woensdag 9 september 2015

Cgk zierikzee

De Website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zierikzee. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons. Koster In de Cornelia te Zierikzee wordt elke zondag een.


Kerkdienst rooster Orde van dienst Meer over de. Klik maar even lekker weg op de foto pagina. Misschien sta je er zelf ook bij? Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st.


Red een Kind op reis naar Rwanda. Dorcas Winkel Zierikzee. CGK Zierikzee , Zierikzee. Saskia Folmer Fotografie. Orgel bespeling door Pieter-Jan Goedegebuure.


Cgk zierikzee

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Langevelde is zaterdag bevestigd als predikant van de christelijke gereformeerde kerk van Zierikzee. Hij was predikant te Zwolle. Vogel, oud-predikant van de gemeente. Webpagina van de Christelijke Gereformeerde kerk Kerkwerve.


Wij hebben deze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat u ongetwijfeld uw weg kunt vinden. Bekijk voorganger op kerktijden. Als predikant verbonden aan: Chr. Harm van den Dikkenberg.


Het lijkt erop dat deze website nog niet actief is. Mocht je op zoek zijn naar een domeinnaam, check dan gratis de beschikbaarheid in de Protagonist domein checker! Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Zierikzee (gewone wijk).


U vindt hier actuele informatie over de gemeente, diensten, activiteiten, het kerkgebouw, enzovoorts. Jan van Langevelde heeft functie op zijn of haar profiel. Alleen exacte overeenkomsten.


Cgk zierikzee

De All-Together diensten zijn om 11. Tijdens de morgendienst is er kindernevendienst voor de kinderen van - jaar. Vanavond was de jaarlijkse Volkskerstzangdienst in de Nieuwe Kerk.


Thema: Je hoeft niet bang te zijn Voorganger: ds. ZIERIKZEE - De buitengevel van de Christelijk Gereformeerde Kerk (CGK) in Zierikzee had al een gedaantewisseling ondergaan. Nu is ook de kerkzaal volledig vernieuwd.


Na drie maanden kerken in de Nieuwe Kerk wordt het gebouw aan de Zevengetijstraat dit weekend weer in gebruik genomen. Een geheel nieuw concept waarbij het gaat om geven. Geven voor en om elkaar maar ook omzien naar elkaar.


Westrate Collecte: Nederlands Bijbelgenootschap en de kerk. De commissie werkt in gebondenheid aan Schrift en belijdenis, zoals deze door de christelijke gereformeerde kerken zijn aangenomen en worden verklaard. Vorige maand werd de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) verkozen tot het belangrijkste boek van Nederland. Op deze uitkomst is niet gestuur liet een. Voor de hosting en het onderhoud van deze site die gerund wordt door vrijwilligers is geld nodig.


Dit is de wind-, golf- en weersverwachting voor Zierikzee in Zeelan Nederland. Windfinder is gespecialiseerd in weers- en windverwachtingen en informatie over getijden voor windgerelateerde sporten zoals kitesurfen, windsurfen, surfen, zeilen en paragliding. Book your Hotel in Zierikzee online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts