woensdag 9 september 2015

Ipad fabrieksinstellingen zonder code

Met deze reset verwijder je alle locatiegegevens van je iPad. Pad resetten zonder wachtwoord. Heb je geen toegang tot je iPad , omdat je bijvoorbeeld je wachtwoord kwijt bent? Versleep de schuifknop om het apparaat uit te schakelen. Sluit het apparaat aan op een computer terwijl u de thuisknop ingedrukt houdt.


Ook is het handig om de iPad te resetten als. Deze tip legt uit hoe je zonder pincode weer toegang krijgt tot je iDevice, ook als je deze toegangscode niet meer weet. Zo kunnen anderen niet in je toestel kijken. Ben je de toegangscode of het patroon vergeten? Hieronder lees je hoe je dat doet.


Als je deze code vergeten bent heb je geen toegang meer tot je iPad. Dit artikel beschrijft de methode om alsnog in te kunnen loggen op je iPad zonder de toegangscode te gebruiken. De iPad is zo goed beveiligd dat je niet direct in kunt loggen. De enige bruikbare mogelijkheid is het gebruiken van een oude backup van iTunes.


Soft reset of een hard reset? Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat je de iPad moet resetten. Als je iPad wat trager is dan normaal, of apps niet zo vloeiend lijken als ze behoren te zijn, kan het helpen de iPad opnieuw op te starten.


Je iDevice zal nu worden hersteld naar fabrieksinstellingen en je persoonlijke gegevens en data worden gewist. Dat kan handig zijn als je hem wil verkopen (zorgt wel dat het Activeringsslot is uitgeschakeld) of opsturen voor een reparatie. Repareert verschillende iOS systeem problemen als Herstel Mode, wit Apple logo, zwart scherm, looping bij start, etc. Hij heeft al een paar jaar stilgelegen en wil er graag weer eens wat mee werken. Als dit niet het geval is kan iedereen met een simpele herstel het apparaat gebruiken.


Ipad fabrieksinstellingen zonder code

Wacht daarna een paar minuten om de iPad opnieuw in te stellen zonderof computer. Deel 3: Hoe iPad opnieuw instellen met iTunes. Nou, het maakt niet uit, je kunt de iPad nog steeds opnieuw instellen als je de iPad - code bent vergeten. Nu kunt u de fabrieksinstellingen van een uitgeschakelde iPad terugzetten en vervolgens snel terugzetten vanuitof iCloud. De iPad zal worden hersteld op basis van de standaard fabrieksinstellingen.


Met enige regelmaat synchroniseren metis dus wijsheid. Gelukkig is het wel zo dat apps die je hebt gekocht in de App Store, zonder kosten opnieuw gedownload kunnen worden in iTunes. Als uw iPad te lang op stand-by staat kan het voor komen dat uw tablet niet meer zo soepel draait als u gewend bent. Uw tablet een keer opnieuw opstarten of rebooten doet dan wonderen.


Vele mensen voeren deze optie uit als ze het. Dat heeft ze natuurlijk ook braaf gedaan. Ze heeft een niet te vergeten code gekozen en deze ook nog opgeschreven, maar toch accepteert de ipad de code niet en is deze nu geblokkeerd. Is er een manier om die blokkade eraf te krijgen zonder hem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen ? Wanneer je de toegangscode van je iPad verkeerd intoetst, krijg je een melding dat de tablet tijdelijk vergrendeld wordt.


Maar doe je dit te vaak, dan heb je een groter probleem. Pad geblokkeerd: zo los je het op. Heb je namelijk zes keer de verkeerde toegangscode op je iPad ingetoetst, dan wordt het apparaat geblokkeerd. Zonder factuur (met serienummer erop) kun je inderdaad niets. Find My iPad is dan verder niet omzeilen.


Ipad fabrieksinstellingen zonder code

Je kunt de iPad herstellen met iTunes, al dacht ik dat je daar weer een Apple ID voor moet invoeren. En een Beperkingen- code als die ook geactiveerd stond. Na herstel is nog steeds de beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts