vrijdag 4 december 2015

Tekenen dat hij niet meer van je houdt

Je zal de moed en kracht moeten opbrengen om ervoor te vechten, en als je die lange adem niet meer hebt, kom je niet meer boven. Wanneer je merkt dat je de hoop op een goede afloop hebt opgegeven, dan neemt de kans toe dat jullie het simpelweg niet redden. Hoeveel jullie ook van elkaar houden, of hoe verbonden jullie ook met elkaar zijn.


Deze smoes is bedoeld zodat hij niet met je hoeft te knuffelen. En dat hij niet samen met je hoeft te slapen. Pas op als hij deze gebruikt. Want natuurlijk houdt hij je voor de gek.


Een man die de volgende morgen moet werken wil nog steeds graag dat je bij hem blijft die nacht. Hij zal het helemaal niet erg vinden als hij minder goed slaapt. Let wel op: dit zijn tekenen dat je relatie ten einde is, maar dat betekent niet dat het keiharde wetten zijn dat je relatie over is.


In principe geldt voor dit artikel dat , hoe meer tekenen jij in je relatie herkent, hoe groter de kans is dat je relatie ten einde is. Maar vergeet niet dat sommige tekenen in iedere relatie wel eens voor kunnen. Dat betekent niet per se dat hij alles goed doet. Maar als je merkt dat hij het op zijn minst probeert, dan is dat een heel goed teken. Dat mannen anders zijn dan vrouwen is niets nieuws meer.


Zeker omdat mannen – over het algemeen – wat minder van het praten zijn dan wij vrouwen, is het soms lastig ze te doorgronden. Zijn het er drie, vijf of voldoet je ex aan geen van de signalen? De kans is aanwezig dat je ex niet meer genoeg van je houdt.


Maar hoe meer tekenen die je kunt afvinken, hoe waarschijnlijker het is dat je ex nog steeds van je houdt. In deze situatie heeft je man nooit aan je verteld dat hij niet meer van je houdt , je gaat ervan uit. Op basis van zijn gedrag. Of misschien dingen die gezamenlijke vrienden zeggen. Let erop of hij je afwimpelt.


Een jongen die niet van je houdt , probeert je waarschijnlijk op afstand te houden. Als hij niet regelmatig tijd voor je vrijmaakt, houdt hij waarschijnlijk niet echt van je. Het is noodzakelijk om hier snel iets aan te doen, voor hij of zij verdergaat met zijn of haar leven!


Hij begrijpt ook dat je vertrouwen niet zomaar kunt aanreiken, maar dat alleen verdient en behoudt door eraan te werken. De juiste man geeft je het gevoel dat je de mooiste bent Een man die nooit ziet dat je naar de kapper bent geweest of een nieuwe bloes hebt: het is heus niet het einde van de werel maar wel een beetje teleurstellend. Het is niet je uiterlijk waar hij niet meer van houdt , het is het totaalplaatje. K keer bekeken In het begin van een relatie lijk je in een sprookje te leven, de vlinders fladderen nog vrolijk rond en alles lijkt om hem te draaien. Hij was aan het hopen dat je terug kwam dus twijfel niet aan zijn liefde voor jou.


Nog één van de tekenen dat je liefje niet meer van je houdt , is wanneer hij of zij zich als een vreemde gedraagt tegenover jou. Wanneer je lief nooit meer tijd heeft, of maakt, om met je te praten en je niet meer als zijn of haar geliefde wordt behandel is dat absoluut een slecht teken. Hou deze maar in je achterhoofd de volgende keer dat je een vriendin wil krijgen of als ze nog geen relatie met je wil aangaan. Of doet alleen dat wat hij zegt, wil of denkt ertoe? Er is niets waar een narcist meer van houdt dan zijn eigen stemgeluid.


Als je meer tekenen wil, kijk dan. Het probleem is niet dat jij niet praat, het probleem is dat je nooit de kans krijgt om jezelf te uiten. Ze hebben het gevoel te perfect te zijn in relatie tot anderen. Schoonheid wordt vaak geassocieerd met narcisme.


Aan deze tekenen zou je nog wel eens kunnen merken dat hij je toch niet zo leuk vindt als je zelf misschien denkt. Hij sluit geen compromissen. Als iemand echt van je houdt , dan zal hij begrijpen dat er soms dingen zijn die je moet doen die niet het beste voor hem zijn, of dat dit soms betekent dat je niet samen kunt zijn.


Tekenen dat hij niet meer van je houdt

Als hij echt van je houdt , zal hij begrijpen dat je een zomer door moet brengen op een afgelegen eiland voor je carrière als zeebioloog, of dat je vroeg naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts