maandag 21 december 2015

Betaalde telefoonnummers

De snelle en eenvoudige manier om betaalde telefoonnummers gratis te bellen! Deze website maakt gebruik van cookies om een betere ervaring te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.


Betaalde telefoonnummers

Er staan zeker niet alle nummers in de lijst, maar het helpt. Nagenoeg élk van deze nummers heeft een normale - lees: níét peperdure - tegenhanger. Een telefoonnummer met een amusementskarakter bestaat enkel en alleen om geld te verdienen en houdt de beller vaak zo lang mogelijk aan het lijntje. De wettelijke regels met betrekking tot betaalde servicenummers zijn de afgelopen jaren strenger geworden. Telefoonnummers in Nederland.


In dit artikel laten we zien welke telefoonnummers er zijn in Nederland. En of je nog met kosten te maken gaat krijgen. Deze nummers kunnen erg duur zijn, cent per minuut is tegenwoordig niet ongewoon.


Betaalde telefoonnummers

Lees hier hoe de kosten voor bepaalde betaalde servicenummers voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar alle mobiele en vaste telefoonnummers in Direct online uw eigen telefoonnummer registreren en. Nummerplan voor telefoonnummers. De regels voor telefoonnummers staan in het nummerplan telefoon- en ISDN-diensten. Dit nummerplan beschrijft de opbouw, bestemming en lengte van telefoonnummers. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) voert het nummerbeleid uit.


Zij is ook verantwoordelijk voor het beheer van de nummerplannen. Heeft u geen technische kennis? Geen probleem, u kunt ook via het kant-en-klare betaalscherm een betaalde downloa donatie of betaalde toegang opzetten. Betaald doorverbinden U kunt via een 090x gebeld worden tegen een zelf te bepalen tarief per minuut.


Uw klant belt naar een 090x nummer, toetst uw boxnummer in en wordt verbonden met een. Maximumprijs van betaalnummers. Let op, afhankelijk van het nummer betaalt u per oproep of per minuut.


Als u belt naar een nummer met een tarief van meer dan € 0 per minuut of per oproep, dan is de dienstenleverancier verplicht om u gratis het tarief mee te delen aan het begin van uw oproep. Op deze website vindt u alle netnummers van Nederland. Hieronder staan de centrale steden per netnummer genoemd. Je kan bepaalde groepen telefoonnummers in MijnKPN blokkeren. Doorzoek hier de bij ACM geregistreerde nummers.


Klik op het plusje achter een nummerreeks om alle nummers binnen de reeks weer te geven. Wil je inkomende gesprekken blokkeren? Dat kan alleen voor anonieme nummers. Inkomende gesprekken van buitenlandse telefoonnummers blokkeren is helaas niet mogelijk.


Word je telefonisch lastiggevallen? Een andere reden om een telefoonnummer of een groep telefoonnummers te blokkeren kan zijn dat u wilt voorkomen dat er hoge belkosten ontstaan. Als u uw mobiele telefoon uitleent of als er regelmatig mensen in uw huis zijn (of kinderen zonder toezicht), dan kan het wenselijk zijn om bijvoorbeeld buitenlandse nummers te blokkeren of om betaalde. Gratis: Gratis basisversie, betaalde Pro versie met meer opties.


Betaalde telefoonnummers

Dat zegt een woordvoerder van het ministerie van. Bellen naar een klantenservice op een 090x-nummer wordt goedkoper. Dat heeft minister van Economische Zaken Henk Kamp donderdag laten weten.


Dit werd eerder ook al bepaald door het Hof van Justitie van de. Wat is het verschil tussen een gratis bedrijfsvermelding en een betaalde bedrijfsvermelding? Waarom zou ik een betaalde bedrijfsvermelding afsluiten? Welk pakket past bij mijn onderneming? Wat houdt een pakket met Jaarkorting in?


Hoe kan ik een advertentie instellen of wijzigen? In plaats van het verkeerstarief zelf kan worden volstaan met uw gebruikelijke belkosten. Gevolg voor jou als klant: een onverwacht hoge telefoonrekening!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts