donderdag 10 september 2015

Facebook verwijderen 1 miljoen

Facebook verwijderen 1 miljoen

Veruit de meeste filmpjes werden automatisch geweerd bij het. Dat valt althans op te maken uit onderzoek van Telecompaper. Lydia Baerts steunt hiermee ons team van miljoen meter. Bij ons is de boslandtrail nog niet uitverkocht.


Facebook verwijderen 1 miljoen

Niet om er allemaal huizen op te bouwen, maar om zeker te zijn van z’n privacy. Omdat we de strijd tegen kanker zelf meemaakten. In de afgelopen week is. De dader van de aanslag had de aanslag live gestreamd via het sociale netwerk. Die beelden werden achteraf offline gehaal maar daarna werd massaal geprobeerd om opnames ervan weer te uploaden.


Het is het helemaal waard geweest! Check dan deze nieuwe ‘Hoe moet je’. Nederland bestaat uit meer dan miljoen mensen. Ga naar de pagina deze pagina. Hiermee wordt het verwijderen lastiger en zullen meer mensen het niet doen.


Op het moment dat de gebruikers een account aanmaakten, vroeg de dienst om het wachtwoord van hun e-mailadres, om hun identiteit te bevestigen. De content waar het om draait hield verband met Islamitische Staat of al-Qaeda. Bedenk wel dat je je account dan niet meer kunt activeren en dat je dingen die je hebt toegevoegd niet meer kunt terughalen. De daling van het aantal installaties blijkt uit onderzoek van Telecompaper.


Achterop staat een tekst, die begint met: De miljoen euro vraag: Ben je goed genoeg om naar de hemel te gaan als je doodgaat? Allereerst zou ik een fijne woning kopen, voor mij en mijn dochter. Dit is namelijk de tweede keer. De link op deze pagina geeft geen pop-up scherm om mijn account te verwijderen. Op de facebook -pagina in het helpcentrum staat een link ‘neem contact met ons op’, maar deze link brengt me weer bij mijn eigen pagina.


Keer op keer blundert het social media platform met het bewaren van persoonlijk gegevens. Hoe kan ik een FaceBook recensie verwijderen ? Dit keer is het Spanje, dat ,miljoen euro van het sociale netwerk wil. Een daling van procent. MIDDELBURG - Met miljoen euro van de provincie worden dit jaar 2woningen in Zeeland gesloopt of samengevoegd. Daar komen 1nieuwe woningen voor terug.


Voor de achtste keer heeft de provincie woningeigenaren subsidie gegeven uit het sloopfonds. In nette bewoordingen heet dat de Provinciale. Om de boodschap kracht bij te zetten vernietigen ze publiekelijk een enorme voorraad ivoor. En nu zitten we nog met haar op facebook en we willen heel graag haar profiel verwijderen.


Meer dan een half miljoen dislikes. Dat klinkt als een hoop, maar dat zijn miljoen mensen minder dan een jaar terug. En, hoe volwassen je dan ook mag zijn, dat geeft toch een gevoel van verbondenheid. Ik ga er geen Porsche van kopen. Maar wel een leuke merk-interactie die werkt, want intussen heeft Porsche 1. Ik ben erg benieuwd wat andere merken gaan verzinnen.


Met de tool kan je je geschiedenis zien en verwijderen. Het oordeel volgt na een rechtszaak die was aangespannen door het bedrijf van miljardair en televisieproducent John de Mol. De weg naar echte privacy. Volgens het bedrijf gaat het om een ongelukje.


Binnen dertig dagen moet nu worden aangegeven dat het account toch wordt behouden, voorheen was dit veertien dagen. Drie maanden geleden stond de teller nog op 6miljoen gebruikers. Ga eerst naar je startpagina (rechtsboven naast je naam). Bevestig dat je het bericht echt wilt verwijderen en je bent er voor altijd vanaf. Hoe kort je miljoen en miljard af?


De gebruikelijkste (en duidelijkste) afkortingen zijn mln.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts