantie vieren in de grote badplaatsen en het ecotoerisme is enorm populair op Ibiza. En mooi is het zeker, het eiland telt ontzettend veel mooie stranden, lekkere restaurants en een prachtige binnenstad.


Na eerst een paar jaar in Barcelona gewoond te hebben, ben ik jaar geleden vertrokken naar Ibiza. Het gevoel van vrijhei de natuur en de veelzijdigheid van het eilan maakt het voor mij een heerlijke plek om te wonen. In de vele bars en discotheken, maar ook in de hippe beachclubs gaat het feest niet alleen tot in de kleine uurtjes door, maar ook gewoon overdag. Tropic Garden Aparthotel, op TripAdvisor.


Ibiza vakantie vriendinnen

De hoofdstad biedt een aangename afwisseling tussen al deze ingrediënten en ligt ook nog eens centraal op het eiland. Er zijn simpelweg zoveel mooie en unieke adresjes en keuzes maken is moeilijk. Maar nu het bijna zomer is en jullie er bést weleens tussenuit mogen, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. La Huerta betekent, de moestuin.


Om mee te beginnen: in wat voor type accommodatie wil je verblijven? Een agroturismo is de perfecte oplossing wanneer je op een bijzondere en originele locatie wilt overnachten op Ibiza. Namelijk die van een beeldschone natuur vol adembenemende rotsformaties, berglandschappen en prachtige stranden. In een hooggelegen villa met schitterend uitzicht over de glooiende omgeving, zee en adembenemende zonsondergang. Met vriendinnen heb ik een appartement in Cala Llonga gehuur dit is een kleine (en zeker mooie!) baai aan de zuidoost kust van Ibiza.


In tegenstelling tot Eivissa verblijf je hier in een oase van rust. Uiteraard kun je ook in de stad zelf verblijven, maar hier is. Wat een gekke motivatie voor een vakantie houbjij erop na.


Flexibele reizigers profiteren van fijne last-minute kortingen en scherp geprijsde aanbiedingen en vakanties. Of u nu van drukte houdt of meer van de rust, er is altijd wel een passend vakantiehuis om te huren. Je kunt hier samen met je vrienden de vakantie van je leven vieren. Het complex bestaat uit twee gebouwen en heeft mooie verzorgde kamers en prima faciliteiten. Ondertussen onderging het eiland een ware.


Elke vakantie is het weer zo: je komt aan op de plek van bestemming en bent altijd bang dat je iets bent vergeten. Een tandenborstel, je pyjama, een bikini: allemaal geen ramp. Vind hier de beste accommodaties op Ibiza.


In Parijs worden meisjesdromen waar! Voor de shopaholics: Parijs. Iedereen die ooit in Parijs is geweest, weet dat. Misschien heb je al een vakantie geboekt, misschien ben je nog op zoek naar de juiste bestemming.


Hebben jij en je vriendinnen zin in zon, zee, feesten met wat culturele uitstapjes tussendoor? Dan moet je zeker eens kijken naar Malta! Julians is een populaire bestemming waar je alles uit je vakantie kunt halen. Je kunt er ‘s avonds feesten, ‘s ochtends bijkomen op het strand en later in de middag nog iets actiefs doen. Vorige week was ik heerlijk op vakantie naar IBIZA.


Net als vorig jaar reisde ik ook dit keer begin april naar het leukste eiland van Spanje voor een paar dagen intens genieten. Want dat doe je op Ibiza. Kris De Cock (54) uit Waarloos, een van de beste vriendinnen van Heidi, gaat al jaar naar Ibiza. Ik ben verliefd geworden op dat eilan geeft ze toe. Maar nu de zomer officieel is aangebroken en jullie na maanden hard werken er bést weleens tussenuit mogen, is de keuze natuurlijk snel gemaakt.


Niet op het wilde uitgangsleven. Ik kijk er al maanden naar uit. De mannen en kinderen blijven lekker thuis en het is even tijd voor onszelf. In de tussentijd ook al een hele waslijst aan dingen die ik zeker wil meenemen. Lees mee wat er zeker in mijn koffer meegaat naar Ibiza.


Dagelijks duizenden veilingen: van dierentuinen tot gadgets, pretparken en sauna’s. Bepaal zelf je prijs en bied mee vanaf €! Je hoort er weleens van: groepen vrienden die met elkaar op vakantie gaan, maar waarbij alle verschillende meningen uiteindelijk zó erg botsen dat de vakantie één grote flop wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts