maandag 21 september 2015

Hoe heet het als je geen man of vrouw bent

Voor veel interseksuelen ligt het anders. Zij zijn geboren met onduidelijke geslachtskenmerken en voelen zich vaak ook tussen de geslachten in. Ze zijn geen man en geen vrouw, of ze zijn zowel man als vrouw. Die “smaak” kent onze samenleving niet en dat vormt dus een probleem.


Dat de taal hen alsnog bestempelt als ‘hij’ of ‘zij. De nieuwe voornaamwoorden ‘hen’ en ‘hun’ moeten niet alleen hun emancipatie mogelijk maken, maar die van iedereen. Welke buitenlanders zijn het best geïntegreerd?


Stiekem in de telefoon kijken van je vrouw of man ! Ik heb een andere vraag. Hoe heet het als je een vrouw bent en je voelt je een man maar je valt op mannen en je wil een man zijn en je neemt testroteron maar je hebt nog steeds een vrouwelijk geslachtsdeel? Zal zij verslaafd aan je raken! Nu weet je hoe je globaal een vrouw geil maakt. Alleen als je van alles een beetje wat doet, in de hoop dat zij geil wordt is dat niet zo sterk.


Als jij een vrouw zo geil wilt krijgen, dat zij de dingen doet waar jij over fantaseert. Of dat zij meer seks met je wilt dan nu. Als dit het geval is dan kun je niet zomaar je ex partner uit huis zetten.


Soms duurt het langer dan verwacht om zwanger te worden. Als het na een jaar regelmatig onbeschermd vrijen niet is gelukt, kunnen daar verschillende oorzaken voor zijn, zowel bij de man als bij de vrouw. U kunt dan het beste met uw partner op het spreekuur komen. Waarom het vinden van een suikeroom absoluut geen goede strategie is als je rijkt wilt worden. Hoe je ervoor zorgt dat je relatie met een oudere man op het niveau komt wat je wenst, zonder daarbij te het leeftijdsverschil te negeren.


Hoe heet het als je geen man of vrouw bent

Zorg er dus voor dat als je te maken hebt met een man die getrouwd is, dat je het vuur voor zijn vrouw geen enkele zuurstof heeft. Zijn geklaag is niets anders dan goedmaak-seks “waiting to happen”. Laat hem aan jou denken in plaats van aan zijn vrouw. Als je iets wilt, is dat de gedachten aan zijn vrouw naar de achtergrond verdwijnen.


Weten of je vriendin seks met je wil hebben. Als je al een tijdje met je vriendin bent —of nog niet zo heel lang—en je er klaar voor bent om de relatie naar een intiemer niveau te tillen, dan zul je je vast afvragen of zij er hetzelfde over. Als jij en je partner man en vrouw zijn, dan zijn jullie sowieso man en vrouw. Klinkt flauw maar het komt echt alleen maar neer op hoe je het noemt.


Pas als je ziet dat dit niet werkt, kan je naar de volgende opties gaan. Of als je weet dat geen enkele van bovenstaande redenen ten grondslag ligt aan dat hij niet appt. Dat is niet zo moeilijk. Maar je bent geen gedachtenlezer.


Ik ga je natuurlijk leren hoe je haar nat maakt. Het is belangrijk dat je als man je vrouw goed kunt verwennen. Als je je vrouw seksueel niet bevredigd dan bestaat er de kans dat ze met iemand vreemdgaat.


Als je eenmaal weet hoe het moet, is het heel makkelijk om een man opgewonden te krijgen. Om een man in de stemming te brengen, heb je zelfvertrouwen nodig en moet je de fijne kneepjes van het flirten kennen. Wil je zeker weten dat je inderdaad verliefd bent ? Welk effect hebben de verliefde emoties van zowel de man als de vrouw als ze verliefd zijn?


Welke kenmerken en symptomen zijn aanwezig als je verliefd bent ? Hoe herken je verliefdheid bij jezelf of bij een ander? Welk typisch gedrag is kenmerkend als je verliefd bent ? Geen antwoord op je vraag dus. Niet om dingen die niet van belang zijn. Je hoeft niet alles te doen wat een vrouw zegt, puur omdat ze borsten en een vagina heeft.


Hoe heet het als je geen man of vrouw bent

Dan ben je een midlifer. Wie het gevoel heeft in een midlifecrisis te zitten, geeft vaak een aantal kenmerken aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts