woensdag 16 september 2015

Grappige teksten

Alcoholvrij bier is als een BH aan de waslijn, het beste is eruit. Een paar dat een halve eeuw trouw blijft aan elkaar heeft zeker reden om een feest te vieren. En natuurlijk moeten ze uitbundig gefeliciteerd worden. Grappige wensen voor een jarig huwelijksjubileum. Behalve een persoonlijke felicitatie op de receptie, is het ook leuk om een kaart te sturen of te geven die bewaard kan worden.


Overzicht uit de categorie TEKSTEN Als het kluchtje iets langer is dan enkele zinnetjes, dan staat het bij de grappige teksten. Dus iets langer kan ook even of meer lachwekkender zijn. De meest grappige teksten , leuke- en mooie teksten , grappige spreuken en grappige zinnen vind je hier.


Ontdek recepten, ideeën voor thuis, stijlinspiratie en andere ideeën om uit te proberen. Tekstje Voor Huwelijk Wedding Ideas Quote Trouwkaart Gedichtje. Quotes of The Day Great Quotes about Europeans. Je kan zeggen van fascisme wat je wil, maar het is wel goed voor je conditie. Lees grappige oneliners, spreuken uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje zouden kunnen.


Grappige teksten

Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te lachen wanneer je ze als tegelwijsheden tegen komt. Welkom op mijn blog over grappige teksten ! Koop je een wenskaart of lees je een boek, ze staan altijd vol grappige zinnen. Op die manier komt iedere mens wel dagelijks wat humor tegen. Dat is dan ook de bedoeling, want gewoon wat simpele leuke teksten of grappige spreuken zorgen ervoor dat een mens zich.


Werk is belangrijk, maar niet het belangrijkste op aarde. Je moet er wel zelf een beetje om kunnen lachen. Lees de grappige spreuken over je werk, werken in het algemeen en carriere maken op de werkvloer. Vrouwen die jaar worden kunnen gevoelig reageren.


Maar dat is compleet over als je de jarige Sarah verrast met deze onzettend leuke spreuken voor op spandoeken en feestgidsen. Lees de leuke korte verjaardags spreuken en grappige zinnen over het ouder worden tijdens je verjaardag. Kopieer × Verkorte url. Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per.


Het veertigjarige robijnen huwelijksfeest is een mooie gelegenheid voor een grappige felicitatie. Het is daarbij wel van belang dat het echtpaar het zelfde gevoel voor humor heeft. Leuke, grappige kerstwensen en humoristische teksten voor op je kerstkaartje zijn hier op één grote hoop verzameld.


Grappige teksten

Trek je grapjas of je lolbroek aan en ga aan de slag met deze komische kerst teksten. De grappige huwelijkswensen die je hierboven kunt bekijken kunnen je de juiste richting op helpen. Bekijk de verschillende teksten en wensen en kies de meest grappige uit om te gebruiken op een huwelijkskaartje.


Zinnen die inspirerend en motiverend werken voor jong en ou Inspiratie voor teksten en spreuken op wandtegeltjes voor op de wc, Leuke motiverende spreuken die je inspireren en motiveren tot grootste daden en nog grootstere en grappigere uitspraken en quotes. Skip trial month free. Unsubscribe from Mathias Vaes? Het schrijven van kerstkaarten is een jaarlijks terugkerend fenomeen.


Grappige teksten

De één kijkt er naar uit, de ander vind het een tijdrovende kwestie. Met behulp van voorbeeld teksten , wensen en spreuken kun je snel en eenvoudig grappige kerstkaarten schrijven. Verjaardagen zijn dagen van vrolijkhei van veel gelach en bovenal van humor. Vind de grappigste verjaardagswensen voor je beste vriend of vriendin, broer of zus, nicht of neef en andere relaties die een beetje humor op hun verjaardagen wel weten te waarderen op deze sectie van de website.


Plaatst je eigen kerst quotes en citaten ook gerust onder deze pagina. Hieronder staan enkele van de beste grappige kerst quotes die we maar konden vinden. Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzamelt om de jarige job of jet te feliciteren. Hier vind je grappige verjaardagswensen, mooie gedichtjes en leuke verjaardagsspreuken. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.


Teksten over een gouden huwelijk gaan vooral over de liefde en hoe hun relatie gegroeid is in die jaar. Bent u uitgenodigd op een gouden bruiloft, dan zal u blij zijn met één van onze originele huwelijkswensen jaar getrouwd. Er zijn grappige , maar ook christelijke gedichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts