vrijdag 11 september 2015

De panne evenementen 2019

Het hele jaar door zijn er tal van grote en kleine activiteiten, met extra aandacht voor de kinderen. Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen ( de omgeving van) De Panne. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.


Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Alle activiteiten en uitstappen in De Panne. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne. Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!


Sinterklaas en zijn Pieten maken om 13. Samen met alle kinderen en onder muzikale begeleiding stappen ze richting De Boare voor een leuke show. De kinderen die de sint verwelkomen op de Zeedijk, worden extra verwend. Naar goede gewoonte gaat de wedstrijd door eind maart.


De panne evenementen 2019

Dit wielerevenement, dat ook via televisie te volgen is, rijdt door verschillende gemeenten zoals Brugge, Middelkerke. Het programma voor toekomstige data is momenteel nog niet gekend. Kom zeker later terug om het hier te ontdekken. Het is een selectie, voor een volledig overzicht raadpleeg je best de website van de diensten voor toerisme.


De Kampioenen in het enige echte Kampioenencafé dat opgesteld staat aan het Dorpsplein in Plopsaland De Panne. Maak een praatje, ga ermee op de foto en bestel ‘ne warme choco’! Meneer de Burgemeester wil een goocheltruc laten zien, maar het gaat niet zoals bedoeld.


Abonneer, en volg mij ook hier. Evenementen in Koksijde. Pendant les vacanes scolaires, des animations nombreuses et variées attendent les enfants.


DVD’s, postkaarten, foto’s, speelgoedtrams enz. De spectaculaire musical Thank You For The Music - The ABBA Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond en was vorig jaar voor de eerste keer in België te zien. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je graag mee in onze hedendaagse interpretatie van Art Nouveau.


De Panne accueille de nombreux événements, même hors saison! Ses coordonnées figurent sur votre confirmation de réservation. Wil u kennismaken met de Thaise cultuur?


Kom dan zeker naar het Koningsplein op september. Op die dag organiseren we een Thaise markt met Thaise lekkernijen, een heuse beergarden, Thaise producten,. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken.


De panne evenementen 2019

Op september rijden zowel de Oldtimers als de Land Rover Defenders hun eigen roadbook. Pik sterke optredens mee op het prachtige strand van De Panne. Bekijk informatie over evenementen en registraties. Tijdens de zomervakantie neemt Vlieg je mee op zoektocht langs locaties in De Panne.


Op de verschillende locaties breng je een leuke opdracht tot een goed einde. Bij stickers (= volledige schatkaart) maak je kans op de hoofdprijs: een. Geniet het hele jaar door van de verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud! In de Panne aan de Belgische kust valt er altijd wel iets te beleven!


Bekijk de weersverwachting voor de komende dagen. Ontdek geplande evenementen en zie welke vrienden gaan. Nieuw op strandverblijf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts