maandag 28 september 2015

Nieuwe bouwwerken van willemen

STS-kranen met dubbele trolley - de grootste ter wereld - staan in voor het laden en lossen van schepen met minstens 22. Neem snel een kijkje op onze site! Op dezelfde plaats komt een gloednieuwe staan- en zittribune die aansluit op de nieuwe tribune die gerealiseerd werd tijdens de zomermaanden.


In deze nieuwe tribune komen ook loges, skyboxen, een kinderdagverblijf en kantoren. Door efficiënt en innovatief te ontwerpen en te plannen zal de bouw van het nieuwe kantoorgebouw in Hasselt uiteindelijk slechts een 8-tal maanden in beslag nemen. Onze kernactiviteiten omvatten algemene bouwwerken , renovaties en wegenbouw. Mobilmat en Vandamme-Madoe uit Brugge groeiden mee.


Nog deze maand start Franki Construct met de bouw van een Additive en Empty Warehouse op de site van QPetroleum in Hoboken. Beide bouwwerken zijn onderdeel van een investering van in totaal meer dan 1miljoen euro in de nieuwe smeeroliefabriek van QOils. Maar de bouwgroep Willemen ziet vooral opportuniteit in Afrika, waar het recent begonnen is met de bouw van villa’s. Zo kregen ze ook de opdracht van de overheid om een nieuwe Belgische ambassade te bouwen in de Congolese hoofdstad Kinshasa. Willemen Groep deed bij de bouw van zijn nieuwe kantoor in Hasselt.


Dankzij een doorgedreven voorbereiding in BIM en een zeer strakke LEAN-planning was de nieuwbouw in een recordtijd van acht maanden klaar voor gebruik. De eerste modelwoning van het nieuwe woon- en stadsontwikkelingsproject Sion langs de vesten in Lier is officieel ingehuldigd. Op de site verschijnen, verspreid over fases, 1nieuwe woningen met ondergrondse parkeergarage.


De raad van bestuur van Terhills NV besliste over de aanbesteding van de bouwwerken en gaf zo groen licht voor de realisatie van de woningen en de infrastructuur van het resort. De bouw van het vakantieresort op Terhills start dit voorjaar. Johan Ceyssens, CEO van Kumpen, zal samen met Tom Willemen (zoon van ) Aswebo leiden.


Naast Johan en Tom Willemen komt de meerderheid in de raad van bestuur uit Mechelen. Wij kennen in Meche- len niets van. Samen met Willemen bouwt Van Der Paal de Amber groep fors uit.


Het Mechelse bouwbedrijf Willemen heeft een nieuwe CEO. Hij wordt de grote baas van het grootste onafhankelijke familiebedrijf in de bouwsector. Bouwwerken Vanmol staat in voor het realiseren van ruwbouwwerken, gaande van landelijke en charmante woningen tot moderne of hedendaagse gebouwen. Ook voor verbouwingswerken, zoals bijvoorbeeld het uitbreiden van uw woning, bent u bij ons aan het juiste adres.


Nieuwe bouwwerken van willemen

Johan Willemen geeft de fakkel door aan zijn zoon Tom. Kumpen is actief in de bouw, infrastructuur en rioolrenovatie. Er werd sinds enkele jaren al op. De Mechelse bouwgroep Willemen is door Woonhaven Antwerpen aangesteld voor de renovatie van twee van de drie woontorens op het Antwerpse Kiel. Het opsporingsprogramma Faroek op VTM heeft woensdagavond nieuwe beelden van de vermiste student Cedric Willemen uit Hasselt uitgezonden.


De politie is ook op zoek naar de daders van twee home. Daarnaast bouwen wij onze ervaring uit met mixed-use projecten (retail, woningen, PPS, serviceflats,) en kantoorgebouwen. Willemen Real Estate is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle nieuwbouwappartementen van tot 1wooneenheden.


Digitale hulpmiddelen op maat. Het WTCB staat ten dienste van de hele bouwsector en streeft ernaar het concurrentievermogen van de bouwondernemingen en de kwaliteit van de bouwwerken te verbeteren. Nieuwe lading stock van Avant knikladers vanaf nu bij ons in de showroom! Paul Kumpen vond geen opvolging binnen de familie, een probleem waar meer dan 5. De jongeman uit Hasselt verdween in de nacht van zaterdag maart na een feestje in zaal Piaf in Antwerpen.


Toegelaten afwijkingen in het kader van nieuwe arbeidsregelingen. Patrick Willemen heeft functies op zijn of haar profiel. Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers. De groep is de laatste jaren in toenemende mate actief in het buitenland. Momenteel bouwt Willemen onder meer de nieuwe Belgische ambassade in de Congolese hoofdstad Kinshasa.


Wat BIM betreft zijn wij een van de pioniers in België”, zegt CEO Tom Willemen. Het grote voordeel van BIM is dat problemen die zich voorheen pas stelden op de werf, nu veel vroeger in het bouwproces gedetecteerd en opgelost kunnen worden. Gaande van nieuwbouw en verbouwing tot allerhande metselwerken. Wij zetten de ruwbouw van jouw nieuwe woning.


En je kan bij ons ook terecht voor het verbouwen van een bestaand huis of een aanbouw aan je woning. Binnen de familie hebben we geen opvolging. Dé referentiepartner in asfalt-, wegenis- en bouwwerken zijn op vlak van kennis en kwaliteit: het is één van de pijlers die centraal staan in de visie van Aswebo uit Drongen. De Raad van State geeft hiervoor groen licht.


Nieuwe bouwwerken van willemen

Hij werkt volop aan zijn successie in het bedrijf. Een uitverkoop is uitgesloten, behalve bij een krankzinnig hoog bod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts