woensdag 30 december 2015

Wandelboekje stempel

Wandelboekje stempel

Je krijgt een stempel in je wandelboekje en veelal een plaatje behorende bij de gelopen tocht. De wandelaar kan er zijn belevenissen in noteren. Handige opbergbox (Storage Case) gevuld met foam stempels. Gemaakt van stevig transparant plastic.


Afmetingen: x 1x cm. Voorkom ongewenste vermenging van inkt en geef elke kleur zijn eigen foam stempel ! In Vinderhoute aangekomen moest ik mij nog inschrijven. Na meer dan km gestapt deed ik dat, en liet gelijk mijn boekje afstempelen. Zoals de meeste clubwandelaars laat ik graag een stempel plaatsen in mijn wandelboekje.


Het was geweldig druk in de voetbalkantine, daarom besloot ik om gelijk door te wandelen op het eerste traject. Dan besluiten wij richting station te vertrekken en daar is het vandaag behoorlijk wat drukker als normaal. Eenmaal op het finishterrein zochten we ons blauw naar de stand met de stempel voor het wandelboekje.


Na drie rondjes waren we nog niets opgeschoten tot we wandelvriend Rob troffen. We maakten even een praatje met hem en hij wist ons te vertellen waar we konden stempelen. Een verder bezoek zat er vandaag niet in, ik moest nog naar Weesp. Zo heb ik van jaaaaren fietsboekjes in de kast liggen.


Voor elke tocht haalde ik op het verste punt een stempel en noteerde er wat kleine bijzonderheden bij. Weet je dat die boekjes me gewoon een rijk gevoel geven? Je wandelboekje komt zeker vol! Dat lijkt mij een uitgelezen mogelijkheid om een stempel voor mijn wandelboekje te scoren.


Helaas blijkt het aangewezen pand leeg te staan. Omdat de lucht steeds verder betrekt, besluit ik in hoog tempo door te lopen, in de hoop voor de opkomende bui op station Nijkerk aan te komen. Na aankomst was het hoog tijd voor een bakkie, natuurlijk met gebak, bij De buren van Pieter, het officiële startpunt van de route. Nadat ik Manlief en de rolstoel weer in de auto had geïnstalleerd en uitgezwaai ging ik voor een stempel naar de receptie.


Ik liet niet alleen mijn wandelboekje stempelen, maar ook mijn reisdagboek. Die stempel wordt telkens in mijn wandelboekje geplaatst na de wandeling. Misschien haal ik ooit de badge van 40.


Als het er ooit van komt, zal dat wel binnen een vijftal jaar zijn. Roger zal waarschijnlijk niet wandelen, maar zorgt voor de bevoorrading, en de stempel. Ten slotte wil iedere deelnemer zijn brevet of zijn wandelboekje afgestempeld zien.


Nader nieuws volgt dus nog. Wie had er vroeger ook een wandelboekje ? Daarin werden de wandeltochten, die je liep, genoteerd en daarbij een stempel met plaatje. Het plaatje was vaak een verknipt suikerzakje. Gepersonaliseerde stempels voor leerkrachten. Beloningsstempels, juffenstempel, meesterstempel,.


We haalden binnen onze laatste stempel , kregen een medaille en haalden ons wandelboekje weer op. Een paar wandelaars mopperden omdat er alleen een stempel in het boekje stond en er geen plaatje bij zat, maar bij een tocht die voor het eerst werd georganiseer kun je nu eenmaal niet alles verwachten. Wandelmams en ik hebben genoten. Nadat we een stempel in ons wandelboekje gehaald hebben ruilen we onze muntjes in voor de snert met roggebrood en spek.


Dit smaakt ons heerlijk na onze wandeling en niet veel later gaan we weer op huis aan. IVV- stempel , die het tochtnummer bevat. Discover Wagner-Stempel , a winery in Rheinhessen, Germany and explore their most popular wines. In het wandelboekje zit een stempelkaart waarmee je elke dag een gratis dip krijgt en alle dagen een stempel is vrijdag een gratis 2de bol!


Title: stempelboekje ek. Bij het binnenkomen kregen we niet alleen een stempel in ons wandelboekje , maar ook een leuk attentie: een klein lampje aan een sleutelhanger. We zitten nog even lekker onderuit in een warme kantine en dan besluiten we naar huis te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts